Terug naar resultaten
Healthy Pleasures

Healthy Pleasures

Healthy Pleasures uit Utrecht helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Healthy Pleasures is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Healthy Pleasures Reviews

5
6 beoordelingen
Afgelopen maanden heeft Dorien mij en mijn vriendin gecoacht. Ze heeft ons geholpen patronen te doorbreken op een verantwoorde en zoals het er nu uitziet duurzame manier. Ik heb meerdere keren een jojo effect gehad. Nu 8 maanden later zijn de kilo,s er nog steeds af. Een mooie combinatie van adviezen en ook af en toe een klein uurtje sporten met Dorien. Wauw... Meer weergeven »
Afgelopen maanden heeft Dorien mij en mijn vriendin gecoacht. Ze heeft ons geholpen patronen te doorbreken op een verantwoorde en zoals het er nu uitziet duurzame manier. Ik heb meerdere keren een jojo effect gehad. Nu 8 maanden later zijn de kilo,s er nog steeds af. Een mooie combinatie van adviezen en ook af en toe een klein uurtje sporten met Dorien. Wauw, bijna 18 kg gedaald. Dorien bedankt Minder weergeven »
Tom Pereboom
21 juni 2021 18:06
De coaching van Dorine heeft mij uitstekend geholpen om meer rust te krijgen in mijn hoofd omtrent eten/snoepen. Mijn hormoonhuishouding is verbeterd, ik ben afgevallen en voel me beter. De begeleiding was kwalitatief goed, ervaren en deskundig. Veel bruikbare info én recepten gekregen.
Fran vK
6 juli 2020 18:06
Dorine is heel positief ingesteld en met enthousiasme brengt ze haar kennis over voeding aan je over. Voor thuis ontvang je een praktische map met informatie (om alles rustig terug te lezen) en met lekkere recepten. Na elke sessie ga je naar huis met nieuwe tips en inzichten, over voeding, gedrag en sport/bewegen. Healthy Pleasures is een aanrader!
Margot
16 juni 2020 07:07
Je weet hoe het gaat, de kilo’s sluipen er soms door de tijd bij. Ik voelde me niet meer zo gelukkig met m’n gewicht en m’n oude oplossingen (meer sporten/calorieën tellen) hielpen niet meer. Tijd dus om hulp in te schakelen want ik wilde graag 6 kilo kwijt en slimmer leren eten. Nou, dat is gelukt! Dorine heeft een schat aan kennis en ervaring over voeding,... Meer weergeven »
Je weet hoe het gaat, de kilo’s sluipen er soms door de tijd bij. Ik voelde me niet meer zo gelukkig met m’n gewicht en m’n oude oplossingen (meer sporten/calorieën tellen) hielpen niet meer. Tijd dus om hulp in te schakelen want ik wilde graag 6 kilo kwijt en slimmer leren eten.
Nou, dat is gelukt! Dorine heeft een schat aan kennis en ervaring over voeding, verbranding en gezonde levensstijl. In het traject dat ik met haar doorliep gaf ze me een spoedcursus over de meest up to date inzichten over de juiste voedingskeuzes om lekker in je vel te zitten en genoeg energie te hebben. Per gesprek gingen we daarna een maaltijd aanpakken en volgens haar praktische adviezen veranderen.
Na 3 maanden is het resultaat daar. Ik ben 8kg lichter, weet precies wat de juiste voedingskeuzes zijn en als bonus heeft ze me met wat sport voedingsvraagstukken geholpen. Ik kan dorine’s persoonlijke, enthousiaste en met kennis doordrenkte aanpak dus aan iedereen aanbevelen. En maak je geen zorgen, op z’n tijd een biertje of broodje kroket was geen probleem :-) Minder weergeven »
Gert-Jan Bes
12 juni 2020 06:06
M.b.v. Dorine in 4 mnd tijd 11 kilo kwijt geraakt d.m.v. voeding en sport en is mijn algehele conditie ( mentaal en fysiek) sterk verbeterd. N.a.v. gesprekken is een plan opgesteld dat aansluit op mijn specifieke behoefte(n) en wordt er heel gericht gewerkt aan doelstellingen die haalbaar zijn. Tijdens de training is ze serieus, maar heeft ook de nodige moti... Meer weergeven »
M.b.v. Dorine in 4 mnd tijd 11 kilo kwijt geraakt d.m.v. voeding en sport en is mijn algehele conditie ( mentaal en fysiek) sterk verbeterd. N.a.v. gesprekken is een plan opgesteld dat aansluit op mijn specifieke behoefte(n) en wordt er heel gericht gewerkt aan doelstellingen die haalbaar zijn. Tijdens de training is ze serieus, maar heeft ook de nodige motiverende humor om de (sportieve) druk van de ketel te halen, kortom ik ben zeer tevreden. Minder weergeven »
Rickey Hamwijk
14 mei 2020 11:11
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op