Terug naar resultaten
Energieke Leefstijl

Energieke Leefstijl

Energieke Leefstijl uit Abcoude helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Energieke Leefstijl is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Energieke Leefstijl Reviews

5
7 beoordelingen
Ben heel erg blij dat Energieke Leefstijl op mijn pad kwam. Al snel had ik een vast moment van de dag om te sporten en binnen enkele maanden was ik er helemaal aan gewend. Heerlijk dagelijks een half uurtje helemaal voor mezelf. Ik voel me er heel fit bij, mijn conditie is al aardig verbeterd en ik merk het heel goed aan mijn lichaam. Het sporten is heel afw... Meer weergeven »
Ben heel erg blij dat Energieke Leefstijl op mijn pad kwam. Al snel had ik een vast moment van de dag om te sporten en binnen enkele maanden was ik er helemaal aan gewend. Heerlijk dagelijks een half uurtje helemaal voor mezelf. Ik voel me er heel fit bij, mijn conditie is al aardig verbeterd en ik merk het heel goed aan mijn lichaam. Het sporten is heel afwisselend.
Een actieve sporter, en dik tevreden! Minder weergeven »
Corrie Monster
21 februari 2022 19:07
Iedere dag doe ik een training met Anja on line. Zelfs vaak ook nog op de rustdagen. Waarom? Ik heb er nl ontzettend veel baat bij. De pijn in mijn rug is zeker voor 80 procent minder. Ik voel me fitter en gezonder. En ook mijn evenwicht is duidelijk verbeterd. Anja, super bedankt voor de trainingen en alle tips die je mee geeft. Ik ga er gewoon mee door hoo... Meer weergeven »
Iedere dag doe ik een training met Anja on line. Zelfs vaak ook nog op de rustdagen. Waarom? Ik heb er nl ontzettend veel baat bij. De pijn in mijn rug is zeker voor 80 procent minder. Ik voel me fitter en gezonder. En ook mijn evenwicht is duidelijk verbeterd. Anja, super bedankt voor de trainingen en alle tips die je mee geeft. Ik ga er gewoon mee door hoor..... Minder weergeven »
Ans Kouwenberg
12 februari 2022 15:03
Mijn 1e jaar sporten vanaf 1-2-2021 bij Anja heeft mij enthousiast gemaakt om als Pro fit ook het aankomende jaar hier aan deel te nemen. Fijne afwisselende trainingen en leuke thema maanden. Ik deel het geregeld met mensen en geef aan dat ze hier baat bij hebben. De begeleiding van Anja is prettig en voor vragen kun je altijd bij haar terecht. Ook niet onb... Meer weergeven »
Mijn 1e jaar sporten vanaf 1-2-2021 bij Anja heeft mij enthousiast gemaakt om als Pro fit ook het aankomende jaar hier aan deel te nemen. Fijne afwisselende trainingen en leuke thema maanden. Ik deel het geregeld met mensen en geef aan dat ze hier baat bij hebben. De begeleiding van Anja is prettig en voor vragen kun je altijd bij haar terecht. Ook niet onbelangrijk is dat het betaalbaar is! Ik sport nog lekker door met Anja. Minder weergeven »
Annemieke Wit
12 februari 2022 08:08
Augustus 2021 gezellig met vriendinnen aan het lunchen, het gaat al snel over gezond zijn en blijven en hoe doe je dit. Mijn vriendin gaf aan dat ze dagelijks de training van Anja volgde. Thuisgekomen keek ik op de site en ben meteen aan de slag gegaan. Het enthousiasme van Anja de afwisseling en steeds ben ik weer nieuwsgierig naar de volgende dag ja het vo... Meer weergeven »
Augustus 2021 gezellig met vriendinnen aan het lunchen, het gaat al snel over gezond zijn en blijven en hoe doe je dit. Mijn vriendin gaf aan dat ze dagelijks de training van Anja volgde. Thuisgekomen keek ik op de site en ben meteen aan de slag gegaan. Het enthousiasme van Anja de afwisseling en steeds ben ik weer nieuwsgierig naar de volgende dag ja het voelde meteen goed. Het werkt een beetje verslavend ook door de dag heen betrap ik me erop dat ik op een been sta te koken of mijn armen de lucht in gaan. Ik voel me fitter dan voorheen en minder last van pijntjes ook mijn lichaam reageert er zichtbaar goed op. Ik sport op een vast tijdstip en combineer de dagelijkse online coaching met losse oefeningen van andere dagen. Bedankt Anja ben blij dat je op mijn pad bent gekomen. Minder weergeven »
Margriet Willekens
5 februari 2022 18:06
Bij Anja heb ik een stok achter de deur. 5 dagen 20 minuten bewegen en alle spieren komen aan de beurt. Elke dag een nieuw oefening. Elke dag een bericht van haar. Super Anja, ik voel me veel fitter. Groet Femmie
Femmie Crediet
5 februari 2022 08:08
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op