Terug naar resultaten
Body Business Houten

Body Business Houten

Body Business Houten uit Houten biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Body Business Houten helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Body Business Houten Reviews

4
32 beoordelingen
Beste keuze in houten, maar door dat er niks beter is, verbeteren ze niet. Aantal punten die echt niet kunnen zijn: Weekend open tot 1500, dit kan echt niet. Vaak kan ik alleen in het weekend sporten en dan moet het in de drukke ochtend/vroege middag. Geen werkende airco en dit is al heel lang zo, minimaal 5 jaar. Op heten zomer dagen is het lekker gutsen... Meer weergeven »
Beste keuze in houten, maar door dat er niks beter is, verbeteren ze niet. Aantal punten die echt niet kunnen zijn:

Weekend open tot 1500, dit kan echt niet. Vaak kan ik alleen in het weekend sporten en dan moet het in de drukke ochtend/vroege middag.

Geen werkende airco en dit is al heel lang zo, minimaal 5 jaar. Op heten zomer dagen is het lekker gutsen en hoop natte mashines.

Tuurlijk zijn er goeie dingen: goed materiaal, aardig personeel, rustig (vaak) en gratis groeplessen.

Toch maar 2 sterren omdat de minputen niet worden aangepakt en je toch behoorlijk veel betaald voor deze sportschool. Minder weergeven »
sup ser
19 november 2023 13:01
Fijne sportschool, vriendelijk personeel, goede begeleiding, aanrader !
OHK TCHouten
4 oktober 2023 12:12
Zeer onvriendelijk personeel(vooral de dames), één keer gesport in proefperiode. Eerste en laatste keer. Geen aanrader.
Llld Sjskkq
22 juli 2023 12:12
Zeer onvriendelijk personeel(vooral de dames), één keer gesport in proefperiode. Eerste en laatste keer. Geen aanrader.
Floris Ester
22 juli 2023 12:12
Onprofessioneel sportschool mensen die daar werken zijn onvriendelijk!
Racisme is daar ook aanwezig!
Belachelijke sportschool!
Hello Kitty
7 april 2023 01:01
Slechtste sportschool die ik ooit heb bezocht. Slecht en onprofessioneel personeel. Zeer ongemotiveerd en de administratie is ronduit onbeschoft en semi agressief. Tevens zijn de apparaten vaak kapot, de airco en worden investeer plannen niet of half uitgevoerd waardoor er bijvoorbeeld een spiegel bij de squat rekken ontbrak, een maand of 6. Dit terwijl het... Meer weergeven »
Slechtste sportschool die ik ooit heb bezocht. Slecht en onprofessioneel personeel. Zeer ongemotiveerd en de administratie is ronduit onbeschoft en semi agressief. Tevens zijn de apparaten vaak kapot, de airco en worden investeer plannen niet of half uitgevoerd waardoor er bijvoorbeeld een spiegel bij de squat rekken ontbrak, een maand of 6. Dit terwijl het absoluut geen goedkope sportschool is. Bespaar de moeite en zoek een sportschool waarbij mensen tenminste vriendelijk zijn en de veiligheid van de apparaten gegarandeerd is. Minder weergeven »
amber therese
6 februari 2023 18:06
fijne plek, vriendelijke mensen, sauna is een grote plus en de groepslessen een aanrader.
Sandie Scholten
5 februari 2023 09:09
Waardeloos personeel dames achter de bar zijn super onvriendelijk
Barbara Manten
4 november 2022 20:08
Fijne sportschool maar wel jammer dat ie zo vroeg dicht gaat in het weekend
C S
27 maart 2022 19:07
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij Body Business. Hieronder een illustratie: Bij ‘dumbell presses’ merk ik een overmatige aanspanning van mijn schouder, in plaats van de borstspier die ik daarmee hoor te trainen. Dat was al een tijdje zo, alleen was nu het moment om daar hulp bij te vragen. Ik was namelijk in de veronderstelling dat er bij Bod... Meer weergeven »
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij Body Business.

Hieronder een illustratie:
Bij ‘dumbell presses’ merk ik een overmatige aanspanning van mijn schouder, in plaats van de borstspier die ik daarmee hoor te trainen. Dat was al een tijdje zo, alleen was nu het moment om daar hulp bij te vragen. Ik was namelijk in de veronderstelling dat er bij Body Business goede begeleiding is.

Eenmaal bij de receptie aangekomen met het probleem, werd mij verteld dat ik het beste kon wachten tot 19:00. Dat kwam omdat haar collega Ewoud dan zou starten met zijn shift. Nu vertelde ik haar dat ik liever eerder hulp krijg en dat ik anders de volgende keer zou langskomen, omdat het mijn laatste oefening was, en ik die avond nog een andere afspraak had staan.

Intussen was Ewoud binnen gelopen, nu 18:45. Ze vroeg Ewoud meteen of hij mij alvast kon helpen. Wat hij met lichte aarzeling tòch wilde doen, zodat ik direct geholpen kon worden. Hij liet mij enkele oefeningen zien, waardoor ik mijn schouder minder belast, en andere oefeningen om mijn schouder juist op andere plaatsen weer aan te sterken. Hierdoor werk ik langzaam maar zeker naar een een sterkere rechter schouder toe, waardoor ik de ‘dumbell press’ weer juist kan uitvoeren.

Kortom ik ben ik erg onder de indruk van zo’n instelling en het bewijst dat er bij Body Business Houten mensen werken die net een stap extra zetten. Complimenten! Minder weergeven »
Ruben vto
16 oktober 2017 16:04
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op