Terug naar resultaten
Health Centre Zuidhorn

Health Centre Zuidhorn

Health Centre Zuidhorn uit Zuidhorn biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Health Centre Zuidhorn helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

GLI-programma CooL
Voeding en beweging

Health Centre Zuidhorn Reviews

5
18 beoordelingen
Zeer deskundige en aardige hulpverleners.
wilma kerstholt
24 april 2023 07:07
Hele positieve ervaring met fysiotherapie. Fijne benadering en veel kennis aanwezig en dat merk je. Goede uitleg over de klachten en hoe ik dit zelf kan verbeteren. Een aanpak voor de rest van mijn leven. Ik ben weer klachtvrij!
peter de boer
24 maart 2023 18:06
Zeer tevreden vandaag mijn shockwave therapie afgesloten. Ik kampte al bijna twee jaar met een verwaarloosde achillespees blessure en was bijna gestopt met het uitoefenen van mijn sport, voetbal. Jur gaf tijdens een intake aan hier wel wat mee te kunnen. Door middel van oefeningen en vooral de shockwave, heeft ervoor gezorgd dat ik weer pijnvrij kan voetball... Meer weergeven »
Zeer tevreden vandaag mijn shockwave therapie afgesloten. Ik kampte al bijna twee jaar met een verwaarloosde achillespees blessure en was bijna gestopt met het uitoefenen van mijn sport, voetbal. Jur gaf tijdens een intake aan hier wel wat mee te kunnen. Door middel van oefeningen en vooral de shockwave, heeft ervoor gezorgd dat ik weer pijnvrij kan voetballen! Heel erg bedankt Jur! Minder weergeven »
Sander
11 november 2019 14:02
Vroeg of ik er wat drinken kon kopen aangezien we stukje aan het fietsen waren dat was niet mogelijk wel werd gelijk een bekertje water en een plekje om te zitten aangeboden zeer vriendelijk bedrijf waar je volgens mij tijdens trainen ook alle aandacht kunt krijgen niet te vergelijken met euroknallers zoals basic fit enzo !
Edwin lange
19 juni 2019 15:03
effectieve therapie en nuttige oefeningen bij ischias-blessure gekregen; staan open voor wensen/suggesties van klant
Gerda Jaarsma
16 juli 2017 19:07
Zeer fijne en professionele fysiotherapeut (Jur en Evert) die mij uitstekend heeft behandeld voor hielspoor en coacht bij het weer fit worden en afvallen. Wat echt heel erg goed werkt is dat je naast de fysiotherapie ook kan fitnessen om sterker/fitter te worden. Het is een rustige sportschool met erg goede apparatuur zodat je eigenlijk nooit op een apparaat... Meer weergeven »
Zeer fijne en professionele fysiotherapeut (Jur en Evert) die mij uitstekend heeft behandeld voor hielspoor en coacht bij het weer fit worden en afvallen. Wat echt heel erg goed werkt is dat je naast de fysiotherapie ook kan fitnessen om sterker/fitter te worden. Het is een rustige sportschool met erg goede apparatuur zodat je eigenlijk nooit op een apparaat hoeft te wachten. De airco is ook erg fijn en je ziet dat alles erg netjes wordt onderhouden. Een echte aanrader voor iedereen die fitter wil worden zonder daarbij het gevoel te krijgen in een fabriek te belanden! Minder weergeven »
Rene van Doren
8 juli 2017 11:11
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op