Terug naar resultaten
Ervaar Gezond Gewicht

Ervaar Gezond Gewicht

Ervaar Gezond Gewicht uit Maassluis biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Ervaar Gezond Gewicht helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Ervaar Gezond Gewicht Reviews

4.8
8 beoordelingen
Afgelopen zomer ben ik bij Ervaar Gezond Gewicht begonnen met een begeleidingstraject naar een gezondere leefstijl. Ik was niet tevreden hoe ik met regelmatig sporten en voor het gevoel gezond te leven, toch niet het gewicht en de fitheid ervaarde die ik zou verwachten. Met dit begeleidingstraject heb ik grip gekregen op m’n dagelijkse voeding en beweging, z... Meer weergeven »
Afgelopen zomer ben ik bij Ervaar Gezond Gewicht begonnen met een begeleidingstraject naar een gezondere leefstijl. Ik was niet tevreden hoe ik met regelmatig sporten en voor het gevoel gezond te leven, toch niet het gewicht en de fitheid ervaarde die ik zou verwachten.
Met dit begeleidingstraject heb ik grip gekregen op m’n dagelijkse voeding en beweging, zonder dat dit ten koste ging van de dingen die ik lekker vind om te eten en te drinken. Ik ben in 3 maanden me fitter gaan voelen en tevreden met m’n lichaam, iets wat nieuw voor me was. Ik ben ook erg blij dat ik de praktische tips kan blijven toepassen zodat ik me zo kan blijven voelen.

Ik heb het traject ook als ontzettend prettig ervaren. Rineke laat zien dat ze weet waar ze het over heeft en weet de dingen waar ik tegen aanloop om te buigen naar praktische en haalbare tips. Ik kan iedereen aanraden om dit traject te volgen. Rineke bedankt! Minder weergeven »
Matthijs van der Wijst
9 november 2023 21:09
Goede informatie, een hoop nieuwe tips die ik nog niet wist.
Ben zeer tevreden, ben nu weer met volle moed begonnen.
Johanna
9 november 2023 19:07
Ik ben in Januari begonnen bij Ervaar Gezond Gewicht ; samen met Rineke een plan opgesteld met daarin haalbare doelen. Geen ingewikkelde diëten maar eigenlijk gewoon gezonder en gevarieerd eten. En een eetdagboek bijhouden. Het klinkt raar maar eigenlijk ben ik meer gaan eten drie eetmomenten per dag en drie keer een gezond tussendoortje. In het begin is het... Meer weergeven »
Ik ben in Januari begonnen bij Ervaar Gezond Gewicht ; samen met Rineke een plan opgesteld met daarin haalbare doelen.
Geen ingewikkelde diëten maar eigenlijk gewoon gezonder en gevarieerd eten.
En een eetdagboek bijhouden.
Het klinkt raar maar eigenlijk ben ik meer gaan eten drie eetmomenten per dag en drie keer een gezond tussendoortje.
In het begin is het wennen maar eenmaal gewend aan de nieuwe manier van leven en eten dan is het goed te doen .
En niet te vergeten de consulten bij Rineke in het begin om de veertien dagen en later 1x per 4 weken. Eigenlijk is het een programma geheel op maat gemaakt voor ieder persoon.
Heb je tussendoor vragen of loop je ergens tegenaan dan kun je altijd appen of mailen.
Ik heb mijn doel op een haar na gehaald.
En heb besloten om nog eens vier sessies bij te boeken om voor de zomer helemaal zwembroek klaar te zijn.
Ik kan iedereen die resultaat wil hebben Ervaar Gezond Gewicht (Rineke) aanbevelen het werkt echt en iedereen kan haar of zijn resultaat bereiken met het opmaat gemaakte programma.
Voor mijn resultaat zie de foto's.
Jan-Willem Rietveld. Minder weergeven »
Jan-Willem Rietveld
3 september 2023 12:12
Tijdens het bespreken van de voedingsscan kreeg ik een duidelijke uitleg wat ik zou kunnen veranderen aan mijn voedingspatroon om gezonder en gevarieerder te gaan eten. Ik kon hier gelijk mee aan de slag.
Ine Vreugdenhil
18 juni 2023 08:08
Helaas is het mij niet gelukt af te vallen (hoofddoel), waarvan ik denk dat het hormonaal is. Ik heb wel meer bewustwording mbt goede voeding gekregen en werd hierin goed begeleid.
Bettine Nibte
26 mei 2023 07:07
Rineke is een zeer prettige coach die je echt op je gemak stelt en zeer professioneel met haar vak bezig is. Rineke gaat je niet vertellen wat je moet doen maar geeft goede tips over hoe je leefstijl aan te passen en dit vol houden. mij heeft het zeker geholpen, cholesterol en gewicht zijn omlaag en ik zit beter in mijn vel. Ik kan ervaar gezond gewicht zeke... Meer weergeven »
Rineke is een zeer prettige coach die je echt op je gemak stelt en zeer professioneel met haar vak bezig is. Rineke gaat je niet vertellen wat je moet doen maar geeft goede tips over hoe je leefstijl aan te passen en dit vol houden. mij heeft het zeker geholpen, cholesterol en gewicht zijn omlaag en ik zit beter in mijn vel. Ik kan ervaar gezond gewicht zeker aan bevelen. Minder weergeven »
Rob van Beek
8 mei 2023 19:07
Ik heb een voedingsadvies traject doorlopen bij Ervaar Gezond Gewicht en heb dit traject als zeer waardevol ervaren. De doelen die we samen hebben opgesteld gaven mij richting en een realistisch streven. Door de adviezen die Rineke mij gaf, gebaseerd op mijn voedingsdagboek, kon ik met een aantal aanpassingen al heel snel stappen maken qua gewicht en begon i... Meer weergeven »
Ik heb een voedingsadvies traject doorlopen bij Ervaar Gezond Gewicht en heb dit traject als zeer waardevol ervaren. De doelen die we samen hebben opgesteld gaven mij richting en een realistisch streven. Door de adviezen die Rineke mij gaf, gebaseerd op mijn voedingsdagboek, kon ik met een aantal aanpassingen al heel snel stappen maken qua gewicht en begon ik mij ook energieker te voelen. Ik heb mijn doelen dan ook gehaald! Ook pas ik nu, ruim een jaar later, nog steeds de adviezen toe omdat ze praktisch bruikbaar zijn. Ik zou dit zeker aan anderen aanbevelen. Minder weergeven »
Esther
1 april 2023 10:10
Tijdens corona veel kilo's extra erbij gekregen. Dankzij de begeleiding van Rineke Valstar de kilo's weer kwijt geraakt door positive motivatie en aanpassingen van mijn eetpatroon. Top!
rob velden
29 maart 2023 14:02
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op