Terug naar resultaten
De Balans praktijk voor fysiotherapie en training

De Balans praktijk voor fysiotherapie en training

De Balans praktijk voor fysiotherapie en training uit Leek biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. De Balans praktijk voor fysiotherapie en training helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

GLI-programma CooL
Voeding en beweging

De Balans praktijk voor fysiotherapie en training Reviews

5
8 beoordelingen
Fijne sfeer , deskundige fysiotherapeuten en een mooi, licht nieuw gebouw. Met mooie, ruimtes waar je wordt behandeld en waar je ook terecht kunt voor long covid problemen. Dan wordt er in een kleine groep(4 personen) met begeleiding aan je fysiek gewerkt. Een aanrader. Zeer hygiƫnisch ook.
Jeanette Dekker-Groen
15 augustus 2022 11:11
Nadat ik covid had gehad en een half jaar zelf had aangemodderd om te herstellen, lukte dit niet zelfstandig. Ben toen doorverwezen vanuit de huisarts voor fysiotherapie en ben toen bij Debalans terecht gekomen. Kreeg een traject van een half jaar en als het nodig was nog een verlenging van een half jaar. Dat laatste was niet nodig gelukkig. Dit kwam door de... Meer weergeven »
Nadat ik covid had gehad en een half jaar zelf had aangemodderd om te herstellen, lukte dit niet zelfstandig. Ben toen doorverwezen vanuit de huisarts voor fysiotherapie en ben toen bij Debalans terecht gekomen. Kreeg een traject van een half jaar en als het nodig was nog een verlenging van een half jaar. Dat laatste was niet nodig gelukkig. Dit kwam door de goede begeleiding van de therapeut(en) die mij hadden geholpen. Niet alleen door hun goede kennis en ervaring, maar vooral door te luisteren naar wat er achter een persoon zit en daar therapie op af te stemmen. Ik heb geleerd meer mijn grenzen te bewaken en hoe ik nadat half jaar zelf bepaalde klachten kan herkennen en kan verhelpen.
Ik ben hun ontzettend dankbaar voor dat half jaar! Minder weergeven »
Shane Bakker
23 december 2021 09:09
Hier ben je in goede handen. Ze kijken verder dan de klacht en helpen je de oorzaak van het probleem te vinden. Zeker een aanrader.
Krysia Linker
18 november 2021 19:07
Ben bij Iben in behandeling geweest. Vanaf het eerste moment wist zij de vinger op zowel de fysieke als de mentale zere plek te leggen. Al na een paar behandelingen voelde ik een sterke afname van de klachten en ben nu klachtenvrij.
Ankie Nienhuis
8 juli 2021 19:07
Fijne fysio praktijk. Professioneel en kundig. De sfeer is erg goed. Ik kom er al jaren. Bij zowel Iben als Evelien en ben erg tevreden.
Wilma Alkema-Adema
13 februari 2020 11:11
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op