Terug naar resultaten
HELDcoach

HELDcoach

HELDcoach uit Kwintsheul biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. HELDcoach helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

HELDcoach Reviews

5
4 beoordelingen
Professionele begeleiding indien je er klaar voor bent om je leefstyle te veranderen! Neemt alle tijd, goede en haalbare adviezen
Danielle van der Horst
15 juni 2021 18:06
Ik voelde mij ontzettend op mijn gemak bij Pascal van HELDcoach. Zij heeft mij op een fijne manier gemotiveerd om aan de slag te gaan met een gezonde(re) leefstijl. Met een helder en praktisch advies/plan op maat ben ik aan de slag gegaan. Het resultaat mag er zijn: meer energie en minder kilo’s. En dit alles door het verkrijgen van nieuwe inzichten, meer be... Meer weergeven »
Ik voelde mij ontzettend op mijn gemak bij Pascal van HELDcoach. Zij heeft mij op een fijne manier gemotiveerd om aan de slag te gaan met een gezonde(re) leefstijl. Met een helder en praktisch advies/plan op maat ben ik aan de slag gegaan. Het resultaat mag er zijn: meer energie en minder kilo’s. En dit alles door het verkrijgen van nieuwe inzichten, meer bewegen en met een aantal aanpassingen in mijn voeding! Dank Pascal voor je adviezen/tips en de prettige begeleiding in het bereiken van dit mooie resultaat. Groeten Jaqueline Minder weergeven »
jaqueline **
3 juni 2021 12:12
Weer of geen weer: afwisselende trainingen in de buitenlucht onder goede begeleiding van Pascal! Ondertussen gezellig kletsen met de dames. Eindelijk mijn favoriete vorm van bewegen gevonden!
M. van O.
31 mei 2021 10:10
Super fijne trainingen met gezellige meiden! En Pascal die altijd voor een zonnetje zorgt. Ik zou de sessies niet meer willen missen.
Ellen Cox
28 mei 2021 16:04
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op