Terug naar resultaten
Geniet van Gezond

Geniet van Gezond

Geniet van Gezond uit Rotterdam helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Geniet van Gezond is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Geniet van Gezond Reviews

5
6 beoordelingen
Monica heeft mij, een bank-bureau-bintje, aan het bewegen gekregen met haar Lekker Fit BeweegBoost. Een serieuze prestatie waar ik ontzettend blij mee ben. In de eerste plaats omdat ik me daardoor fitter voel. En in de tweede plaats omdat deze boost de aanzet was van kilo’s gewichtsverlies. Monica’s enthousiasme, kundigheid en warmte zijn onontbeerlijk voor... Meer weergeven »
Monica heeft mij, een bank-bureau-bintje, aan het bewegen gekregen met haar Lekker Fit BeweegBoost. Een serieuze prestatie waar ik ontzettend blij mee ben. In de eerste plaats omdat ik me daardoor fitter voel. En in de tweede plaats omdat deze boost de aanzet was van kilo’s gewichtsverlies. Monica’s enthousiasme, kundigheid en warmte zijn onontbeerlijk voor zulke resultaten. Ik kan haar als beweeg- en vitaliteitscoach van harte aanbevelen, ook aan mensen die van nature niet warm lopen voor fysieke inspanning. Dankjewel voor de fijne ervaring en het prachtige resultaat, Monica!
Tineke Bloemen Minder weergeven »
Tineke Bloemen
27 september 2022 14:02
Mede dankzij de coaching, de training, begeleiding en de tips van Monica heb ik mijn leefstijl op meerdere fronten (zoals gewicht, ontspanning, ademhaling, voeding en beweging) kunnen verbeteren. Vanaf het eerste moment een super goede klik. Jouw deskundigheid, betrokkenheid , enthousiasme en vertrouwen is top. Het werkt aanstekelijk en super goed. Dank daa... Meer weergeven »
Mede dankzij de coaching, de training, begeleiding en de tips van Monica heb ik mijn leefstijl op meerdere fronten (zoals gewicht, ontspanning, ademhaling, voeding en beweging) kunnen verbeteren. Vanaf het eerste moment een super goede klik. Jouw deskundigheid, betrokkenheid , enthousiasme en vertrouwen is top. Het werkt aanstekelijk en super goed. Dank daarvoor! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Minder weergeven »
Gillian De Koning
18 september 2022 08:08
Ik heb genoten van de Feestdagen beweegchallenge 2021 van Monica. Vooral omdat Monica zeer stimulerend en motiverend is. Zo is het me gelukt twee minuten te planken. Maar wat ik het allerleukste vond is dat ik door de challenge ben gaan hoepelen. En de hoelahoep is een blijvertje gebleken. Ik doe het nog steeds met veel plezier. Dankzij Monica!
Corrien Dam
16 september 2022 10:10
Begin 2022 heb ik meegedaan met Monica's online challenge 'Lekker fit'. Het enthousiasme van Monica werkt aanstekelijk, haar deskundigheid is groot. Het heeft voor mij betekent dat ik nog steeds (sept '22) elke dag om 06.30 u buiten sta en een uur loop. Iets wat ik eerder niet volhield. Altijd te druk etc. Monica motiveert en begeleidt mij nog steeds, waar... Meer weergeven »
Begin 2022 heb ik meegedaan met Monica's online challenge 'Lekker fit'. Het enthousiasme van Monica werkt aanstekelijk, haar deskundigheid is groot.

Het heeft voor mij betekent dat ik nog steeds (sept '22) elke dag om 06.30 u buiten sta en een uur loop. Iets wat ik eerder niet volhield. Altijd te druk etc.

Monica motiveert en begeleidt mij nog steeds, waardoor ik fit de dag begin. Ook voor voedings- en ontspanning vragen kan ik bij haar terecht. Ik ben ontzettend blij dat ik die challenge ben aangegaan! Minder weergeven »
Willy Valk
15 september 2022 08:08
Planning chalange gedaan .Online gestimuleerd door Monica, met filmpjes erbij.Bijzonder leuk om te doen.
Heb al eerder een chalange bij Monica gedaan en gehaald .Super.
Sylvia van Leeuwen
1 oktober 2018 17:05
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op