Terug naar resultaten
Fitspel B.V.

Fitspel B.V.

Fitspel B.V. uit Diemen helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Fitspel B.V. is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Fitspel B.V. Reviews

5
11 beoordelingen
Fitspel programma Ik volg al twee jaar bij Mira het fitspel programma. Wat fijn is aan Mira, je werkt echt aan jezelf. Ze verkoopt geen flauwekul, je bent echt zelf aan zet. Ze houdt je in dat proces een mooie spiegel voor, waarbij je allemaal praktische tools en theorieën krijgt aangereikt. Theorie over o.a. je mindset, hoe de biologie van je lichaam werkt... Meer weergeven »
Fitspel programma

Ik volg al twee jaar bij Mira het fitspel programma.
Wat fijn is aan Mira, je werkt echt aan jezelf. Ze verkoopt geen flauwekul, je bent echt zelf aan zet. Ze houdt je in dat proces een mooie spiegel voor, waarbij je allemaal praktische tools en theorieën krijgt aangereikt. Theorie over o.a. je mindset, hoe de biologie van je lichaam werkt en vele andere zaken waarvan je denkt dat die niet altijd met je gewicht te maken hebben, maar juist dat toch wel doen. Voor mij is dit de enige manier. Daarnaast is Mira een hele fijne persoonlijkheid. Minder weergeven »
Sylvia van Krevelen-van Gorp
14 oktober 2023 09:09
Erg helpend om je doelen te verwezelijken, voor mij in ieder geval wel. Ik heb eerst met een 5daagse cursus meegedaan en ben later in fitspel gestapt, het helpt echt om je motivatie hoog te houden en inzicht te krijgen in je eigen valkuilen.
Mildred Van Brandwijk
21 januari 2023 04:04
Met Mira als coach is het bijna makkelijk om je doel te bereiken. Haar fijne energie en positieve mindset is verademend
Anja Weeda
7 september 2022 18:06
Hele mooie dag gehad bij Mira! Helder en duidelijk. Verhouding theorie - praktijk en deze direct vertalen naar jezelf in het hier & nu was heel goed. Gevuld met inzicht en denkwerk tevreden naar huis! Daar wacht het echte werk!
Marianne Zijp
28 juni 2022 18:06
Fitspel is echt geweldig en heb ontzettend veel van Mira geleerd namelijk, hoe ik meer in mijn lijf moet zitten i.p.v. mijn hoofd. Hoe ik meer rust in kan bouwen, wat mij daadwerkelijk doet ontspannen, hoe het brein en lichaam werkt, positieve mindset en met als resultaat (niet het doel) afvallen!! Zal dit de rest van m'n leven meenemen en doorgeven aan mijn... Meer weergeven »
Fitspel is echt geweldig en heb ontzettend veel van Mira geleerd namelijk, hoe ik meer in mijn lijf moet zitten i.p.v. mijn hoofd. Hoe ik meer rust in kan bouwen, wat mij daadwerkelijk doet ontspannen, hoe het brein en lichaam werkt, positieve mindset en met als resultaat (niet het doel) afvallen!! Zal dit de rest van m'n leven meenemen en doorgeven aan mijn kinderen! Minder weergeven »
D.S de VA
28 juni 2022 11:11
Éénmaal een fitspeler altijd een fitspeler! Het is geen dieet maar a way of life. Zeer aan te raden als je echt wilt veranderen. Ik heb zoveel geleerd van Mira. Zij is mijn inspiratie. Met dank aan haar heb ik antwoorden gekregen die ik zocht.
Beliska Kelly
28 juni 2022 11:11
Fitspel is een geweldig programma waarmee je door het veranderen van je mindset en met voedings- en beweegadviezen kan afvallen en de kilo's er langdurig af kunt houden.
Met Fitspel en door de coaching van Mira ben ik al jaren op mijn streefgewicht. Ik heb een actieve leefstijl ontwikkeld en gezonde eetgewoontes. Dat gun ik iedereen!!
Sylvia Robert
3 mei 2022 10:10
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op