Terug naar resultaten
Health & care Naaldwijk

Health & care Naaldwijk

Health & care Naaldwijk uit Naaldwijk helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Health & care Naaldwijk is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Health & care Naaldwijk Reviews

4.9
40 beoordelingen
Paar keer de yogales gevolgd. Heerlijk ontspannen les en toch het gevoel dat je goed bezig bent voor je lichaam! Hele fijne ruimte en doordat het kleinschalig is voelt het heel vertrouwd!
Ilona Majoie - Baak
9 februari 2024 10:10
Sonny is heel enthousiast en doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Ze is heel goed bereikbaar en reageert snel en denk met alles met je mee. Daarnaast een ruim aanbod van lessen. Zelf fan van de yoga lessen, maar ga zeker ook eens de andere lessen proberen! Kleinschalig opgezet & super fijne sfeer!
Kelly Baak
7 februari 2024 11:11
Super leuke afwisselende lessen. Ik vind het fijn dat er in kleine groepen gesport word met maximaal 8 mensen. Sonny is enthousiast, geeft duidelijke uitleg en motiveert je. Ze bedenkt een alternatieve oefening als iets even niet lukt. Op gebied van voedingsadvies heeft Sonny mij enorm geholpen. Mijn voedingspatroon is verandert en daardoor voel ik mij fitt... Meer weergeven »
Super leuke afwisselende lessen.
Ik vind het fijn dat er in kleine groepen gesport word met maximaal 8 mensen.
Sonny is enthousiast, geeft duidelijke uitleg en motiveert je. Ze bedenkt een alternatieve oefening als iets even niet lukt.

Op gebied van voedingsadvies heeft Sonny mij enorm geholpen. Mijn voedingspatroon is verandert en daardoor voel ik mij fitter en kom ik meer in de buurt van mijn streefgewicht. Minder weergeven »
Linda Van Uffelen
11 oktober 2023 17:05
Ik sport hier altijd erg graag! Sonny is altijd vrolijk en gezellig en ze houdt iedereen goed in de gaten of de houding juist is etcetera. De lessen vliegen altijd voorbij dus een goed teken! :)
Priscilla Van der krogt
4 oktober 2023 07:07
Sonny is super lief en enthousiast en doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Zelf ben ik erg fan van de nature health-walk (outdoor training)! Ze is heel goed bereikbaar en reageert snel. Heel blij met haar!
Anna Koote
3 oktober 2023 08:08
Na m'n zwangerschap had ik twee doelen. Wat kilo afvallen en weer fit worden om te handballen. Beide doelen zijn behaald met de hulp van Sonny. Ze was de stok achter de deur die ik nodig had mijn doelen te bereiken.
Iris van Dijk
3 oktober 2023 08:08
Begin januari dit jaar ben ik bij Health & care Naaldwijk gestart met een opmaat gemaakt voedingsplan en beweegplan. Het resultaat was al snel zichtbaar en inmiddels ben ik +/- 8kg kwijt. Ik voel mij zowel lichamelijk als geestelijk veel sterker. Sonny is zeer enthousiast en kennis!
Shari Bakker
3 oktober 2023 07:07
Sonny helpt je heel fijn en goed op weg. Ik heb er moeite mee om mijn gedachten op een goede en positieve manier om te zetten, Sonny helpt mij hier heel erg mee door mij te stimuleren en te motiveren. Echt heel erg blij dat ik hiermee gestart ben!
sascha moraal
27 december 2022 16:04
Sonny is een leuke, enthousiaste en gedreven vrouw die mij goed geholpen heeft om wat kilootjes af te vallen. Naast dames zijn dus ook heren welkom voor voedingsadvies en begeleiding. Neem gewoon contact op met Sonny en bespreek jouw wensen.
Marcel de Ruiter
14 december 2022 20:08
Super fijn om met Sonny gewerkt te hebben. Goede begeleiding en een goede stok achter de deur om echt af te gaan vallen en veel eye-openers gekregen waardoor gezond eten makkelijker is geworden.
Emmy Broch
7 december 2022 12:12
Heel veel gehad aan de ondersteuning. Sonny is altijd bereikbaar. Ik kon zelfs appen als ik uiteten ging en dan stuurde Sonny de gezondste keuzes van de menukaart.
Er wordt goed geluisterd naar jouw leefwijze en wensen waardoor er een plan komt waar je echt achter kunt staan. Zeker een aanrader !!
Bianca van der Salm
7 december 2022 12:12
Inmiddels 10 kg verloren doormiddel van voeding en sporten. Goed voedingsadvies van Sonny en goede en leuke tips om met je voeding om te gaan! Ben heel blij met het resultaat!
Tiska Bos
7 december 2022 08:08
Heel fijn sporten bij Health & Care. Ik was op zoek naar een laagdrempelige en kleinschalige sportgroep, dat heb ik gevonden bij Sonny. Goede begeleiding en ze staat voor je klaar wanneer je vragen hebt.
Nandine S.
7 december 2022 08:08
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op