Terug naar resultaten
Buddy for health

Buddy for health

Buddy for health uit Leidschendam helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Buddy for health is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Buddy for health Reviews

5
1 beoordeling
Laura is zeer professioneel en weet waar ze het over heeft. Ze maakt een passend en persoonlijk voedingsplan wat voor mij niet voelde als een dieet. Bij een dieet mag je vaak van alles niet en moet je je houden aan allerlei rare regels. Bij de werkwijze van Laura gaat het om gezondere keuzes en evenwicht waardoor een avondje uit eten met vrienden of een ijsj... Meer weergeven »
Laura is zeer professioneel en weet waar ze het over heeft. Ze maakt een passend en persoonlijk voedingsplan wat voor mij niet voelde als een dieet. Bij een dieet mag je vaak van alles niet en moet je je houden aan allerlei rare regels. Bij de werkwijze van Laura gaat het om gezondere keuzes en evenwicht waardoor een avondje uit eten met vrienden of een ijsje met warm weer gewoon mogelijk is. Het is meer het aanpassen van je voedingspatroon en het leren maken van gezondere keuzes welke zorgen voor een gezond en vitaal lichaam voor de langere termijn. Ze weet je op de juiste momenten op een enthousiaste manier te motiveren; ook als het even wat lastiger gaat. Ze bied gezondere alternatieve voor de dingen die ik graag eet door leuke, makkelijke en lekkere recepten.
Ik heb beter inzicht gekregen in welke keuzes ik kan maken en hoe ik qua voeding in balans kan blijven. Ik heb de waarde leren inzien van koolhydraten en vezelrijk eten. Laura gaf mij het juiste steuntje in de rug; was de stok achter de deur. Een echte buddy! Minder weergeven »
D. Smit
9 juni 2020 15:03
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op