Terug naar resultaten
CK Active

CK Active

CK Active uit Made helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. CK Active is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

CK Active Reviews

4.9
70 beoordelingen
CK Active is een personaltraining gym die zich richt op het bieden van op maat gemaakte trainingsprogramma's om mensen te helpen hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. De gym heeft een team van hooggekwalificeerde trainers die gepassioneerd zijn over het leveren van hoogwaardige persoonlijke trainingen.
Pieter van der Gaag
4 mei 2023 07:07
CK Active is een super prettige locatie om je sportieve doelen te behalen. De persoonlijke begeleiding motiveert mij ieder keer weer om te gaan. Ik vind vooral ook de sfeer prettig. Iedereen komt er met een persoonlijk doel en dat maakt dat men gefocust is en hard werkt. Je voelt je fitter en je merkt al snel dat je vooruitgang boekt. Bedankt Matti.
Jenny Geelen
4 mei 2023 07:07
Professionele en prettige gym voor Personal Training. Super faciliteiten, netjes en een goede sfeer. Iedereen zal zich hier welkom voelen. Ikzelf heb hier 3 maanden gesport om aan mijn doelen te werken en deze binnen mijn planning gehaald. Ik had een fijne trainer (Rick) die precies rekening hield met wat ik wilde en wat ik aankon i.v.m. nog aanwezig blessur... Meer weergeven »
Professionele en prettige gym voor Personal Training. Super faciliteiten, netjes en een goede sfeer. Iedereen zal zich hier welkom voelen.
Ikzelf heb hier 3 maanden gesport om aan mijn doelen te werken en deze binnen mijn planning gehaald. Ik had een fijne trainer (Rick) die precies rekening hield met wat ik wilde en wat ik aankon i.v.m. nog aanwezig blessures. Daarnaast kreeg ik ook goede voedingsadviezen en andere tips. Zeker aan te raden! Minder weergeven »
Chantal Juursema - van Gent
3 mei 2023 20:08
Onder deskundige begeleiding en informele sfeer kunnen werken aan mijn persoonlijke doel om fitter te worden. In 3 maanden tijd inmiddels ruim 10 kilo afgevallen en veel fitter geworden. Dank CK Active!
Osman Erbas
3 mei 2023 18:06
Leuke sfeer en Goede begeleiding!
Motivatie om fit te worden en fit te blijven vind je hier!
Blij dat ik deze keuze gemaakt hebt
Jari Langermans
17 januari 2023 21:09
Bijna een jaar geleden ben ik op internet op zoek gegaan naar een nieuwe sportmogelijkheid in Made. Het feit dat snel contact werd opgenomen, de prettige ontvangst en de mooie, schone sportruimte waren voor mij doorslaggevend om aan de slag te gaan! Toch was het wel een drempel die ik over moest. Met de professionele ondersteuning van Kylian heb ik weer ple... Meer weergeven »
Bijna een jaar geleden ben ik op internet op zoek gegaan naar een nieuwe sportmogelijkheid in Made. Het feit dat snel contact werd opgenomen, de prettige ontvangst en de mooie, schone sportruimte waren voor mij doorslaggevend om aan de slag te gaan!

Toch was het wel een drempel die ik over moest. Met de professionele ondersteuning van Kylian heb ik weer plezier in het sporten gekregen en stellen we doelen op gebied van beweging en voeding. Kylian stimuleert je om iedere keer de lat weer iets hoger te leggen, het beste uit jezelf te halen en positief te zijn en blijven. Ook als het even niet lukt. Daarbij heeft hij altijd oog voor de juiste uitvoering en houding. En dat zelfs ‘s ochtends heel vroeg altijd met een lach!

Sporten bij CK Active met Kylian geeft mij energie, plezier en zelfvertrouwen! Minder weergeven »
Stephanie ter Borg
9 maart 2022 11:11
Een jaar geleden ben ik samen met mijn schoonzusje gestart bij CK Active. De trainingen van Kylian en Bart zijn uitdagend, gezellig en zorgen ervoor dat we sterker en fitter worden.
Carin Damen
21 februari 2022 12:12
Super fijne sportschool. De trainingen worden aangepast op niveau, maar toch wordt ik uitgedaagd. Ik heb meer plezier gekregen in sporten, en het belangrijkste, ik haal energie en voldoening uit het sporten met een PT. Complimenten voor Rick die mij elke week weer verrast met nieuwe oefeningen. Top ondernemers! Top bedrijf!!
Esmee Broeders
17 februari 2022 16:04
Ik sport nu al sinds half 2017 bij CK active en het feit dat ik er nog steeds sport in 2022 moet genoeg zeggen. Het is een fijne kleinschalige sportschool voor personal training. Er wordt gekeken welke trainer het beste bij jouw doelstellingen en persoonlijkheid past. Je kunt hier alle kanten op, van boks trainingen en triatlon tot lekker bewegen om fit te b... Meer weergeven »
Ik sport nu al sinds half 2017 bij CK active en het feit dat ik er nog steeds sport in 2022 moet genoeg zeggen. Het is een fijne kleinschalige sportschool voor personal training. Er wordt gekeken welke trainer het beste bij jouw doelstellingen en persoonlijkheid past. Je kunt hier alle kanten op, van boks trainingen en triatlon tot lekker bewegen om fit te blijven. Gewoon een fijne plek om te sporten. Gr. Oscar Maas, Reptielenhuis de Aarde Minder weergeven »
Oscar Maas
17 februari 2022 15:03
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op