Terug naar resultaten
EetFit, voedingsadvies en powerwalk

EetFit, voedingsadvies en powerwalk

EetFit, voedingsadvies en powerwalk uit Elst helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. EetFit, voedingsadvies en powerwalk is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

EetFit, voedingsadvies en powerwalk Reviews

4.8
6 beoordelingen
Wat een ervaring! Wil je iets uitdagends doen? Stap met behulp van de geweldige coaching van Aliene in het ijsbad. Aliene begint de middag met allerlei oefeningen die ervoor zorgen dat je écht ontspannen bent. Daarna begeleid ze je met veel geduld je het ijsbad in. En het lukt om daar ontspannen in te zitten. Echt! Je wordt gezien dankzij Alienes aandacht. D... Meer weergeven »
Wat een ervaring! Wil je iets uitdagends doen? Stap met behulp van de geweldige coaching van Aliene in het ijsbad. Aliene begint de middag met allerlei oefeningen die ervoor zorgen dat je écht ontspannen bent. Daarna begeleid ze je met veel geduld je het ijsbad in. En het lukt om daar ontspannen in te zitten. Echt!
Je wordt gezien dankzij Alienes aandacht. Deze workshop is echt een aanrader. Minder weergeven »
Leonie van Roosmalen
10 december 2022 19:07
Geweldig idee voor mijn verjaardag, van mijn boezemvrienden een workshop ijsdippen gekregen. En Aliene maakte er een fijne ontspannen middag van met oefeningen voor de ademhaling gevolgd door een heerlijk dip in het ijsbad. Echt genoten, kan het iedereen aanraden
Nick Vroon
7 november 2022 22:10
Een ijsbadchallenge met Aliene is een gave ervaring! Aliene loodst iedere deelnemer, na een fijne workshop ademhalingstechnieken, relaxed door het baden in het ijs! Een echte aanrader en een leuk middagvullend programma om met vrienden en/of familie te doen!
Marlou Hoornstra
7 november 2022 21:09
Wat een heerlijke voldane middag heb ik gehad.! Voor mijn verjaardag kreeg ik een Outdoor duo training en een workshop ijsbad, van te voren was ik best een beetje nerveus omdat ik niet wist wat ik kon verwachten maar zoals Aliene je begeleidt is zo fijn.! Op een hele relaxte manier (na eerst een pittige outdoor training) bereid ze je voor op het ijsbad, adem... Meer weergeven »
Wat een heerlijke voldane middag heb ik gehad.! Voor mijn verjaardag kreeg ik een Outdoor duo training en een workshop ijsbad, van te voren was ik best een beetje nerveus omdat ik niet wist wat ik kon verwachten maar zoals Aliene je begeleidt is zo fijn.! Op een hele relaxte manier (na eerst een pittige outdoor training) bereid ze je voor op het ijsbad, ademhaling is alles.! Geheel onverwacht stapte ik in 1 keer in het bad, ja het was koud maar door te blijven ademen kwam ik vrij snel in een ontspannen fase en was het zo fijn.! Na het ijsbad heb ik het dan ook helemaal niet koud gehad.! Ik kan het iedereen aanraden, Aliene geeft je meteen een heel fijn relaxed gevoel, je mag er zijn, door haar begeleiding kon ik dit en daar ben ik trots op! Minder weergeven »
Daniek Oostenrijk
23 september 2022 15:03
De leukste trainingen en een super fijne, gezellige groep! Met ook nog een hele prettige trainster!! Iedereen op eigen niveau en elke keer weer leuke uitdagingen. Bij regen sta je overdekt en toch in de frisse buitenlucht. En anders sta je op een plein in de frisse buitenlucht te sporten. Ik kan het iedereen aanraden!
Iris Duppen
2 november 2021 13:01
Sport hier nu een maandje en ga altijd met plezier sporten! Leuke trainster, leuke en afwisselende lessen soms heb je het gevoel dat je niks hebt gedaan en dan 1 dag later toch spierpijn! Ook de andere mensen van de groep allemaal vriendelijk. Ik zal dit zeker aanraden of je nu dun of dik bent altijd al hebt gesport of nog nooit heb gesport iedereen word gel... Meer weergeven »
Sport hier nu een maandje en ga altijd met plezier sporten! Leuke trainster, leuke en afwisselende lessen soms heb je het gevoel dat je niks hebt gedaan en dan 1 dag later toch spierpijn! Ook de andere mensen van de groep allemaal vriendelijk. Ik zal dit zeker aanraden of je nu dun of dik bent altijd al hebt gesport of nog nooit heb gesport iedereen word gelijk behandeld! Twijfel je? Ik zeg neem een gratis proefles en ervaar het zelf😉! Minder weergeven »
Arianne Donker
15 mei 2021 16:04
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op