Terug naar resultaten
Healthclub Sportiv

Healthclub Sportiv

Healthclub Sportiv uit Nieuwerkerk aan den IJssel biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Healthclub Sportiv helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Healthclub Sportiv Reviews

4.4
103 beoordelingen
Een hele fijne sportschool met goede apparaten. Het is er nooit te druk en er hangt een prettige sfeer!
Romy Wennekes
1 december 2023 15:03
Hele schone en georganiseerde sportschool .
Leuk personeel, echt een aanrader
Shannen Klaassen
24 november 2023 07:07
Super fijne sportschool, kleinschalig. Heel vriendelijk personeel. Leuke groepslessen.
Lisette Aalbers
8 oktober 2023 08:08
Erg fijne sportschool waar je je gezien voelt door het personeel!!! Hartelijk ontvangst elke keer weer ook tijdens de fijne lessen, boksen, yoga enz.
Chantal Hennep
24 juli 2023 18:06
Geweldige sportschool! Betrokken personeel, warm ontvangst en zeer fijne groepslessen. En gezellig vertoeven na de les! πŸ˜€
Vicky Gomez
24 juli 2023 18:06
De plek waar je gezondheid voorop staat met de beste begeleiding die je kan krijgen! Ben erg blij met de gezellige en uitdagende groepslessen! Tot zo!
Christianne Visser
23 juli 2023 10:10
Hele fijne sportschool. Nooit overvol zoals vaak in andere sportscholen en na het sporten lekker uitrusten in de sauna. Zou deze sportschool zeker aanbevelen.
Luke de Gruiter
18 juli 2023 18:06
Super fijne sportschool met coaches die verstand van zaken hebben. Veel keuze in groepslessen. Altijd een vriendelijk woord of gewoon gezellig een kopje thee (achteraf)😁 groetjes miriam
Arjan Markus
14 juli 2023 18:06
Mooie sportschool met vriendelijke personeel en top fitness apparaten. Leuke groepslessen zowel in de grote zaal als in de Yoga zaal boven. Sauna πŸ‘ŒπŸ½πŸ§–πŸ½β€β™€οΈπŸ‹πŸ½β€β™€οΈ
NTH PRZ
14 juli 2023 10:10
Lijkt een erg sympathieke fijne club. Helaas gelokt met een programma voor 8 weken, waar ter plaatse blijkt dat dat in combinatie is met een abonnement voor ten minste 12 weken (of langer). Aangezien ik ga verhuizen, was die 8 weken voor mij juist een mooie timing om alvast een mooie start te maken. Zonde van mijn tijd en weinig klantvriendelijke insteek hel... Meer weergeven »
Lijkt een erg sympathieke fijne club. Helaas gelokt met een programma voor 8 weken, waar ter plaatse blijkt dat dat in combinatie is met een abonnement voor ten minste 12 weken (of langer). Aangezien ik ga verhuizen, was die 8 weken voor mij juist een mooie timing om alvast een mooie start te maken.
Zonde van mijn tijd en weinig klantvriendelijke insteek helaas.

Toch 2 sterren voor vriendelijk personeel en nette omgeving. Teleurgesteld weer naar huis gegaan. Wordt verwezen naar kleine lettertjes, maar communicatie is op zijn zachtst gezegd onduidelijk, en mogelijk misleidend. Minder weergeven »
Marcel T
22 mei 2023 13:01
Fijne sportschool. Sauna is heerlijk en bleef speciaal voor mij iets langer aan. Top
pollewop Docters
26 december 2022 10:10
dure lessen slechte zumba instructrice neemt niet de moeite pasjes uit te leggen wel super vrolijk en entoushiast en helaas bieden ze niet de mogelijkheid tot dagpas ook om lessen te proberen alleen strippenkaart voor de groepsles best duur dus voor kleine portemonnee
Daniel
23 november 2022 21:09
Sinds juli 2020 train ik hier. Moderne apparatuur, egym en leuke groepslessen.

Bijzonder aardig personeel. Goede faciliteiten douche, sauna en nog zonnebanken
Teus Smokers
27 november 2021 15:03
Leuke sport, gevarieerd aanbod aan lessen en personal training. Daarnaast hebben ze mensen die je voedingsadvies kunnen geven zodat je meer uit je training kan halen. Naast het traditionele fitness kan je er ook crossfit lessen volgen of bokzak training
Daniel Baptiste
1 mei 2018 10:10
Prima gym, goeie toestellen en rustige sfeer, iedereen lekker met zichzelf bezig en de sport. Wel vreemd dat halterhempjes niet mogen en de hele workout in vest moeten doen, hier werd ik op aangesproken omdat dit β€œtot aanstootgevend gedrag kan leiden, we zijn geen power gym gaf hij aan, en niet hygienisch zou zijn” eerste keer dat ik dit meemaakte in een gy... Meer weergeven »
Prima gym, goeie toestellen en rustige sfeer, iedereen lekker met zichzelf bezig en de sport.

Wel vreemd dat halterhempjes niet mogen en de hele workout in vest moeten doen, hier werd ik op aangesproken omdat dit β€œtot aanstootgevend gedrag kan leiden, we zijn geen power gym gaf hij aan, en niet hygienisch zou zijn” eerste keer dat ik dit meemaakte in een gym, hier heb je handoeken, schoonmakers voor en bij een schouder oefening heb je meer vrijheid in deze shirts. Minder weergeven »
Ivo H
27 januari 2018 15:03
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op