Terug naar resultaten
De Balans praktijk voor fysiotherapie en training

De Balans praktijk voor fysiotherapie en training

De Balans praktijk voor fysiotherapie en training uit Leek biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. De Balans praktijk voor fysiotherapie en training helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

GLI-programma CooL
Voeding en beweging

De Balans praktijk voor fysiotherapie en training Reviews

5
12 beoordelingen
Sinds 2021 ben ik kind aan huis bij De Balans in Leek. Deze praktijk voor fysiotherapie en training bevalt me uitstekend. Of je nu moet revalideren, b.v. in verband met de nasleep van corona/ post-covid, of bekkenbodemtherapie nodig hebt, of je nu doorverwezen wordt naar een diëtist of gaat voor lifestyle-interventie in combinatie met sportactiviteiten, of j... Meer weergeven »
Sinds 2021 ben ik kind aan huis bij De Balans in Leek. Deze praktijk voor fysiotherapie en training bevalt me uitstekend. Of je nu moet revalideren, b.v. in verband met de nasleep van corona/ post-covid, of bekkenbodemtherapie nodig hebt, of je nu doorverwezen wordt naar een diëtist of gaat voor lifestyle-interventie in combinatie met sportactiviteiten, of je lichaam nu aangepaste oefeningen nodig heeft in verband met wát voor beperkingen dan ook of je wilt eens kennismaken met de cranio- sacraaltherapie, het maakt niet uit! Er is bij De Balans altijd wel iemand te vinden die jou, met jóuw specifieke problemen, kan en wil helpen. Je kunt trouwens bij De Balans ook heerlijk sporten/ fitnessen, in overzichtelijke groepjes, onder professionele begeleiding! De mensen die bij De Balans werken zijn stuk voor stuk gedreven en enthousiaste specialisten, ieder op zijn of haar eigen terrein. Je bent bij De Balans als cliënt absoluut geen "nummer". Men houdt bij De Balans níet van lange wachttijden en moet er doorverwezen worden dan zijn de lijntjes kort! Ík kan je aanraden om naar De Balans te gaan voor hulp en begeleiding!
Misschien tot ziens! Minder weergeven »
Magriet Bolhuis
25 februari 2024 15:03
Reeds een aantal maanden bezoek ik " de Balans " te Leek voor een aandoening aan de zenuwen, neuropathieën geheten. Bij de intake maakte ik kennis met een bijzondere vrouw, Monique Wolters, Fysiotherapeute, en stond verbaasd over de kennis welke deze jonge vrouw al bezit over mogelijke oplossingen om klachten te behandelen bij neuropathie aan beide benen. O... Meer weergeven »
Reeds een aantal maanden bezoek ik " de Balans " te Leek voor een aandoening aan de zenuwen, neuropathieën geheten. Bij de intake maakte ik kennis met een bijzondere vrouw, Monique Wolters, Fysiotherapeute, en stond verbaasd over de kennis welke deze jonge vrouw al bezit over mogelijke oplossingen om klachten te behandelen bij neuropathie aan beide benen. Op de vraag wat mijn doel was, antwoorde ik : voetballen met mijn kleinzoon Jim. Daar gaan we aan werken aldus Monique . Twee keer per week in de ochtend train ik onder haar leiding in een leuke groep mannen. Ook delen wij de lopende zaken van wat ons bezielt in het leven. Is er een jarig volgt er een gebakje. En belangrijk is dat ik altijd in een beste stemming verder kan.
Het is daarom dat ik een ieder aanbeveel bij lichamelijke klachten via de huisarts contact op te nemen met " de Balans " te Leek.
Het helpt mij weer toekomst gericht te denken !! Ik ben haar bijzonder dankbaar. Ondanks dat mijn kleinzoon niet meer voetbalt, maar op kickboksen is gegaan. Minder weergeven »
Ton de Gier
16 oktober 2023 10:10
Kom inmiddels al en redelijke periode bij deze praktijk. Goed en vriendelijk personeel. Vakkundig en behulpzaam. Weten precies wat er moet gebeuren. Perfect. 👍
D Veenstra
14 oktober 2023 09:09
Voor ieder die het nodig heeft en hulp kan gebruiken bij verandering van leefstijl, kan ik van harte het GLI/COOL Leefstijlprogramma aanbevelen. Goede begeleiding door een ervaren coach en leuke groepsbijeenkomsten.
P. Post
5 oktober 2023 12:12
Fijne sfeer , deskundige fysiotherapeuten en een mooi, licht nieuw gebouw. Met mooie, ruimtes waar je wordt behandeld en waar je ook terecht kunt voor long covid problemen. Dan wordt er in een kleine groep(4 personen) met begeleiding aan je fysiek gewerkt. Een aanrader. Zeer hygiënisch ook.
Jeanette Dekker-Groen
15 augustus 2022 11:11
Nadat ik covid had gehad en een half jaar zelf had aangemodderd om te herstellen, lukte dit niet zelfstandig. Ben toen doorverwezen vanuit de huisarts voor fysiotherapie en ben toen bij Debalans terecht gekomen. Kreeg een traject van een half jaar en als het nodig was nog een verlenging van een half jaar. Dat laatste was niet nodig gelukkig. Dit kwam door de... Meer weergeven »
Nadat ik covid had gehad en een half jaar zelf had aangemodderd om te herstellen, lukte dit niet zelfstandig. Ben toen doorverwezen vanuit de huisarts voor fysiotherapie en ben toen bij Debalans terecht gekomen. Kreeg een traject van een half jaar en als het nodig was nog een verlenging van een half jaar. Dat laatste was niet nodig gelukkig. Dit kwam door de goede begeleiding van de therapeut(en) die mij hadden geholpen. Niet alleen door hun goede kennis en ervaring, maar vooral door te luisteren naar wat er achter een persoon zit en daar therapie op af te stemmen. Ik heb geleerd meer mijn grenzen te bewaken en hoe ik nadat half jaar zelf bepaalde klachten kan herkennen en kan verhelpen.
Ik ben hun ontzettend dankbaar voor dat half jaar! Minder weergeven »
Shane Bakker
23 december 2021 09:09
Hier ben je in goede handen. Ze kijken verder dan de klacht en helpen je de oorzaak van het probleem te vinden. Zeker een aanrader.
Krysia Linker
18 november 2021 19:07
Ben bij Iben in behandeling geweest. Vanaf het eerste moment wist zij de vinger op zowel de fysieke als de mentale zere plek te leggen. Al na een paar behandelingen voelde ik een sterke afname van de klachten en ben nu klachtenvrij.
Ankie Nienhuis
8 juli 2021 19:07
Fijne fysio praktijk. Professioneel en kundig. De sfeer is erg goed. Ik kom er al jaren. Bij zowel Iben als Evelien en ben erg tevreden.
Wilma Alkema-Adema
13 februari 2020 11:11
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op