Terug naar resultaten
FoodShare

FoodShare

FoodShare uit Utrecht biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. FoodShare helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

FoodShare Reviews

5
2 beoordelingen
Ik ben het traject bij Sharon begonnen omdat ik moeite had een balans te vinden in mijn eetpatroon. Daarnaast wilde ik graag afvallen, en was dit aan het begin van het traject toch wel mijn ‘grote’ doel. Tijdens het traject ben ik erg goed geholpen en ik heb het als erg fijn ervaren! Sharon wist de juiste vragen te stellen om de pijnpunten te vinden, om ver... Meer weergeven »
Ik ben het traject bij Sharon begonnen omdat ik moeite had een balans te vinden in mijn eetpatroon. Daarnaast wilde ik graag afvallen, en was dit aan het begin van het traject toch wel mijn ‘grote’ doel.

Tijdens het traject ben ik erg goed geholpen en ik heb het als erg fijn ervaren! Sharon wist de juiste vragen te stellen om de pijnpunten te vinden, om vervolgens via diverse opdrachten hiermee aan de slag te gaan. Door kleine stapjes te maken voelde het niet als overweldigend en kon ik het goed implementeren en toepassen.

Ik heb gemerkt dat afvallen niet het grootste doel is, maar een goede relatie met eten te krijgen. Dit is waar Sharon mij fantastisch bij heeft geholpen.

Ik zou haar ook zeker aanraden aan iedereen die twijfelt om een coach in te schakelen om zijn/haar relatie met eten te verbeteren, je zal er zeker geen spijt van krijgen! Minder weergeven »
Ecom Team
10 september 2021 12:12
Ik heb Sharon ingeschakeld toen ik merkte dat ik gezonder wilde leven maar niet goed wist hoe. Voor dat ik het traject begon nam ik weinig tot geen pauze, at ik bijna nooit lunch, had ik geen rust in mijn hoofd en liep ik vaak met een honger gevoel. (Wel vrij logisch natuurlijk omdat aan gezonde voeding een groot te kort was) Samen zijn we alles stapje voo... Meer weergeven »
Ik heb Sharon ingeschakeld toen ik merkte dat ik gezonder wilde leven maar niet goed wist hoe.

Voor dat ik het traject begon nam ik weinig tot geen pauze, at ik bijna nooit lunch, had ik geen rust in mijn hoofd en liep ik vaak met een honger gevoel. (Wel vrij logisch natuurlijk omdat aan gezonde voeding een groot te kort was)

Samen zijn we alles stapje voor stapje gaan aanpakken. Elke keer als ik iets had aangepakt en dat goed onder de knie had, pakte we er weer een verandering bij!

Ze luistert ontzettend goed naar wat jij als persoon nodig hebt en geeft je alle tools om je doel te bereiken!

Dit was geen kortdurig traject waarin ik al snel weer terug viel in mijn oude patronen. Ik heb een duurzame oplossing gevonden voor een gezond leven. Ik zit lekkerder in mijn vel, eet veel gezonder, heb minder een honger gevoel en weet meer rust te vinden in mijn leven als ondernemer

Ik ben ontzettend dankbaar dat Sharon mij heeft kunnen helpen. Dankjewel Sharon. Je bent echt een topper! Minder weergeven »
E Noort
15 juni 2021 08:08
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op