Terug naar resultaten
Get In Motion (GIM)

Get In Motion (GIM)

Get In Motion (GIM) uit NOOTDORP biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Get In Motion (GIM) helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Get In Motion (GIM) Reviews

4.8
21 beoordelingen
Elke vrijdagochtend heerlijk in de buitenlucht sporten met Powerwalk met Natasja. Ze is een gedreven trainer die je naast fysieke coaching ook veel advies geeft over oa voeding, mindfullness. Zeker een aanrader om een les van haar te volgen!
Githa Mourits
5 juni 2023 13:01
Ik train al jaren bij Natasja, naar alle tevredenheid. Naast het feit dat de lessen betaalbaar zijn, zorgt Natasja er elke keer weer voor dat elke les anders is, ze is altijd goed voorbereid en enthousiast. Ook voor gemiste lessen is er voldoende ruimte om deze in te halen.
Ik zou zeggen : Get in Motion !
Anna Simons
13 mei 2023 08:08
Sinds oktober vorig jaar Pilatus lessen gaan volgen bij Get in Motion. De lessen worden gegeven door de zeer ervaren, enthousiaste Natasja Vermaas. Ze ziet alles en heeft heel veel kennis. Nu de buiten lessen aan het volgen en ook die geeft ze met veel passie. Ik volg de lessen met veel plezier
Marjolein van den Heuvel
8 mei 2023 19:07
Al jaren volg ik met veel plezier Pilates lessen bij Natasja. Het is duidelijk haar passie en heeft altijd vol aandacht voor iedereen! Geen enkele les is hetzelfde en ze blijft zichzelf en de lessen telkens ontwikkelen.
Tjandra Maas
19 april 2023 07:07
Bij Get In Motion doe ik mee aan powerwalken. Dit is heerlijk in de buitenlucht in een mooi gebied. Het is een leuke bezigheid en gezellig om samen met een groepje te doen. Er wordt niet alleen gewandeld maar ook andere spieren komen aan bod. Daarnaast let Natasja ook op je houding en of je de juiste beweging maakt zodat je je spieren niet belast maar juist... Meer weergeven »
Bij Get In Motion doe ik mee aan powerwalken. Dit is heerlijk in de buitenlucht in een mooi gebied. Het is een leuke bezigheid en gezellig om samen met een groepje te doen. Er wordt niet alleen gewandeld maar ook andere spieren komen aan bod. Daarnaast let Natasja ook op je houding en of je de juiste beweging maakt zodat je je spieren niet belast maar juist goed benut. Natasja geeft enthousiast les en ook tips over gezond leven en eten geeft ze graag met je mee. En mis je een les, dan kun je die altijd weer later inhalen.
Erg tevreden dus! Minder weergeven »
Corine van den Bulk
6 maart 2023 13:01
Sinds een paar maanden doe ik aan ‘Powerwalken ‘ onder leiding van Natasja; hardlopen kan ik niet meer helaas en ik miste het buiten sporten heel erg. Natasja is een ster in haar vak, heeft veel kennis over bewegen en gezond leven die ze graag met je deelt en laat je ondertussen in haar lessen flink werken in afwisselende werkvormen met respect voor ieders g... Meer weergeven »
Sinds een paar maanden doe ik aan ‘Powerwalken ‘ onder leiding van Natasja; hardlopen kan ik niet meer helaas en ik miste het buiten sporten heel erg. Natasja is een ster in haar vak, heeft veel kennis over bewegen en gezond leven die ze graag met je deelt en laat je ondertussen in haar lessen flink werken in afwisselende werkvormen met respect voor ieders grenzen: de les vliegt voorbij elke keer! Minder weergeven »
Annette Jansen
1 februari 2023 16:04
Ik kom zeker al 12 jaar voor Pilates bij GIM. En dat is natuurlijk niet voor niets. Lerares Natasja weet elke keer weer de lessen afwisselend te maken. De oefeningen zijn in de basis gelijk maar met dan weer een grote bal, een kleine bal, dumbells, elastiek, toning balls, ring blijft het leuk en zeker niet saai. De groepen zijn klein en nadat Natasja de oefe... Meer weergeven »
Ik kom zeker al 12 jaar voor Pilates bij GIM. En dat is natuurlijk niet voor niets. Lerares Natasja weet elke keer weer de lessen afwisselend te maken. De oefeningen zijn in de basis gelijk maar met dan weer een grote bal, een kleine bal, dumbells, elastiek, toning balls, ring blijft het leuk en zeker niet saai. De groepen zijn klein en nadat Natasja de oefening heeft voorgedaan en wij aan de slag mogen, loopt ze altijd rond om een ieder daar waar nodig nog extra instructies te geven of te corrigeren. Ze weet ook precies wat iemand wel of niet kan door een beperking en heeft dan altijd wel een alternatieve oefening paraat. Daarbij ook nog een lekker muziekje op de achtergrond. Kortom, als je aan Pilates wilt doen, bij GIM zit je goed! Minder weergeven »
Marije Lamsvelt
10 januari 2023 06:06
Mocht u de behoefte hebben een 'powerwoman' te ontmoeten, dan stel ik u graag voor aan Natasja Vermaas, eigenaresse van Get In Motion. Niet alleen weet zij, na een kleine analyse, precies aan te duiden waar lichamelijk 'de schoen wringt', ze weet dat ook meteen om te zetten in bewegingen die het wringen doen verminderen. Daarnaast wandelt Natasja niet alleen... Meer weergeven »
Mocht u de behoefte hebben een 'powerwoman' te ontmoeten, dan stel ik u graag voor aan Natasja Vermaas, eigenaresse van Get In Motion. Niet alleen weet zij, na een kleine analyse, precies aan te duiden waar lichamelijk 'de schoen wringt', ze weet dat ook meteen om te zetten in bewegingen die het wringen doen verminderen. Daarnaast wandelt Natasja niet alleen in een zeer hoog tempo, ze loopt ook over van kennis over het functioneren van het menselijk lichaam, fysiek en psychisch, en van kennis hoe dat lichaam, door middel van, onder andere, de juiste voeding, in goede conditie komt en blijft. Natasja is dé vrouw die je fysiek, maar ook psychisch op het juiste spoor krijgt en houdt. Laat u begeleiden door Natasja; niet alleen zeer effectief, maar op z'n minst ook net zo onderhoudend! Minder weergeven »
Frank Westerduin
20 december 2022 11:11
De FitStap lessen waren erg nuttig en leerzaam. Heerlijk in de buitenlucht werken aan conditie en leefstijl. En op een leuke manier werken aan je bewustwording van wat een doel kan zijn en hoe je dit kan bereiken. Natasja is een leuke, enthousiaste docent/begeleider, die altijd positief is en blijft.
Monique de Koning
11 december 2022 14:02
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op