Terug naar resultaten
Fitwize

Fitwize

Fitwize uit Waalwijk biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Fitwize helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

GLI-programma SLIMMER
Voeding en beweging

Fitwize Reviews

3.5
39 beoordelingen
Het is enorm koud in de sportschool. Al 2 maanden geef ik aan dat het net zo koud is als daarbuiten. Elke keer geven ze aan dat ze er mee bezig zijn maar er gebeurt niets. Doen ze dit ivm de stookkosten om zo te bezuinigen, ik ga in ieder geval zowat ziek worden hier terwijl ik er kom om juist fit te blijven.
Schandalig! Doe er wat aan!
Caber Hama
4 februari 2024 20:08
Alles is top
- Personeel
- Machines
- Niet te druk
wladskii yt
11 januari 2024 15:03
De medewerkers van deze Basic Fit staan klaar om je te helpen, zijn meedenkend en komen later checken of alles oké. De basic fit zelf bestaat uit 2 fijne ingedeelde sportruimtes en nog een mooie ruimte met groepslessen. Er hangt een fijne en toegankelijke sfeer!
Luca Roos
16 november 2023 17:05
Het is hier en rondom de sportschool een vieze bende
Intree is smerig
Liftdeur en binnenkant lift zijn smerig, vaak onbestendige smurie op de spiegel en personeel is niet aanspreekbaar want die staan alleen te kletsen maar de zaak schoonhouden, vergeet het maar
Triest want het was toen healt city er zat prima
gerrie verhoeven
7 november 2023 10:10
Waardeloos, geen begeleiding, ook niet tijdens de bodypump, hier is toch wel enige techniek verreist. Instructrice is drukker met haar vaste deelnemers dan met de nieuwe. Personeel bij de ontvangst weet niks en is meer bezig met mooi zijn en met de mooie en strakke klanten. Vieze ruimtes, veel te weinig apparaten. Kortom echt een ballentent en sonde van je g... Meer weergeven »
Waardeloos, geen begeleiding, ook niet tijdens de bodypump, hier is toch wel enige techniek verreist. Instructrice is drukker met haar vaste deelnemers dan met de nieuwe. Personeel bij de ontvangst weet niks en is meer bezig met mooi zijn en met de mooie en strakke klanten. Vieze ruimtes, veel te weinig apparaten. Kortom echt een ballentent en sonde van je geld. Geef wat meer uit voor kwaliteit en kwantiteit Minder weergeven »
Jeanette Fitters
2 oktober 2023 15:03
Echte kkr flikkers kom daar al 6maanden bijna elke dag achter elkaar maar omdat ik nog 15 ben mag ik ineens niet meer komen nu kan ik niet meer trainen en ben ik meeste van mn progressie verloren kom daar nooit meer
thisasianeats rice
20 september 2023 19:07
Geen airco. Dat maakt het ongemakkelijk om hier in de zomer te trainen, gezien de sportschool zich op de bovenste etage van een gebouw met een plat dak bevind. Verder prima.
Frensch de Groot
12 juni 2023 06:06
Na de overname van Health City door Basic Fit is de sportschool onherkenbaar. Kapotte apparatuur wordt niet gemaakt, personeel onvindbaar om problemen te melden, fouten in groepsles rooster en vandaag om 9:15 niemand aanwezig om de club te openen die normaal om 9:00 opengaat. Vanaf de opening lid geweest bij Health City, maar mij zien ze hier niet meer terug... Meer weergeven »
Na de overname van Health City door Basic Fit is de sportschool onherkenbaar. Kapotte apparatuur wordt niet gemaakt, personeel onvindbaar om problemen te melden, fouten in groepsles rooster en vandaag om 9:15 niemand aanwezig om de club te openen die normaal om 9:00 opengaat. Vanaf de opening lid geweest bij Health City, maar mij zien ze hier niet meer terug. Minder weergeven »
Gerrit van Vugt
12 februari 2023 15:03
Treurig, openingstijd van 9:00 wordt niet nageleefd, ben om 9:15 maar naar huis gegaan terwijl er 30 man voor de deur staat te wachten.
Tom Brooijmans
12 februari 2023 08:08
Sinds 1 september is Health City overgenomen door Basic-Fit. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Er hangt een hele fijne, gemoedelijke sfeer om te sporten. Pluspunten voor gastheer Ryan die voor alle leden en de club, net dat stapje extra zet.
Melissa Wessemius
24 november 2022 18:06
Hier werken alleen maar leugenaar! Telefonisch had ik afgesproken dat ik zonder qr code gewoon kon komen sporten! Om die reden heb ik hem dan ook verlengd, nadat dat was gebeurd was t verhaal zo veranderd dat hun dat nog nooit hebben gezegd dus erop neer kwam dat ik het verzon?? Daarna koest ik wel betalen voor een abonnement waar ik ook geen gebruik van kon... Meer weergeven »
Hier werken alleen maar leugenaar!
Telefonisch had ik afgesproken dat ik zonder qr code gewoon kon komen sporten! Om die reden heb ik hem dan ook verlengd, nadat dat was gebeurd was t verhaal zo veranderd dat hun dat nog nooit hebben gezegd dus erop neer kwam dat ik het verzon?? Daarna koest ik wel betalen voor een abonnement waar ik ook geen gebruik van kon maken! alleen maar valse hoop verkopen ze ! Minder weergeven »
Nella Bloemen
28 januari 2022 16:04
Na opzeggen abonnement, schrijven ze anderhalf jaar later gewoon zomaar weer geld van je rekening en beweren ze dat je abonnement bevroren was. Vervolgens bellen ze je op en lachen ze je gewoon uit met de mededeling dat ze je hebben gebeld en een goed voorstel hebben gedaan en dat het dus jouw schuld is. Gelukkig heb ik gewoon bewijs van opzegging. Schandali... Meer weergeven »
Na opzeggen abonnement, schrijven ze anderhalf jaar later gewoon zomaar weer geld van je rekening en beweren ze dat je abonnement bevroren was. Vervolgens bellen ze je op en lachen ze je gewoon uit met de mededeling dat ze je hebben gebeld en een goed voorstel hebben gedaan en dat het dus jouw schuld is. Gelukkig heb ik gewoon bewijs van opzegging. Schandalig om anderhalf jaar later zomaar geld van je rekening af te schrijven Minder weergeven »
mariska van Kooten
15 juli 2021 17:05
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op