Terug naar resultaten
Frias Food Coaching

Frias Food Coaching

Frias Food Coaching uit Amsterdam biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Frias Food Coaching helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Frias Food Coaching Reviews

5
35 beoordelingen
Afgelopen periode heb ik met Jaime samengewerkt om mijn voeding rondom mijn sporten en in het algemeen te verbeteren. Ik wist ongeveer wel hoe en wat, maar het ontbrak aan houvast en aan consistentie. Jaime heeft een analyse gedaan op mijn voeding en trainingsschema. Op basis hiervan heb ik vele handvatten gekregen om mijn voeding te optimaliseren en consist... Meer weergeven »
Afgelopen periode heb ik met Jaime samengewerkt om mijn voeding rondom mijn sporten en in het algemeen te verbeteren.
Ik wist ongeveer wel hoe en wat, maar het ontbrak aan houvast en aan consistentie.
Jaime heeft een analyse gedaan op mijn voeding en trainingsschema. Op basis hiervan heb ik vele handvatten gekregen om mijn voeding te optimaliseren en consistent te krijgen.
Het resultaat hiervan was dat ik een aantal kilo's afviel zonder verlies aan kracht of conditie, ik voelde me alleen maar sterker! Dit bleek ook uit resultaten. 15 minuten verbetering van mijn PR op de halve Ironman en 20 minuten verbetering op mijn marathontijd!
Ik kan Jaime aan iedereen aanbevelen om zelf grip te krijgen op voeding! Minder weergeven »
Sjors Bakker
1 december 2023 13:01
Afgelopen voorjaar heb ik Jaime benaderd om mijn voeding beter in balans te brengen. Ik had het gevoel dat ik altijd honger had. Tegelijkertijd kampte ik met vermoeide benen in de ochtend, tijdens het hardlopen en na het hardlopen. Jaime heeft mijn voedingspatroon geanalyseerd. Ik bleek overdag en na het hardlopen te weinig te eten, dit resulteerde 's avond... Meer weergeven »
Afgelopen voorjaar heb ik Jaime benaderd om mijn voeding beter in balans te brengen. Ik had het gevoel dat ik altijd honger had. Tegelijkertijd kampte ik met vermoeide benen in de ochtend, tijdens het hardlopen en na het hardlopen.

Jaime heeft mijn voedingspatroon geanalyseerd. Ik bleek overdag en na het hardlopen te weinig te eten, dit resulteerde 's avonds in extra veel (en ongezond) eten. Jaime heeft voor mij voedingsschema's opgesteld voor zowel dagen met hardlopen als dagen zonder hardlopen. In de voedingsschema's heeft Jaime rekening gehouden met mijn voorkeuren. Jaime had altijd tijd voor mijn vragen en dacht met mij mee als het net weer even anders liep.

Ik heb veel geleerd over voeding en mijn voeding beter in balans kunnen brengen. Ik heb zelfs mijn tijd op de halve marathon van 10 jaar geleden kunnen evenaren! Wat voor mij resteert is dat ik niet te streng moet zijn voor mezelf en ook mag genieten van iets lekkers. En dat is eerlijk gezegd af en toe nog steeds lastig.

Ik heb de begeleiding van Jaime als fijn en toegankelijk ervaren (ik ben en voel me namelijk geen topatleet en moest even een drempeltje over om Jaime te benaderen). Ik ben blij dat ik Jaime heb benaderd. Wat mij betreft is Jaime een echte aanrader, voor al je vragen en doelen op het gebied van voeding en/of sport! Minder weergeven »
Anthe V
26 november 2023 19:07
Jaime heeft me heel veel geleerd over voeding. Wat je moet eten voor het sporten en erna maar ook over je basis voeding die op orde moet zijn. Over voeding tijdens het sporten. Ik ben weer van 5 km naar een halve marathon gegaan. ik voel me vol energie en fit van 73 naar 69kg gegaan 5 cm omvang kwijt geraakt en dat allemaal in 3 maanden tijd. Altijd tijd voo... Meer weergeven »
Jaime heeft me heel veel geleerd over voeding. Wat je moet eten voor het sporten en erna maar ook over je basis voeding die op orde moet zijn. Over voeding tijdens het sporten. Ik ben weer van 5 km naar een halve marathon gegaan.
ik voel me vol energie en fit van 73 naar 69kg gegaan 5 cm omvang kwijt geraakt en dat allemaal in 3 maanden tijd. Altijd tijd voor al mijn vragen en fijn contact. Ik ben zo dankbaar dat ik bij Jaime terecht ben gekomen ik raad het iedereen aan! 🍀🙏🏻

Groetjes Juul

Je kunt het altijd zelf nog aanpassen Minder weergeven »
juul hulskes
28 oktober 2023 06:06
"Ik ben geen atleet maar gewoon iemand die veel en graag sport. Kan jij mij helpen?" Met deze vraag klopte ik aan bij Jaime. Jaime maakte al snel inzichtelijk wat ik als sporter nodig had. Na een lange tijd koolhydraatarm eten werden er door Jaime koolhydraten aan mijn maaltijden toegevoegd. De spierpijn verdween, had geen honger aanvallen meer, ik ging bet... Meer weergeven »
"Ik ben geen atleet maar gewoon iemand die veel en graag sport. Kan jij mij helpen?"
Met deze vraag klopte ik aan bij Jaime.

Jaime maakte al snel inzichtelijk wat ik als sporter nodig had. Na een lange tijd koolhydraatarm eten werden er door Jaime koolhydraten aan mijn maaltijden toegevoegd. De spierpijn verdween, had geen honger aanvallen meer, ik ging beter slapen maar bovenal mijn hardloop & sport prestaties gingen omhoog.

Mijn schema' s zijn afgesteld op de sportactiviteiten van de dag hebben een basis indeling waarbinnen gewisseld kan worden.

Jaime werkt met een "database" waaruit je lekkere, eenvoudige en smaakvolle gerechten kan kiezen.

Jaime ontzettend bedankt voor je coaching, door jou ben ik weer gaan eten en heb meegekregen hoe belangrijk voeding rond het sporten is.

I like the basic & basic is the key. Minder weergeven »
Natasja Schabbing
23 september 2023 18:06
Jaime heeft me enorm geholpen met een voedingsplan bij mijn triathlon doelen. Zo nam ik onjuiste hoeveelheden en de samenstelling van mijn complete voeding was onvoldoende. Daarnaast kreeg ik tijdens en na het zwemmen eigenlijk altijd maagkrampen. Jaime heeft er met wat voorstellen en tips voor kunnen zorgen dat ik zonder kramp kan zwemmen. Jaime is erg makk... Meer weergeven »
Jaime heeft me enorm geholpen met een voedingsplan bij mijn triathlon doelen. Zo nam ik onjuiste hoeveelheden en de samenstelling van mijn complete voeding was onvoldoende. Daarnaast kreeg ik tijdens en na het zwemmen eigenlijk altijd maagkrampen. Jaime heeft er met wat voorstellen en tips voor kunnen zorgen dat ik zonder kramp kan zwemmen.
Jaime is erg makkelijk benaderbaar en toont interesse zowel op persoonlijk als op prestatie vlak. Bij vragen kan ik altijd goed bij hem terecht en na het aantal consults is hij nog steeds betrokken! De online vastlegging inclusief de recepten geven extra houvast en kan ik als naslagwerk gebruiken, erg handig!

Hierbij wil ik Jaime bedanken, dankzij jou heb ik grote stappen gemaakt in ook een erg belangrijk onderdeel van sport, namelijk voeding! Minder weergeven »
Corné
22 september 2023 06:06
Toen ik begon met mijn voorbereiding voor mijn allereerste marathon, klopte ik aan bij Jaime. Mijn doel was om mijn vetpercentage te verlagen zonder afbreuk te doen aan mijn sportieve prestaties. Nu, drie maanden later, kan ik met vreugde zeggen dat ik mijn doel heb bereikt en me veel zelfverzekerder voel als het gaat om voeding, zowel op sportdagen als rust... Meer weergeven »
Toen ik begon met mijn voorbereiding voor mijn allereerste marathon, klopte ik aan bij Jaime. Mijn doel was om mijn vetpercentage te verlagen zonder afbreuk te doen aan mijn sportieve prestaties. Nu, drie maanden later, kan ik met vreugde zeggen dat ik mijn doel heb bereikt en me veel zelfverzekerder voel als het gaat om voeding, zowel op sportdagen als rustdagen.

Jaime heeft me voorzien van een duidelijk en gemakkelijk te volgen voedingsschema dat perfect was afgestemd op mijn persoonlijke voorkeuren. Bovendien was hij altijd bereid om mijn vragen en twijfels te beantwoorden, wat mijn reis naar mijn doel aanzienlijk vergemakkelijkte. Ik ben enorm dankbaar voor zijn begeleiding en expertise op het gebied van voeding, en ik kan hem ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en effectieve benadering van voedingsadvies voor sport en gezondheid. Minder weergeven »
Andrea
11 september 2023 08:08
Hele fijne begeleiding naar mijn eerste halve traithlon. Jaime heeft rekening gehouden met mijn eigen eet voorkeuren en mijn leven rondom mijn vele uren trainingen. Zelfs na het traject kon ik nog fijn overleggen met Jaime over aanpassingen in mijn voedingsplan.
Anne Kraan
24 augustus 2023 13:01
Jaime heeft me goed op weg geholpen met het verbeteren van mijn voeding rondom het sporten. Daardoor merkte ik al snel fysieke vooruitgang door trainingen, beter herstel en ik heb een stap kunnen zetten in mijn resultaten bij triatlons.
Daarnaast zijn Jaime's recepten uitstekend en bak ik nog wekelijks zijn bananenbrood.
niels markus
13 augustus 2023 19:07
Op weg naar mijn eerste triathlon heb ik op voedingsgebied Jaime om advies gevraagd. Merkte dat er wel wat tekorten waren tijdens en na de intensieve trainingsdagen. Met name herstel en energie behoefte. Dit bleek ook na de 1e analyse. Jaime heeft een schema gemaakt, rekening houdend met mijn vegetarisch levensstijl. Nu 3 maanden later heb ik een mooi result... Meer weergeven »
Op weg naar mijn eerste triathlon heb ik op voedingsgebied Jaime om advies gevraagd.
Merkte dat er wel wat tekorten waren tijdens en na de intensieve trainingsdagen. Met name herstel en energie behoefte. Dit bleek ook na de 1e analyse.
Jaime heeft een schema gemaakt, rekening houdend met mijn vegetarisch levensstijl.
Nu 3 maanden later heb ik een mooi resultaat bereikt, wat allemaal ten goede komt aan mijn trainingen op weg naar de triathlon. Maar ook daarna goed bruikbaar omdat ik fanatiek sport/fiets. Dankbaar dat Jaime mijn bewustzijn heeft vergroot op voedingsgebied. Minder weergeven »
Wilma Spaargaren
8 juni 2023 19:07
Jaime heeft me erg geholpen met het vergroten van mijn bewustzijn op voedingsgebied. Aan de ene kant een stok achter de deur, aan de andere kant een professionele invulling van de energie- en herstelbehoefte van mijn lichaam. Door middel van praktische tips en gepersonaliseerde schema’s een goede stal gezet. Het is nu aan mezelf om dit verder op te pakken e... Meer weergeven »
Jaime heeft me erg geholpen met het vergroten van mijn bewustzijn op voedingsgebied.
Aan de ene kant een stok achter de deur, aan de andere kant een professionele invulling van de energie- en herstelbehoefte van mijn lichaam.

Door middel van praktische tips en gepersonaliseerde schema’s een goede stal gezet.
Het is nu aan mezelf om dit verder op te pakken en de komende maanden alles in praktijk goed te blijven uitvoeren.

Als beginner heb ik zeker de invloed van voeding onderschat en ben blij dat ik deze begeleiding aan mijn Ironman avontuur heb toegevoegd. Minder weergeven »
Kevin van der Meeren
7 mei 2023 06:06
Jaime is deskundig, professioneel en ontzettend aardig. De begeleiding die hij bood was perfect op maat gemaakt, waardoor ik mijn doelen op een verantwoorde manier kon bereiken. Tijdens het traject heb ik ontzettend veel geleerd: van de juiste voeding rondom sport tot niet te streng zijn voor mij zelf. Met een ontzettend mooie PR op de marathon en een verant... Meer weergeven »
Jaime is deskundig, professioneel en ontzettend aardig. De begeleiding die hij bood was perfect op maat gemaakt, waardoor ik mijn doelen op een verantwoorde manier kon bereiken. Tijdens het traject heb ik ontzettend veel geleerd: van de juiste voeding rondom sport tot niet te streng zijn voor mij zelf. Met een ontzettend mooie PR op de marathon en een verantwoorde 8kg lichter verder, kan ik niet anders dan iedereen begeleiding bij Jaime aan te raden. Het zijn daadwerkelijk lessen die je de rest van je leven meeneemt! Minder weergeven »
Jasper Dekker
1 mei 2023 10:10
Een coachingstraject gevolgd van drie maanden om mijn voeding meer aan te laten sluiten bij het sporten. Nooit gedacht dat ik daar nog zo veel uit kon halen en wat voor meerwaarde dit voor me heeft gehad. Veel geleerd en maak nu ook bewuster keuzes met betrekking tot mijn voeding. Dank voor de begeleiding en echt een aanrader!
Niki Mulder
15 maart 2023 11:11
Helemaal te gek! Jaime heeft me voeding leren begrijpen, waardoor ik nu signalen beter herken en dus dagelijkse de juiste balans vind bij sporten en ontspanning. Goede begeleiding met focus op de juiste zaken.
Carli Lems
7 januari 2023 18:06
Ik zit al heel mijn leven tegen ondergewicht aan, ondanks dat ik relatief veel eet. Jaime heeft me geholpen door goed naar mijn eetpatroon te kijken en een voedingsschema op maat op te stellen. Inmiddels ben ik al ruim 2 kg aan gekomen en heb ik goede handvatten om verder te gaan. De begeleiding door Jaime is fijn. Voelt laagdrempelig, maar professioneel. J... Meer weergeven »
Ik zit al heel mijn leven tegen ondergewicht aan, ondanks dat ik relatief veel eet. Jaime heeft me geholpen door goed naar mijn eetpatroon te kijken en een voedingsschema op maat op te stellen. Inmiddels ben ik al ruim 2 kg aan gekomen en heb ik goede handvatten om verder te gaan.

De begeleiding door Jaime is fijn. Voelt laagdrempelig, maar professioneel. Jaime heeft een passie voor eten en deelt dus ook heerlijke recepten.

Echte aanrader, wat je doel ook is! Minder weergeven »
Ralph Reijnders
23 december 2022 11:11
Hele fijne begeleiding. Jaime luistert naar jouw eigen doelen en past daar een mooi en deskundig schema op aan! Heel veel aan gehad en geleerd over hoe om te gaan met voeding op trainingsdagen!
Levi Vlessing
20 december 2022 16:04
Ik heb Jaime leren kennen via Loopwijzer en Instagram Jaren lang was ik op zoek naar de juiste manier van eten naast m’n hardlopen. Was altijd moe en mijn prestaties stonden stil Mijn persoonlijke schema heeft me meer rust en meer energie gegeven, ook doordat ik nu glutenvrij eet. De recepten zijn goed te maken, zonder al teveel ingewikkelde ingrediënten en... Meer weergeven »
Ik heb Jaime leren kennen via Loopwijzer en Instagram
Jaren lang was ik op zoek naar de juiste manier van eten naast m’n hardlopen.
Was altijd moe en mijn prestaties stonden stil
Mijn persoonlijke schema heeft me meer rust en meer energie gegeven, ook doordat ik nu glutenvrij eet.
De recepten zijn goed te maken, zonder al teveel ingewikkelde ingrediënten en zijn ook nog lekker.
De begeleiding is persoonlijk en professioneel. Kortom ik raad het iedereen aan Minder weergeven »
Jeffrey De rijk
6 december 2022 17:05
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op