Terug naar resultaten
Fitnesscentrum Aalsmeer

Fitnesscentrum Aalsmeer

Fitnesscentrum Aalsmeer uit Aalsmeer biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Fitnesscentrum Aalsmeer helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Fitnesscentrum Aalsmeer Reviews

4.6
69 beoordelingen
Fijne gym met heel bekwaam en sociaal personeel. Ruim voldoende mogelijkheden en variatie in apparaten en lessen.
Iris Caron
25 februari 2024 16:04
Wij hebben een familielidmaatschap gehad en hebben in de covid lockdown tijd 8 maanden doorbetaald, dat is dan €1000,- en kregen stank voor dank bij opzeggen. Wij hebben ons lidmaatschap opgezegd, omdat er voor kwetsbare mensen alleen midden op de dag 2 uurtjes werden ingepland en wij gewoon werken. En na de komst van het biocircuit was er voor ons geen aand... Meer weergeven »
Wij hebben een familielidmaatschap gehad en hebben in de covid lockdown tijd 8 maanden doorbetaald, dat is dan €1000,- en kregen stank voor dank bij opzeggen. Wij hebben ons lidmaatschap opgezegd, omdat er voor kwetsbare mensen alleen midden op de dag 2 uurtjes werden ingepland en wij gewoon werken. En na de komst van het biocircuit was er voor ons geen aandacht meer. Om de beloofde nieuwe trainschema's moest je steeds vragen. We voelden ons niet meer gezien. Al meerdere keren hebben wij verzocht al onze accounts en gegevens te verwijderen en dat is na jaren nog steeds niet gelukt. Nu krijg ik weer een mail van een gelukkig Nieuwjaar. Na de vervelende nasmaak blijven wij er dus ook steeds aan herinnerd. Misschien toch maar eens een melding doen bij autoriteit persoonsgegevens.

Update: De functie om je account helemaal te verwijderen was eerder niet beschikbaar. Nu dus wel. Ik heb nu mijn account eindelijk kunnen verwijderen. De website is overigens niet mobile responsive en lastig te gebruiken. Ik ben blij dat ik er vanaf ben. Minder weergeven »
Bianca Zwagers
3 januari 2024 10:10
Prima begeleiding en goede sfeer. Leuk, gezellig en professioneel team. Echt een aanrader. GLI traject superleuk om te doen!
Jose Stam-Disseldorp
24 mei 2023 11:11
Prima begeleiding en goede sfeer. Leuk, gezellig en professioneel team. Echt een aanrader. GLI traject superleuk om te doen!
Jose Disseldorp
24 mei 2023 11:11
Intake gehad, heel relaxt en veel informatie, rustige sportschool en de begeleiders houden altijd iedereen in de gaten! Hele fijne sportschool!
angela dijkhof
14 mei 2023 13:01
Fijne, persoonlijke sportschool met aandacht voor functioneel en effectief trainen. Vooral de persoonlijke programma's, waarin echt gewerkt wordt naar een doel op een gezonde manier, zorgen echt voor motivatie én ontwikkeling. Aan te raden!
Emmie Overbeek
23 april 2023 12:12
Fijne sportschool. Goede begeleiding, vriendelijk, ontspannen sfeer,. Veel trainers aanwezig die veel aandacht geven en verstand van fitness hebben. Leuke en afwisselende groepslessen, ook voor jongere kinderen waardoor we met het gezin samen kunnen sporten.
Ronald de Haas
30 maart 2023 19:07
Intake gehad, heel relaxt en veel informatie, rustige sportschool en de begeleiders houden altijd iedereen in de gaten! Hele fijne sportschool!
angela dijkhof
12 maart 2023 15:03
Een hele fijne en professionele sportschool die deze vijf sterren meer dan waard is. De begeleiding tijdens de groepstraining (HIIT, Team Beats) is zeer goed. Zeker mijn complimenten aan Niels en Henri, die het vak met passie en professie uitvoeren. Ik volg graag deze kleine groepslessen waar ik steeds weer wordt uitgedaagd. Ook mijn complimenten aan de rece... Meer weergeven »
Een hele fijne en professionele sportschool die deze vijf sterren meer dan waard is. De begeleiding tijdens de groepstraining (HIIT, Team Beats) is zeer goed. Zeker mijn complimenten aan Niels en Henri, die het vak met passie en professie uitvoeren. Ik volg graag deze kleine groepslessen waar ik steeds weer wordt uitgedaagd. Ook mijn complimenten aan de receptie. Altijd vriendelijk, een gezellig praatje en die de school netjes houden. De handdoekenservice en stijlvolle koffiecorner zijn top. Minder weergeven »
Tjalle
4 januari 2023 06:06
Wat een fijne sportschool. Goede faciliteiten en programma’s maar met name een persoonlijke benadering. Fitness Aalsmeer maakt de keuze om alleen programma’s (yoga, HIIT, indoor cycling etc) te omarmen wanneer ze daar ook de beste begeleiding kunnen bieden en dat merk je. En als bonus goede koffie en vers fruit. Aanrader.
Jeroen Kneppers
29 september 2021 11:11
Wij sporten elke ochtend met het team voor het werk bij Fitness Aalsmeer. Early bird workout om 07.00, naast dat het gezond is en ons fit houdt ben je bij Fitness Aalsmeer ook aan het juiste adres wat betreft persoonlijke begeleiding. Dikke aanrader voor alle bedrijven in en rondom Aalsmeer. Wie joint ons??? ✔︎Professionele begeleiding ✔︎modern apparatuur ✔... Meer weergeven »
Wij sporten elke ochtend met het team voor het werk bij Fitness Aalsmeer. Early bird workout om 07.00, naast dat het gezond is en ons fit houdt ben je bij Fitness Aalsmeer ook aan het juiste adres wat betreft persoonlijke begeleiding. Dikke aanrader voor alle bedrijven in en rondom Aalsmeer. Wie joint ons??? ✔︎Professionele begeleiding ✔︎modern apparatuur ✔︎goede sfeer en zoals we altijd zeggen #samengroeien Minder weergeven »
Harm Koningen
24 oktober 2019 10:10
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op