Terug naar resultaten
Health & care Naaldwijk

Health & care Naaldwijk

Health & care Naaldwijk uit Naaldwijk helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Health & care Naaldwijk is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Health & care Naaldwijk Reviews

4.8
20 beoordelingen
Sonny helpt je heel fijn en goed op weg. Ik heb er moeite mee om mijn gedachten op een goede en positieve manier om te zetten, Sonny helpt mij hier heel erg mee door mij te stimuleren en te motiveren. Echt heel erg blij dat ik hiermee gestart ben!
sascha moraal
27 december 2022 16:04
Sonny is een leuke, enthousiaste en gedreven vrouw die mij goed geholpen heeft om wat kilootjes af te vallen. Naast dames zijn dus ook heren welkom voor voedingsadvies en begeleiding. Neem gewoon contact op met Sonny en bespreek jouw wensen.
Marcel de Ruiter
14 december 2022 20:08
Super fijn om met Sonny gewerkt te hebben. Goede begeleiding en een goede stok achter de deur om echt af te gaan vallen en veel eye-openers gekregen waardoor gezond eten makkelijker is geworden.
Emmy Broch
7 december 2022 12:12
Heel veel gehad aan de ondersteuning. Sonny is altijd bereikbaar. Ik kon zelfs appen als ik uiteten ging en dan stuurde Sonny de gezondste keuzes van de menukaart.
Er wordt goed geluisterd naar jouw leefwijze en wensen waardoor er een plan komt waar je echt achter kunt staan. Zeker een aanrader !!
Bianca van der Salm
7 december 2022 12:12
Inmiddels 10 kg verloren doormiddel van voeding en sporten. Goed voedingsadvies van Sonny en goede en leuke tips om met je voeding om te gaan! Ben heel blij met het resultaat!
Tiska Bos
7 december 2022 08:08
Heel fijn sporten bij Health & Care. Ik was op zoek naar een laagdrempelige en kleinschalige sportgroep, dat heb ik gevonden bij Sonny. Goede begeleiding en ze staat voor je klaar wanneer je vragen hebt.
Nandine S.
7 december 2022 08:08
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op