Terug naar resultaten
Be Pure Lifestyle

Be Pure Lifestyle

Be Pure Lifestyle uit Eijsden helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Be Pure Lifestyle is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Be Pure Lifestyle Reviews

5
11 beoordelingen
Top sportomgeving! De eerste sportomgeving die ik echt leuk vind om naar toe te gaan. Wat een enthousiasme is er iedere les weer opnieuw aanwezig! Breed aanbod aan mogelijkheden, zeker het personal traject is een enorme aanrader en heeft voor mij enorm veel betekent. Manon en medewerkers weten heel goed wat ze doen! Het gebruik van de app past helemaal bij d... Meer weergeven »
Top sportomgeving! De eerste sportomgeving die ik echt leuk vind om naar toe te gaan. Wat een enthousiasme is er iedere les weer opnieuw aanwezig! Breed aanbod aan mogelijkheden, zeker het personal traject is een enorme aanrader en heeft voor mij enorm veel betekent. Manon en medewerkers weten heel goed wat ze doen! Het gebruik van de app past helemaal bij deze tijd waarin we flexibiliteit enorm kunnen waarderen. Ga zo door :) Minder weergeven »
K. Hoofs
11 januari 2023 07:07
Dankzij Be Pure Lifestyle heb ik het plezier in sporten weer terug gevonden. Fijne lessen, gegeven door enthousiaste instructrices die je uitdagen maar ook ruimte geven voor ieders eigen niveau. Werken met fijne app waarmee je een plekje kunt boeken voor de gewenste les. Aanrader om je fysiek lekker in te spannen en mentaal te ontspannen doordat je helemaal... Meer weergeven »
Dankzij Be Pure Lifestyle heb ik het plezier in sporten weer terug gevonden. Fijne lessen, gegeven door enthousiaste instructrices die je uitdagen maar ook ruimte geven voor ieders eigen niveau. Werken met fijne app waarmee je een plekje kunt boeken voor de gewenste les. Aanrader om je fysiek lekker in te spannen en mentaal te ontspannen doordat je helemaal opgaat in de les! Minder weergeven »
Michelle Felix
10 januari 2023 15:03
Erg leuke zumbalessen gegeven door enthousiaste zumba trainster in een heel persoonlijke sfeer.
Aggie van der Broeck
10 januari 2023 10:10
Fijne enthousiaste zumba lerares
Sandra Bronkhorst
10 januari 2023 09:09
Zumba is top!
Yvonne Van de weert
10 januari 2023 08:08
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op