Terug naar resultaten
Gezond en Vitaal Leven

Gezond en Vitaal Leven

Gezond en Vitaal Leven uit Almere helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Gezond en Vitaal Leven is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Gezond en Vitaal Leven Reviews

5
4 beoordelingen
Ik heb het programma 3 maanden gevolgd om de spiermassa te vergroten en ik kan niet beschrijven hoe dankbaar en blij ik ben dat ik Sadhana heb ontdekt. Sadhana is niet alleen een coach met diepgaande kennis van het voorgestelde project en prachtige recepten, maar ze gaf me ook alle psychologische steun en begeleidde me naar een nieuwe levensstijl. Ze heeft m... Meer weergeven »
Ik heb het programma 3 maanden gevolgd om de spiermassa te vergroten en ik kan niet beschrijven hoe dankbaar en blij ik ben dat ik Sadhana heb ontdekt. Sadhana is niet alleen een coach met diepgaande kennis van het voorgestelde project en prachtige recepten, maar ze gaf me ook alle psychologische steun en begeleidde me naar een nieuwe levensstijl. Ze heeft mij geleerd vriendelijker te zijn voor mijn lichaam. Ze was altijd beschikbaar en leerde me zelfs nieuwe oefeningen tijdens mijn training in de sportschool. Ik raad haar programma's zeker aan, wat je wens ook is: gezonder eten, afvallen of spiermassa winnen, ik weet zeker dat ze je kan helpen. Minder weergeven »
Lidi Garcia
30 januari 2024 14:02
fijn dat er zulke personen bestaan die, ons wegwijs maken in de onbekende wereld van gezonde leeftijl. Wij zijn blij met Sadhana en willen gaan kijken of wij elkaar kunnen gaan versterken om de aankomende jeugd alert te houden en te maken in de sluipmoordenaar. TEVEEL Zout, suikers en verzadige vetten zijn sluipmoordenaars die onze jeugd/jongeren ongezon... Meer weergeven »
fijn dat er zulke personen bestaan die, ons wegwijs maken in de onbekende wereld van gezonde leeftijl.

Wij zijn blij met Sadhana en willen gaan kijken of wij elkaar kunnen gaan versterken om de aankomende jeugd alert te houden en te maken in de sluipmoordenaar.

TEVEEL Zout, suikers en verzadige vetten zijn sluipmoordenaars die onze jeugd/jongeren ongezond maken. Met Productkennis hopen wij een wamre vloedgolf te creeeren waarin duidelijk gemaakt wordt dat gezond leven niet vanzelfsprekend is.

keep posted!! Minder weergeven »
james almere
30 januari 2024 04:04
Het is moeilijk om in woorden te vatten hoeveel Sadhana Bhondu heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke groei en die van mijn gezin. Haar benadering is gebaseerd op diepgaande deskundigheid en goed onderbouwde theoretische kennis, waarmee ze ons bewust maakt van de vele gevaren die ons dagelijks omringen. Gedurende een intensief proces van drie maanden heeft... Meer weergeven »
Het is moeilijk om in woorden te vatten hoeveel Sadhana Bhondu heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke groei en die van mijn gezin. Haar benadering is gebaseerd op diepgaande deskundigheid en goed onderbouwde theoretische kennis, waarmee ze ons bewust maakt van de vele gevaren die ons dagelijks omringen. Gedurende een intensief proces van drie maanden heeft ze ons gezin geleid naar een dieper begrip van wat een gezonde levensstijl werkelijk inhoudt.
Vanaf het allereerste moment heeft Sadhana mijn ogen geopend voor een nieuwe manier van leven. Ze heeft me geleerd hoe ik mijn drukke leven kan combineren met gezonde gewoontes, zonder dat het voelt als een opgave. Door haar gedrevenheid heeft ze zelfs de meest gevoelige onderwerpen aangepakt, waarbij ik zelf de controle behield en samen met haar verantwoordelijkheid nam voor verandering.
Als Sadhana dit leest, zal ze hopelijk beseffen dat haar aanpak niet alleen effectief is, maar ook zeer gewaardeerd wordt. Ik ben van plan om haar begeleiding maandelijks te blijven verlengen, omdat ik mezelf dit als een geschenk gun, en omdat mijn gezin recht heeft op een gezonde vader en partner.
Het blijft voor mij een raadsel waarom een gezonde levensstijl niet hoger op de maatschappelijke agenda staat. Daarom ben ik dankbaar voor mensen zoals Sadhana, die ons bewust maken van deze belangrijke vraagstukken en ons goed onderwijzen.
Ik wil echter waarschuwen: Sadhana is geen gemakkelijke tante. Ondanks haar kleine gestalte heeft ze een enorme impact en kan ze je leven radicaal veranderen, op voorwaarde dat je eerlijk en oprecht naar jezelf bent. Haar ondersteuning ging verder dan woorden, toen ze letterlijk met ons gezin meeging en advies gaf op basis van echte productkennis en haar uitgebreide ervaring.
Deze oprechte woorden zijn een kleine blijk van mijn immense dankbaarheid jegens Sadhana Bhondu, die een onschatbare bijdrage heeft geleverd aan mijn bewustwording en groei.
❤️

Deze recensie is oprecht gescheven niet op basis van moeten om de cijfers of likes omhoog te krijgen vriendelijke groet, Romeo Lobo Minder weergeven »
Romeo Lobo
30 januari 2024 04:04
Djero Riedewald
25 september 2023 09:09
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op