Terug naar resultaten
DareToGrow

DareToGrow

DareToGrow uit Amsterdam helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. DareToGrow is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

DareToGrow Reviews

5
3 beoordelingen
Mijn reiki sessie op afstand was amazing. Mevrouw Yvel neemt echt de tijd om helemaal in jouw energie op te gaan. Na de sessie hebben wij nog een evaluatie gesprek gehad. Hierin vertelde zij op een mooie symbolische manier mijn huidige situatie, waardoor ik alles in een nieuw licht kon zien. Dit heeft mij echt een boost gegeven om er nog harder tegen aan te... Meer weergeven »
Mijn reiki sessie op afstand was amazing. Mevrouw Yvel neemt echt de tijd om helemaal in jouw energie op te gaan. Na de sessie hebben wij nog een evaluatie gesprek gehad. Hierin vertelde zij op een mooie symbolische manier mijn huidige situatie, waardoor ik alles in een nieuw licht kon zien. Dit heeft mij echt een boost gegeven om er nog harder tegen aan te gaan! Echt een aanrader! Minder weergeven »
Dja Maya
27 maart 2023 17:05
Door een burn-out was ik totaal mezelf kwijt, zowel persoonlijk als in mijn carrière. Ik heb met coach Wendy meerdere sessies gedaan waarin ze mij weer de juiste inzichten wist te geven en hierdoor wist te inspireren en te stimuleren om het onderste uit de kan te halen. Coach Wendy is zeer empathisch, ze luistert goed naar je (onderliggende) behoeftes en pas... Meer weergeven »
Door een burn-out was ik totaal mezelf kwijt, zowel persoonlijk als in mijn carrière. Ik heb met coach Wendy meerdere sessies gedaan waarin ze mij weer de juiste inzichten wist te geven en hierdoor wist te inspireren en te stimuleren om het onderste uit de kan te halen.
Coach Wendy is zeer empathisch, ze luistert goed naar je (onderliggende) behoeftes en past daar haar techniek en kennis op toe. In haar gesprekken en adviesen is ze zeer doelgericht wat verhelderend is en veel strucuur biedt.
In haar sessies weet ze je behoeftes tastbaar te maken en op de juiste manier enthousiasmeert ze om echt met jezelf aan de gang te gaan.
Ik beveel DareToGrow/ coach Wendy bij iedereen aan die op een persoonlijke en doelgerichte manier aan zichzelf wil werken. Minder weergeven »
Karin Schouten
7 juli 2021 19:07
Wendy is creatief: bedenkt projecten die aansluiten bij alle doelgroepen , en waar
het belang van de doelgroep voorop staan. Ook is wendy stressbestendig.
Wendy is een positief persoon, denkt in oplossingen en niet in
problemen.
Gilma Laurence
18 juni 2021 21:09
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op