Terug naar resultaten
Gewichtsconsulent Leidsche Rijn

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn uit Utrecht biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Gewichtsconsulent Leidsche Rijn helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn Reviews

5
8 beoordelingen
Esther heeft mij geholpen te genieten van kleine porties, mij technieken gegeven om om te gaan met moeilijke situaties, mijn patronen zichtbaar gemaakt en mijn waarden naar boven gehaald. Dit heeft er voor gezorgd dat ik kilo’s ben afgevallen en voor een gezonde buik omvang! En het geeft motivatie om door te gaan! Ik raad Esther zeker aan!
N Ter Reehorst
16 augustus 2023 18:06
Mijn wensen: Meer energie gedurende de gehele dag om te kunnen genieten van leuke activiteiten met mijn gezin, familie en vriendinnen. Grip op mijn gewicht dat sinds twee zwangerschappen en COVID lockdowns ondanks calorieën tellen langzaam bleef stijgen. Esther haar professionele en solide voedingsadviezen om de juiste bouwstoffen binnen te krijgen in combi... Meer weergeven »
Mijn wensen:
Meer energie gedurende de gehele dag om te kunnen genieten van leuke activiteiten met mijn gezin, familie en vriendinnen.
Grip op mijn gewicht dat sinds twee zwangerschappen en COVID lockdowns ondanks calorieën tellen langzaam bleef stijgen.

Esther haar professionele en solide voedingsadviezen om de juiste bouwstoffen binnen te krijgen in combinatie met de ACT methode om mijn doelen helder te krijgen hebben binnen 6 maanden tot het gewenste effect en blijvend resultaat geleid!

Janneke Minder weergeven »
Janneke Ouwerkerk
27 juni 2022 13:01
Peter Schuurmans
27 oktober 2019 17:05
Ik had vooraf niet gedacht dat ik nu wel 5kg kwijt kon raken. Zelfs met meer eten en het zijn er inmiddels -8kg. Lekker gezond, maar het allerbelangrijkste op een manier die helemaal bij mij past. En een keer lekker uitspatten met eten? Helemaal niet erg, want ik heb nu geleerd hoe ik het daarna weer compenseer. Boven verwachting!
Petra Kijff
2 februari 2019 22:10
Heb contact met Esther gezocht omdat ik wat aan mijn gewicht wilde doen. Esther begeleidt mij daarbij. Haar kracht zit in de realistische en haalbare adviezen. En het werkt. Ik ben me veel meer bewust geworden van mijn eetgedrag, daardoor blijf ik gemotiveerd. Daardoor houd ik dit ook zonder moeite vol, met als resultaat minder kilootjes op de weegschaal :).
Driveaholic
15 november 2015 21:09
Ik ben heel tevreden met Esther. Zij geeft duidelijk aan wat de valkuilen zijn en waar je op moet letten. Ze neemt alles goed met je door en geeft je adviees welke dingen je kan uitproberen en geeft je een recept mee. Al met al zijn de weegschaal en ik heel tevreden over Esther.
sylvia Hamming
22 oktober 2015 10:10
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op