Terug naar resultaten
Hermsen Trainingen

Hermsen Trainingen

Hermsen Trainingen uit Heteren helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Hermsen Trainingen is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Hermsen Trainingen Reviews

5
9 beoordelingen
Superfijne en gezellige personal training, ook voor absolute beginners! Patricia kijkt naar wat je nodig hebt en wat je aankan, en motiveert je om elke keer je grenzen te verleggen. Ook aan te raden voor als je zwanger bent of wilt worden - door te blijven trainen tijdens mijn zwangerschap is mijn bevalling en het herstel ervan zeker vlotter verlopen!
Lysanne Tavenier
22 april 2023 11:11
Er hangt een relaxte sfeer en de trainingen zijn afwisselend en uitdagend. En Patricia kijkt goed naar wat er past bij jouw niveau.
Esther Van De Kieft
21 april 2023 12:12
Fijne small group trainingen met goede begeleiding
Kim Du Long
20 april 2023 15:03
Fijne sportschool met small group trainingen voor vrouwen. Super fijn als je niet van die massale sportscholen houdt.
Shirley Hendriks
20 april 2023 11:11
Ontzettend fijne gym waar een ontspannen en gezellige sfeer hangt.
Iedere training wordt je uitgedaagd om je grenzen te verleggen zodat je ECHT resultaat gaat boeken en dichterbij jouw persoonlijke doel komt. :)
Sheila Hogendorf
19 april 2023 06:06
Patricia is een erg fijne personal trainer, zeer kundig en zorgvuldig. Ze daagt je uit om je grenzen te verleggen, dat houdt mij gemotiveerd! Mijn conditie en kracht zijn enorm verbeterd. Patricia is ook nog eens een leuke en gezellige dame! Dikke aanrader!
Anja Saric
18 april 2023 16:04
Zeer professioneel, beste trainster ooit.
Personal training en groepslessen zijn top! Incl. Zwangerschap training gehad, super! Echt een aanrader. Persoonlijk heb ik veel vooruitgang geboekt. ๐Ÿ˜
Nur Kurucu
2 november 2022 20:08
Ik wil al een tijdje fitter worden, maar had geen kennis en motivatie om dit zelf te doen. Patricia is precies wat ik nodig heb. Iemand die mij motiveert om door te gaan wanneer ik denk dat ik het niet kan. Zij is geduldig en luistert naar wat jij wilt. Met de verschillende workouts leer je elke dag iets nieuws over eigen jouw kunnen. Tevens krijg je een voe... Meer weergeven »
Ik wil al een tijdje fitter worden, maar had geen kennis en motivatie om dit zelf te doen. Patricia is precies wat ik nodig heb. Iemand die mij motiveert om door te gaan wanneer ik denk dat ik het niet kan. Zij is geduldig en luistert naar wat jij wilt.
Met de verschillende workouts leer je elke dag iets nieuws over eigen jouw kunnen. Tevens krijg je een voedingsschema.
Al met al, een aanrader voor vrouwen om zich aan te melden! Minder weergeven »
Fadu Miina
21 juni 2021 08:08
Goede professionele begeleiding icm voedingsschema. Leuke afwisselende trainingen, je wordt goed gemotiveerd, maar af en toe is er ook heel even een klein momentje voor wat humor en gezelligheid. Ik houd niet echt van sporten maar Patricia zorgt ervoor dat het leuk en effectief is waardoor je terug blijft komen, dit is wel een goede stok achter de deur. En o... Meer weergeven »
Goede professionele begeleiding icm voedingsschema.
Leuke afwisselende trainingen, je wordt goed gemotiveerd, maar af en toe is er ook heel even een klein momentje voor wat humor en gezelligheid.
Ik houd niet echt van sporten maar Patricia zorgt ervoor dat het leuk en effectief is waardoor je terug blijft komen, dit is wel een goede stok achter de deur.
En ook niet onbelangrijk prijs kwaliteit verhouding ben ik zeer tevreden over๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Minder weergeven »
Chantal Van Zoolingen
17 juni 2021 19:07
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op