Terug naar resultaten
Engelhardt Coaching

Engelhardt Coaching

Engelhardt Coaching uit Den Haag biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Engelhardt Coaching helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Engelhardt Coaching Reviews

5
14 beoordelingen
Gaby is een hele goede personal trainer! Ik kom nu wekelijks bij Gaby in haar eigen gym, om daar in een halfuur compleet kapot te gaan. Het vliegt om, en ze is in staat om je alles te laten geven. Het bijzondere vooral vind ik dat ze elke week in staat is een compleet nieuw programma te bedenken. Zo gaat het niet vervelen. Aangeraden!
Viktor
9 december 2023 11:11
De outdoortraining varieert van leeftijd iedereen kan op eigen niveau en intensiteit mee trainen, geweldig zoals Gaby met heel veel enthousiasme les geeft, iedere bootcamp les is verrassend anders TOP Ik persoonlijk kan het iedereen aanraden de 1e les is gratis, heb je eenmaal een les meegedaan ben je verkocht en wil je meer dat kan op dinsdag van 19.30 uur... Meer weergeven »
De outdoortraining varieert van leeftijd iedereen kan op eigen niveau en intensiteit mee trainen, geweldig zoals Gaby met heel veel enthousiasme les geeft, iedere bootcamp les is verrassend anders TOP
Ik persoonlijk kan het iedereen aanraden de 1e les is gratis, heb je eenmaal een les meegedaan ben je verkocht en wil je meer dat kan op dinsdag van 19.30 uur - 20.30 uur woensdag van 19.00 uur - 20.00 uur en op zondag om de dag sportief te beginnen van 10.00 uur - 11.00 uur super ik wil niet anders meer!!! Minder weergeven »
Thea Engelhardt
24 maart 2023 09:09
Ik ben fan. Leuke afwisselende trainingen in de buitenlucht, met lekkere muziek en een fijne groep mensen zorgen ervoor dat ik de lessen echt leuk vind. Gaby motiveert me om het beste uit mezelf te halen tijdens de trainingen zonder me te pushen. Daardoor is er ruimte om lekker op je eigen niveau mee te doen.
Jantien Warners
24 maart 2023 08:08
Ik ga iedere week met enthousiasme naar de bootcamp. Je kan meedoen op je eigen tempo en indien nodig alternatieve oefeningen doen.
Hoewel er natuurlijk een heleboel dezelfde oefeningen bestaan voelt varieert Gaby hierin en voelt geen een week hetzelfde!
Pascal van der Geer
24 maart 2023 06:06
Echt nooit een zelfde les, mega veel afwisseling en steeds nieuwe uitdaging. En echt voor verschillende niveaus. Kortom: aanrader!
Suzanne Koeman
23 maart 2023 22:10
Sinds januari gestart met bootcamp bij Gaby. De lessen zijn ontzettend leuk en gevarieerd en voor ieder niveau. Sporten met een gezellige groep mensen en Gaby die ervoor zorgt dat je alles eruit haalt wat er in zit. Echt een aanrader voor iedereen!
Susan Eijsackers
23 maart 2023 21:09
Gaby geeft heerlijke, afwisselende trainingen! Al ga je 3x per week, geen training is hetzelfde. Iedereen van elke niveau kan meedoen, want de oefeningen worden dan op je aangepast. We hebben de voordelen van het buiten sporten, maar doordat het overdekt is ben je niet nat van eventuele regen, dat is zo fijn!
Shirley van den Berg
23 maart 2023 21:09
Gaby geeft hele leuke bootcamp lessen. Elke keer weer anders en altijd leuk en met een gezellige club mensen!
Patrick Angela
23 maart 2023 19:07
Ik ben sinds een jaar begonnen met bootcamp bij Gaby. De eerste keer vroeg Gaby: en vond je het leuk? Mijn antwoord was nee, maar ik voel dat het goed voor me is. Ik ben aan een 10-ritten kaart begonnen met als doel, eerst echt proberen voor ik stop. Ik ben nu een jaar en vele strippenkaarten verder. Elke week is anders, Gaby motiveert mij om het beste uit m... Meer weergeven »
Ik ben sinds een jaar begonnen met bootcamp bij Gaby. De eerste keer vroeg Gaby: en vond je het leuk?
Mijn antwoord was nee, maar ik voel dat het goed voor me is. Ik ben aan een 10-ritten kaart begonnen met als doel, eerst echt proberen voor ik stop. Ik ben nu een jaar en vele strippenkaarten verder. Elke week is anders, Gaby motiveert mij om het beste uit mezelf te halen. Ze geeft ook advies over kleine aanpassingen in je voeding en/of beweegschema.
Sinds ik bij haar train voel ik me energieker en zit beter in mijn vel. Ik kan iedereen aanraden om bij Gaby te komen trainen. Minder weergeven »
Marielle redeker
24 februari 2022 15:03
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op