Terug naar resultaten
Fit Forward

Fit Forward

Fit Forward uit Breda helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Fit Forward is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Fit Forward Reviews

4.9
23 beoordelingen
Snelkookpan cursus borstcrawl. Goede begeleiding en direct resultaat :-). Dank Patricia!
Rink Oord
13 november 2023 07:07
borstcrawl cursus gevolgd bij Patricia. goed bevallen, enthousiasme begeleiding en ik heb veel geleerd in 6 weken.
Willem Wagenaars
12 november 2023 19:07
Patricia heeft mij deze borstcrawllessen veel geleerd. Zij kon op precies de juiste wijze uitleggen hoe ik mijn insteek, overhaal en ademhaling kon verbeteren. Hoop dat ik hierdoor mijn triathlon-skills kan verbeteren.
Mira Ooijen
12 november 2023 18:06
Met behulp van de leuke trainingen van Patricia kan ik nu comfortabel en steeds sneller een grote ronde zwemmen. Aanrader!
Dirk
12 september 2023 08:08
Fantastisch geholpen bij het gewicht verliezen. D.m.v. voedingsadvies en krachttraining ruim 20 kilo verloren in 10 weken. Je leert inzicht krijgen in je voeding en krijgt duidelijk opdrachten mee. Top!
Jaap Majoor
18 augustus 2023 11:11
Super leuke borst crawl clinic gevolgd bij FitForward. Na 6 weken is mijn techniek echt enorm verbeterd. Tijdens de les kregen we goede uitleg en praktische, persoonlijke tips. Patricia is een goede en gezellige trainer waar ik met veel plezier veel van geleerd heb. Zeker een aanrader.
Joost van Driel
29 maart 2023 16:04
Heb de borstcrawl clinic gevolgd bij Patricia. In 6 weken van helemaal niets naar goed uit de voeten kunnen met de borstcrawl. Zeer leerzaam dus. En ook nog eens gezellig. Voor ieder niveau mee te doen. Echt een aanrader vind ik.
Meta Brouwers
23 november 2022 14:02
Ik ben vorige week voor de 2e achtereenvolgende keer aangesloten bij de zesweekse borstcrawl clinic die Patricia geeft. De gerichte tips tijdens en na de lessen en de gezelligheid hebben ervoor gezorgd dat ik me zonder twijfel nog een keer heb ingeschreven. Iedere les wordt ik weer een iets betere zwemmer.
Dennis Maas
23 november 2022 13:01
Zeer tevreden met de borstcrawlclinic die ik hier gevolgd heb. Patricia legt duidelijk de verschillende stappen uit en geeft aan iedereen persoonlijke feedback tijdens het zwemmen. Dankzij de clinic ben ik weer een flinke stap verder in techniek en zwem ik eindelijk consequent onder de 2:00/100m.
Zeker een aanrader!
Tim J
23 november 2022 13:01
Door de diverse mogelijkheden (weekplanning, personal training en groepsles) heb ik mijn doel bereikt om een 1/2 triatlon te volbrengen. De trainingen zijn duidelijk en je volbrengt ze altijd met een glimlach en een voldaan gevoel! Is het even pittig dan loodst Patricia je er wel doorheen. Alles is mogelijk en bespreekbaar, een fijne coach om mee te trainen!
Tina Schoffelmeer
20 november 2022 12:12
Fijne trainer met veel zorg voor persoonlijke omstandigheden, voorkeuren etc. Goede resultaten door het gericht aanpakken van minder sterke punten
lineke van der Sneppen
26 oktober 2022 16:04
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op