Terug naar resultaten
BE-leefstijl

BE-leefstijl

BE-leefstijl uit Nunspeet biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. BE-leefstijl helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

GLI-programma CooL
Voeding en beweging

BE-leefstijl Reviews

4.8
6 beoordelingen
Ellen is een prettige coach waarbij je je direct op je gemak voelt. Ze is positief, stimuleert, oordeelt niet en stelt vragen die je aan het denken zetten. Na elk coachingsgesprek loop ik altijd weer met haalbare, praktische en bij mij passende doelen de deur uit. Na 8 maanden leefstijlcoaching heeft mijn gezondheid, fitheid en mijn manier van kijken t.o.v.... Meer weergeven »
Ellen is een prettige coach waarbij je je direct op je gemak voelt. Ze is positief, stimuleert, oordeelt niet en stelt vragen die je aan het denken zetten. Na elk coachingsgesprek loop ik altijd weer met haalbare, praktische en bij mij passende doelen de deur uit. Na 8 maanden leefstijlcoaching heeft mijn gezondheid, fitheid en mijn manier van kijken t.o.v. gezonder leven een enorme boost gekregen. Minder weergeven »
Sabella Van Den Ancker
3 januari 2024 11:11
Ant FitEquip
5 december 2023 07:07
Ik ben heel blij met de powerwalk- en andere lessen die Ellen geeft. Ik ben in mei 2023 begonnen nadat ik door diverse operaties op sportief gebied een aantal jaren uit de running was. Het Powerwalken heeft bijgedragen aan het weer fit en sterk worden, want weer beginnen met sporten is toch lastig. De lessen van Ellen zijn en blijven aantrekkelijk voor aller... Meer weergeven »
Ik ben heel blij met de powerwalk- en andere lessen die Ellen geeft. Ik ben in mei 2023 begonnen nadat ik door diverse operaties op sportief gebied een aantal jaren uit de running was. Het Powerwalken heeft bijgedragen aan het weer fit en sterk worden, want weer beginnen met sporten is toch lastig. De lessen van Ellen zijn en blijven aantrekkelijk voor allerlei niveaus van fitheid. Ellen heeft oog voor iedereen en zij weet iedere deelnemer te motiveren om nog een tandje bij te zetten wanneer mogelijk en haalbaar. Ellen is een fijn mens met droge humor en zij weet waar ze mee bezig is. Ik raad de lessen van Ellen dan ook van ❤️e aan! Betty Minder weergeven »
Betty de Ruiter
13 november 2023 14:02
Superfijne powerwalk coach!
Memories by Marleen
1 november 2023 15:03
Ans Haverkamp
16 juli 2023 05:05
Fijne choach, goede persoonlijke begeleiding, Ellen kijkt verder dan alleen te kijken naar waar je voor komt. Geeft positieve kracht om door te zetten. Bedankt voor de goede en fijne coaching Ellen
Brenda Muije
21 januari 2022 20:08
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op