Terug naar resultaten
Fysio Fit

Fysio Fit

Fysio Fit uit Ouderkerk aan den IJssel helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Fysio Fit is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Fysio Fit Reviews

4.4
56 beoordelingen
Prettige en ruime sportschool in combinatie met fysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, sauna. De sportmogelijkheden bieden voor iedereen wel iets, zowel individueel, als in een groep. Of je nu fanatiek wilt sporten, of juist rustig wilt bewegen, alles is hier mogelijk. De sfeer is enorm prettig en de begeleiding aan alle kanten professioneel en vriend... Meer weergeven »
Prettige en ruime sportschool in combinatie met fysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, sauna. De sportmogelijkheden bieden voor iedereen wel iets, zowel individueel, als in een groep. Of je nu fanatiek wilt sporten, of juist rustig wilt bewegen, alles is hier mogelijk. De sfeer is enorm prettig en de begeleiding aan alle kanten professioneel en vriendelijk. Met een gratis kopje koffie of thee na afloop, kom ik hier graag een paar keer per week met plezier bewegen. En de prijs is ook nog eens verrassend scherp! Minder weergeven »
Egbert van den Bosch
26 januari 2024 14:02
Prettige en ruime sportschool in combinatie met fysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, sauna. De sportmogelijkheden bieden voor iedereen wel iets, zowel individueel, als in een groep. Of je nu fanatiek wilt sporten, of juist rustig wilt bewegen, alles is hier mogelijk. De sfeer is enorm prettig en de begeleiding aan alle kanten professioneel en vriend... Meer weergeven »
Prettige en ruime sportschool in combinatie met fysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, sauna. De sportmogelijkheden bieden voor iedereen wel iets, zowel individueel, als in een groep. Of je nu fanatiek wilt sporten, of juist rustig wilt bewegen, alles is hier mogelijk. De sfeer is enorm prettig en de begeleiding aan alle kanten professioneel en vriendelijk. Met een gratis kopje koffie of thee na afloop, kom ik haar graag een paar keer per met plezier bewegen. En de prijs is ook nog eens verrassend scherp! Minder weergeven »
Egbert van den Bosch
26 december 2023 15:03
En fijne plek om te sporten, waar men je nog persoonlijk kent. En na het sporten altijd tijd voor een heerlijk bakje koffie en een praatje
L Zwang
10 december 2023 08:08
Prima sportschool met een prima fysio
Sander Vis
14 november 2023 13:01
Slecht behandeld door de fysio. Een 30 minuten behandeling, was vaak maar 10 minuten en kon eindstand de volle pond betalen. Hierover gemaild, nooit een reactie opgehad. De klachten zijn ook alleen maar erger geworden. Daarbij vond de desbetreffende fysiotherpeut het belangrijker om op coolblue nieuwe tv's te zoeken ipv mijn klachten minder te maken. Ook kwa... Meer weergeven »
Slecht behandeld door de fysio. Een 30 minuten behandeling, was vaak maar 10 minuten en kon eindstand de volle pond betalen. Hierover gemaild, nooit een reactie opgehad. De klachten zijn ook alleen maar erger geworden. Daarbij vond de desbetreffende fysiotherpeut het belangrijker om op coolblue nieuwe tv's te zoeken ipv mijn klachten minder te maken. Ook kwam hij altijd 10 minuten later.
Ik raad deze fysio daarom niet aan. Minder weergeven »
Zoƫ frederique
27 september 2023 17:05
Altijd vriendelijke fysio therapeut en word goed geholpen/behandeld het verdere personeel ook altijd erg vriendelijk
el ver
4 september 2023 18:06
Leuke plek maar ver
Luay AL Jaberi
13 augustus 2023 17:05
leuke sportschool,met goed personeel,goede sfeer.en lekkere koffie.
Rob Kuit
29 juli 2023 10:10
Altijd vriendelijke fysio therapeut en word goed geholpen/behandeld
el ver
14 juni 2023 08:08
Prettige en ruime sportschool in combinatie van fysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, sauna. De sport mogelijkheden bieden voor iedereen iets, zowel individueel, als in groepen. En of je nu fanatiek wilt sporten of juist rustig wilt bewegen, alles kan. De sfeer is erg prettig en de begeleiding aan alle kanten professioneel en vriendelijk.
Egbert van den Bosch
25 april 2023 09:09
Combinatie van fysiotherapie, manuele therapie, revalidatie met een ruim opgezette sportschool met een huiselijke sfeer. De sport mogelijkheden bieden voor iedereen iets, zowel individueel, als in groepen. En of je nu fanatiek wilt sporten of juist rustig wilt bewegen, alles kan. De sfeer is prettig, niet kil en afstandelijk en de begeleiding aan alle kanten... Meer weergeven »
Combinatie van fysiotherapie, manuele therapie, revalidatie met een ruim opgezette sportschool met een huiselijke sfeer. De sport mogelijkheden bieden voor iedereen iets, zowel individueel, als in groepen. En of je nu fanatiek wilt sporten of juist rustig wilt bewegen, alles kan. De sfeer is prettig, niet kil en afstandelijk en de begeleiding aan alle kanten professioneel en vriendelijk. Minder weergeven »
Egbert van den Bosch
11 februari 2023 10:10
Sportschool waar het goed vertoeven is.
Cor de Lange
9 december 2022 06:06
Mooie open sportschool. Heel gastvriendelijk
Winnie van der Have
5 juli 2022 18:06
Fysiofit is een fijne sportschool. Geen maatschappelijke druk maar gewoon fijn sporten met of zonder proffesionele begeleiding. Tevens een zeer vakbekwame fysio praktijk.
Chantal Koster - Buijing
6 november 2021 14:02
Hou je rekening in de gaten,na 4jr daar niet meer gesport te hebben ineens automatische incasso???
"Oh, sorry meneer, zullen we gelijk in orde maken" dus niet,de maand erop weer!!!
Wij zijn niet de eerste met verkeerde/onterechte of dubbele afschrijvingen.
Opzet? Let iedereen goed op?

U bent gewaarschuwd!!
Jan den Hertog
26 december 2019 11:11
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op