Terug naar resultaten
Curves Houten

Curves Houten

Curves Houten uit Houten helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Curves Houten is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Curves Houten Reviews

4.7
168 beoordelingen
Hier vind ik de motivatie die ik nodig heb. Leuke gemotiveerde coaches. 💪🏼
Elise Kuipers
1 november 2023 09:09
Curves is voor mij ideaal. Doordat het altijd 30 min sporten is, is 3x in de week goed haalbaar. De coaches zijn betrokken en motiveren om nog een 'tandje bij te zetten'.
Majorie Terstappen - Visser
20 oktober 2022 20:08
Curves Houten is een heel gezellige club. Altijd aandacht voor de persoon, leuke muziek om op te sporten en op zijn tijd ook lachen.
Centraal gelegen vlak bij het winkelcentrum en het station, wat wil je nog meer!
Bertha Remkes
20 oktober 2022 09:09
Bij Curves Houten is sporten prettig en persoonlijk. Alle coaches kennen je bij naam. En in een half uur heb je al je spiergroepen aandacht gegeven. Ik vind curves ideaal (en ik hou niet eens van sporten :-))
Jorien Tilstra
20 oktober 2022 08:08
Ik ben hier begonnen aan een maand op proef. Vriendelijke coaches, je wordt goed begeleid, uitgebreide intake. Gezellige plek om te sporten. Het is een halve minuut per apparaat, dan een halve minuut op de 'plaat'. Veel afwisseling en voor je het weet ben je het circuit 2x rond. Daarna rekken en strekken. Ik kan goed voelen dat al mijn spiergroepen worden ge... Meer weergeven »
Ik ben hier begonnen aan een maand op proef. Vriendelijke coaches, je wordt goed begeleid, uitgebreide intake. Gezellige plek om te sporten. Het is een halve minuut per apparaat, dan een halve minuut op de 'plaat'. Veel afwisseling en voor je het weet ben je het circuit 2x rond. Daarna rekken en strekken. Ik kan goed voelen dat al mijn spiergroepen worden getraind. Je kan zo binnenlopen en starten. Altijd een coach aanwezig voor vragen. Lekker glaasje muntwater staat klaar. De openingstijden op dit moment (sept22) vind ik niet zo ruim, zeker niet in het weekend. Maar als je klaar bent voor ook de intensievere circuit training, kun je op meer tijdstippen terecht. Verder vroegen vrienden mij hoe de apparaten worden schoongehouden bij zulk intensief gebruik door steeds weer andere mensen. Dat heb ik eerlijk gezegd nog niet meegekregen. Maar ik vond de apparaten niet vies aanvoelen. Het geheel oogt netjes en schoon. Minder weergeven »
Wilma H
18 oktober 2022 22:10
Ik doe al zolang Curves, zolang Curves Houten bestaat. Eigenlijk was ik een van de eersten. Vanaf dat moment vond ik het leuk. En ik ben het eigenlijk steeds leuker gaan vinden. Ben inmiddels 73 en ga 3 keer per week. Het grote voordeel, je wordt goed persoonlijk begeleid. Het voelt goed. Een warme deken. En ik blijf fit.
Janny Van der heul
18 oktober 2022 17:05
Ik sport bijna 15 jaar bij Curves met veel plezier.
De coaches zijn erg betrokken en de begeleiding is persoonlijk en goed.
Ik sport bij Curves om gezond en energiek te blijven.
Dit lukt mede door de aandacht die er is voor gezond eten en leven
Adrie van Beusekom
18 oktober 2022 09:09
Na een paar jaar er tussenuit te zijn gegaan, besloot ik toch weer lessen te gaan nemen bij Curves. Ik heb er geen spijt van! Ik doe wel meestal mee met de Powerlessen. Ik merk dat het (zeker op mijn leeftijd van 60+ ) heel fijn is voor mij soepelheid en lenigheid. En alle spiergroepen worden getraind. De coaches kennen je en ook bij naam. Dus het is geen an... Meer weergeven »
Na een paar jaar er tussenuit te zijn gegaan, besloot ik toch weer lessen te gaan nemen bij Curves. Ik heb er geen spijt van! Ik doe wel meestal mee met de Powerlessen. Ik merk dat het (zeker op mijn leeftijd van 60+ ) heel fijn is voor mij soepelheid en lenigheid. En alle spiergroepen worden getraind. De coaches kennen je en ook bij naam. Dus het is geen anonieme sportschool sfeer. En je mag zo vaak komen als je wilt. Minder weergeven »
Sylvia Augusteijns
17 oktober 2022 13:01
Ik sport al heel wat jaartjes bij Curves en dat zegt eigenlijk al genoeg.
Dat het sporten bij Curves goed voor je is blijkt vooral uit het feit dat je het heel goed kunt voelen als je door vakantie, drukte of ziekte even niet bent geweest…. Dat is de beste stimulans om weer te gaan
Ed Steffers
17 oktober 2022 13:01
Ik ben al een aantal jaren bij curves. Hoewel ik niet echt het “sporttype” ben, heb ik het altijd reuze naar mijn zin. De coaches zijn erg aardig, proberen je altijd te helpen, stimuleren je, en hebben een luisteren oor. Ook voor andere zaken. Je kunt eigenlijk altijd je ei kwijt, En dat waardeer ik enorm. Ga zo door dames,veel succes en hopelijk blijven we... Meer weergeven »
Ik ben al een aantal jaren bij curves.
Hoewel ik niet echt het “sporttype” ben, heb ik het altijd reuze naar mijn zin.
De coaches zijn erg aardig, proberen je altijd te helpen, stimuleren je, en hebben een luisteren oor. Ook voor andere zaken. Je kunt eigenlijk altijd je ei kwijt, En dat waardeer ik enorm.
Ga zo door dames,veel succes en hopelijk blijven we nog lange tijd “bij elkaar”.
Groet Ria Werkhoven. Minder weergeven »
Ria Werkhoven
17 oktober 2022 12:12
Curves is top! Gezellig, goede sfeer, lekker actief zijn, motiverend, leuke coaches! Ik mis het als ik een keer niet kan! Het sporten is onderdeel geworden van mijn dagritme. Zodra de meiden naar school gaan, ga ik meteen sporten. Een super goed begin van de dag! Een aanrader dus! Twijfel niet maar kom gewoon een keer langs! Tot snel😉💪
marjolein van boven
17 oktober 2022 11:11
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op