Terug naar resultaten
Body Business B.V.

Body Business B.V.

Body Business B.V. uit IJsselstein helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Body Business B.V. is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Body Business B.V. Reviews

4.4
56 beoordelingen
Redelijke sportschool.
Gezellige mensen onderling.
Alleen zijn er bezuinigingsmaatregelen (sauna niet dagelijks aan) die volgens veel mensen nu wel kunnen stoppen, je betaald immers ook voor onbeperkt sauna.
Bloemen van Berry
31 oktober 2023 17:05
Ik sport met veel plezier bij Body Business IJsselstein. Het personeel is aardig en attent en er is een geruime keuze aan groepslessen en fitnessapparatuur. Het gebouw ziet er van binnen netjes uit en de sfeer is top. Ik geniet enorm van het sporten hier en kan mijn sportieve doelen behalen. Ik beveel het iedereen aan die opzoek is naar een fijne sportschool... Meer weergeven »
Ik sport met veel plezier bij Body Business IJsselstein. Het personeel is aardig en attent en er is een geruime keuze aan groepslessen en fitnessapparatuur. Het gebouw ziet er van binnen netjes uit en de sfeer is top. Ik geniet enorm van het sporten hier en kan mijn sportieve doelen behalen. Ik beveel het iedereen aan die opzoek is naar een fijne sportschool! Minder weergeven »
Kim Struijs
7 augustus 2023 12:12
Leuke sportschool. Met leuke klanten en vriendelijk personeel. En sinds vorige week nieuwe apparatuur. Edit 27/6/23 Het is nog steeds een leuke sportschool omdat het er gezellig is met de mensen die er sporten. Maar er zijn toch wel wat op en aanmerkingen. Zo is de heren douche erg smerig, de zwarte schimmel zit op de voegen en kitranden. Ook is de sauna vak... Meer weergeven »
Leuke sportschool.
Met leuke klanten en vriendelijk personeel.
En sinds vorige week nieuwe apparatuur.
Edit 27/6/23
Het is nog steeds een leuke sportschool omdat het er gezellig is met de mensen die er sporten.
Maar er zijn toch wel wat op en aanmerkingen.
Zo is de heren douche erg smerig, de zwarte schimmel zit op de voegen en kitranden.
Ook is de sauna vaker uit dan aan (terwijl je er wel voor betaald) en werkt de geluidsapparatuur van de groepslessen vaker niet dan wel en moeten de instructeurs de muziek verzorgen via een kleine speaker en mobile telefoon (dit is erg amateuristisch)
Ondanks dat dit allemaal vele malen gemeld is vertikt de eigenaar hier wat aan te doen.
Dus de sportschool is gezellig met de mensen die er trainen maar veel te duur voor de faciliteiten die er geboden worden. Minder weergeven »
Bloemen van Berry
27 juni 2023 20:08
Goed Een zeer goede plek om te behandelen 👌👍
Friw O t m
24 mei 2023 20:08
Fijne sportschool voor een redelijke prijs.
Wim Verweij
8 mei 2023 17:05
Hele fijne sportschool met een gemoedelijke sfeer en goede begeleiding
Linda van Es
7 december 2022 19:07
Leuke sportschool.
Met leuke klanten en vriendelijk personeel.
En sinds vorige week nieuwe apparatuur.
Bloemen van Berry
31 oktober 2022 14:02
Ruim 2 jaar geleden tijd gemaakt om mijn leven te veranderen, gestart met personal training. Nu sport ik zeker 3 keer in de week. Regelmatig nieuwe schema's. Al ruim 30 kg kwijt, super begeleiding. Het was al een mooie sportschool, maar is na de verbouwing is het en nog mooier geworden. Buiten dat zijn alle apparaten aanwezig en kan je al je oefening doen.... Meer weergeven »
Ruim 2 jaar geleden tijd gemaakt om mijn leven te veranderen, gestart met personal training. Nu sport ik zeker 3 keer in de week. Regelmatig nieuwe schema's.
Al ruim 30 kg kwijt, super begeleiding. Het was al een mooie sportschool, maar is na de verbouwing is het en nog mooier geworden. Buiten dat zijn alle apparaten aanwezig en kan je al je oefening doen. De sfeer is er gemoedelijk, de "zaal" is schoon en de kleed ruimtes en douches hygiënisch. Minder weergeven »
Frank V
22 januari 2020 08:08
Voor mij is het bezoeken van de sportschool een ‘’way of life” geworden. Het houdt me fit en ik voel me er wel bij. Ik vind de sfeer in de sportschool gezellig en uitnodigend. Ze doen dit bij voorbeeld door na overleg een persoonlijk programma op te stellen zodat jij precies je doel kan bereiken. Een sterk punt vind ik dat Body Business meegaat met de trends... Meer weergeven »
Voor mij is het bezoeken van de sportschool een ‘’way of life” geworden. Het houdt me fit en ik voel me er wel bij. Ik vind de sfeer in de sportschool gezellig en uitnodigend. Ze doen dit bij voorbeeld door na overleg een persoonlijk programma op te stellen zodat jij precies je doel kan bereiken. Een sterk punt vind ik dat Body Business meegaat met de trends die binnen de sportschoolwereld gaande zijn.De uitbreiding met ‘crosszone’ is hier een goed voorbeeld van. Deze sportschool probeert voor elk lid toch iets extra’s te doen.

*Binnenkort een metamorfose op topniveau van de sportschool. Minder weergeven »
W&W
21 augustus 2019 12:12
Vriendelijk personeel! Prima begeleiding. Er wordt veel georganiseerd. Na het sporten altijd gezellig aan de bar. Heldere pakketten. Prettig ook dat je het abonnement op "pauze" kan zetten mocht je even niet kunnen. Scheelt geld.
Erwin Dekker
7 augustus 2019 05:05
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op