Terug naar resultaten
FunFit Nederland

FunFit Nederland

FunFit Nederland uit Uithoorn biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. FunFit Nederland helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

FunFit Nederland Reviews

4.9
158 beoordelingen
Vandaag een geweldig dag gehad bij Jump Freerun! Feestje van onze dochter van 7 gevierd met haar vriendjes en vriendinnetjes. Elias en William hebben er echt een super gave verjaardag voor m'n dochter van gemaakt en alle andere kids die mee waren enorm enthousiast gemaakt!
Martijn de Knegt
15 oktober 2023 15:03
Heeeel erg leuk!!! Echt super feestje gehad!! Aanrader!
mara kok
18 september 2023 18:06
Wat een ontzettende leuke ochtend, deze open dag! Er straalt heel veel enthousiasme en professionaliteit uit van de trainers.
Mijn zoon heeft genoten!
Marjo Hagedoorn
10 september 2023 10:10
Wat een leuk feestje hebben we gehad, super! Doordat de corona-maatregelen ineens werden versoepeld, moesten we ons feestje verplaatsen van Uithoorn naar Amsterdam. Geen probleem uiteraard. Het was goed geregeld, een fijne zaal, aardige trainers en 12 zeer enthousiaste kinderen. Dankjulliewel!
Eva Favie
17 januari 2022 14:02
Namens onze dochter Nanuq:
Dit is echt een super chille Freerunschool, je leert er veel coole tricks. Ze leren je ook op jezelf vertrouwen. Ze helpen je alijd met je oefening opbouw, zo kom je steeds verder en verder en geeft het je een goed gevoel. De leerkrachten zijn allemaal mega aardig. Het is gewoon SUPER MEGA LEUK om te doen!!!
Muriƫl
1 november 2021 18:06
Onze zoon heeft zijn partijtje hier gevierd. Kregen een intensieve training van twee trainers. Veel afwisseling en aandacht voor veiligheid. Training werd goed opgebouwd. De jarige job kreeg een T-shirt die hij eigenlijk niet meer uit wil doen. Echt een heel leuk idee als je kind van springen/klimmen houdt.
Sanne Tromp
31 oktober 2021 20:08
Me zoon is super enthousiast thuis gekomen.
Dus vanmiddag een nieuw lid erbij!
De kinderen en ouders werden ook super ontvangen en toen het klaar was ook. Super lieve dame heeft ons geholpen! Ze staat helaas in Amsterdam!
cindy de jong
22 mei 2021 10:10
Twee jaar geleden met onze zoon (11) een verjaardagsfeestje gevierd en nu twee weken geleden hebben we onze dochter (9) haar partijtje ook hier laten vieren. Alle kinderen vonden het even gaaf. Onder leiding van Glenn hebben de kids in no-time allerlei sprongen geleerd en doen dingen, die ze thuis natuurlijk nooit mogen, maar ineens kunnen. Overal op en over... Meer weergeven »
Twee jaar geleden met onze zoon (11) een verjaardagsfeestje gevierd en nu twee weken geleden hebben we onze dochter (9) haar partijtje ook hier laten vieren. Alle kinderen vonden het even gaaf. Onder leiding van Glenn hebben de kids in no-time allerlei sprongen geleerd en doen dingen, die ze thuis natuurlijk nooit mogen, maar ineens kunnen. Overal op en overheen is natuurlijk fantastisch om ongedwongen te proberen. Op het einde je eigen run laten zien aan de rest, was de beste positieve afsluiting die je kon bedenken. Minder weergeven »
Daphne Schuurman
5 maart 2020 20:08
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op