Terug naar resultaten
FLR Coaching

FLR Coaching

FLR Coaching uit Huizen biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. FLR Coaching helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

FLR Coaching Reviews

5
4 beoordelingen
In januari ben ik bij FLR coaching begonnen met het PHP traject. Dit bevalt erg goed! Ik kwam bij Jessica omdat ik wat aan mijn gezondheid wilde doen. Wilde mij fitter voelen, wat meer letten op wat ik eet en meer sporten. Ik heb/had veel migraine en voelde mij daardoor altijd moe en ziek. Ik sliep slecht een paar uurtjes per nacht en at onregelmatig. Dat is... Meer weergeven »
In januari ben ik bij FLR coaching begonnen met het PHP traject.
Dit bevalt erg goed!
Ik kwam bij Jessica omdat ik wat aan mijn gezondheid wilde doen. Wilde mij fitter voelen, wat meer letten op wat ik eet en meer sporten.
Ik heb/had veel migraine en voelde mij daardoor altijd moe en ziek. Ik sliep slecht een paar uurtjes per nacht en at onregelmatig.
Dat is nu wel even anders geworden! Dankzij de goede trainingen, voedingsadviezen, supplementen en natuurlijk de mega support van Jessica behaal ik mooie resultaten waar ik steeds een beetje trotser op word.
Ik heb veel meer kracht, conditie en mijn lichaam veranderd zichtbaar.
Daarbij slaap ik nu als een blok, heb veel meer energie en mijn migraines zijn echt afgenomen.
Super blij dat ik dit aangegaan ben samen met Jessica, die altijd bereikbaar is, en die mij door alle lastige momenten heen helpt. Dank je wel! Minder weergeven »
Priscilla
2 mei 2023 10:10
Goeie ondersteuning met voeding en trainingschema's. Uiteraard moet je het zelf doen maar Jessica is een juiste stok achter de deur en schakelt altijd snel als er een aanpassing moet komen en geeft de juiste adviezen betreft voeding en training.
Nicole Vermeulen
20 september 2022 09:09
Nu 2 weken bezig met Personal Training en voeding bij FLR Coaching. Merk zowel fysiek als mentaal resultaat. Heel blij mee.

FLR Coaching houdt echt rekening met mijn lichaam. De kleine pijntjes die ik hiervoor had, heb ik niet meer.
De begeleiding is super, echt een aanrader!
Annette Karoline Kos
16 september 2022 04:04
In 2011 is er een auto-immuunziekte geconstateerd, de ziekte van Wegener. Door de vele medicatie heb ik afname van spiermassa en een toename van vetmassa. Dit merk ik vooral bij de dagelijkse activiteiten en mijn werk. Door de personal trainingen en de begeleiding in voeding bij FLR Coaching kan ik de dagelijkse activiteiten en mijn werk weer makkelijker ui... Meer weergeven »
In 2011 is er een auto-immuunziekte geconstateerd, de ziekte van Wegener.
Door de vele medicatie heb ik afname van spiermassa en een toename van vetmassa. Dit merk ik vooral bij de dagelijkse activiteiten en mijn werk.

Door de personal trainingen en de begeleiding in voeding bij FLR Coaching kan ik de dagelijkse activiteiten en mijn werk weer makkelijker uitvoeren.
Duidelijk meer kracht en meer conditie.

De trainingen zijn zwaar, maar ik behaal wel de maximale resultaten! Minder weergeven »
Cor
4 september 2022 14:02
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op