Terug naar resultaten
Fit en Slank (locatie Fitfysiek)

Fit en Slank (locatie Fitfysiek)

Fit en Slank (locatie Fitfysiek) uit Almere helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Fit en Slank (locatie Fitfysiek) is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Fit en Slank (locatie Fitfysiek) Reviews

5
6 beoordelingen
Ik kwam bij Rosita terecht nadat ik veel positieve berichten had vernomen van andere dames in het powerliften. Ik kampte met wat licht urineverlies tijdens de zware lifts. Rosita is ontzettend kundig, na een aantal bezoeken bij haar, de oefeningen die ik mee heb gekregen, heb ik nu nagenoeg geen urineverlies meer tijdens het powerliften. Ze heeft mij kennis... Meer weergeven »
Ik kwam bij Rosita terecht nadat ik veel positieve berichten had vernomen van andere dames in het powerliften. Ik kampte met wat licht urineverlies tijdens de zware lifts. Rosita is ontzettend kundig, na een aantal bezoeken bij haar, de oefeningen die ik mee heb gekregen, heb ik nu nagenoeg geen urineverlies meer tijdens het powerliften. Ze heeft mij kennis bijgebracht over het beter bracen voor mijn lifts. Daarnaast ook geholpen met oefeningen nadat ik uit een onderrug blessure kwam. Ook heeft ze mij weer vertrouwen gegeven in mijn lijf en het functioneren. Naast dat zij heel kundig is, is zij ook een heel fijn persoon in de omgang. Ik heb veel geleerd van haar. Een absolute aanrader! Mijn dank is groot! Minder weergeven »
Arleen Meyer
29 april 2023 23:11
Na m'n eerste bevalling en bezoek aan een bekkenbodem fysio, bekkenbodem klachten overgehouden. Nu na m'n tweede bevalling bij Rosita terechtgekomen. En wat een verademing. Rosita heeft de kennis en kunde en kan dit ook nog eens goed uitleggen en overbrengen. Nu 16 weken post partum, 10 weken weer aan het trainen (Crossfit), en na 5 bezoeken aan Rosita kan e... Meer weergeven »
Na m'n eerste bevalling en bezoek aan een bekkenbodem fysio, bekkenbodem klachten overgehouden. Nu na m'n tweede bevalling bij Rosita terechtgekomen. En wat een verademing. Rosita heeft de kennis en kunde en kan dit ook nog eens goed uitleggen en overbrengen. Nu 16 weken post partum, 10 weken weer aan het trainen (Crossfit), en na 5 bezoeken aan Rosita kan en mag ik alles weer zonder klachten. Het is nog even hard werken, maar resultaat is er! Minder weergeven »
Tarifa Alberg
17 november 2022 12:12
Rosita is echt een vakvrouw, weet enorm veel van het menselijk lichaam en wist binnen no time wat er aan de hand was bij mij. Voordat ik bij Fit Fysiek een afspraak maakte had ik al 4 jaar pijnklachten en had al 5 fysiotherapeuten gezien. Niets hielp echt. Rosita gaf me simpele ademhalingsoefeningen en nu ben ik zo goed als pijnvrij. Ik ben haar zo dankbaar... Meer weergeven »
Rosita is echt een vakvrouw, weet enorm veel van het menselijk lichaam en wist binnen no time wat er aan de hand was bij mij.

Voordat ik bij Fit Fysiek een afspraak maakte had ik al 4 jaar pijnklachten en had al 5 fysiotherapeuten gezien. Niets hielp echt. Rosita gaf me simpele ademhalingsoefeningen en nu ben ik zo goed als pijnvrij. Ik ben haar zo dankbaar hiervoor, het is een verademing om na al die tijd geen / nauwelijks pijn te hebben. Minder weergeven »
Kim 1986
16 september 2022 19:07
M.S. D.
6 mei 2022 18:06
Zeer tevreden. Rosita Hagen heeft mij enorm geholpen bij het herstel na mijn achillespeesruptuur. In juli 2021 heb ik mijn linker achillespees afgescheurd en in september 2021 ging de Vacoped af. Daarna begonnen met fysiotherapie bij FitFysiek en in januari 2022 kon ik alles weer pijnvrij en zonder beperkingen doen, zoals voetballen. Rosita is een zeer bekwa... Meer weergeven »
Zeer tevreden. Rosita Hagen heeft mij enorm geholpen bij het herstel na mijn achillespeesruptuur. In juli 2021 heb ik mijn linker achillespees afgescheurd en in september 2021 ging de Vacoped af. Daarna begonnen met fysiotherapie bij FitFysiek en in januari 2022 kon ik alles weer pijnvrij en zonder beperkingen doen, zoals voetballen. Rosita is een zeer bekwame fysiotherapeute en heeft mij ook geholpen door dry needling toe te passen. Ik ben zeer dankbaar en kan haar zeker aangeraden. Minder weergeven »
Maikel Virgil Clifton Raghoebar
6 februari 2022 14:02
Prettige praktijk met een kundige fysiotherapeut. Veel ervaring met dry needling en veel kennis over het menselijk lichaam.
Zeer ervaren personal trainer die ondanks de Corona de mogelijkheid biedt om (buiten) te trainen.
Mario Witteman
22 december 2020 23:11
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op