Terug naar resultaten
Ik ben op gewicht

Ik ben op gewicht

Ik ben op gewicht uit Leidschendam helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Ik ben op gewicht is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Ik ben op gewicht Reviews

5
6 beoordelingen
Veel informatie over gezonde voeding gehad op een leuke gezellige manier.
Marja Vermeulen
10 november 2023 08:08
Goede adviezen en leuke recepten. En.. resultaat.
willy rakhorst
15 augustus 2023 07:07
Mevr. Hegt is prettig en rustig. Zij is creatief in het vergaren van de info van de client, zonder echt aan te dringen. Dat stelt de client gerust. Daarna komt zij met haar rekenmodellen tot werkbare actieplannen, waarmee, althans ik, mijn doelen zeker ga halen. Brenda, Leidschendam.
Brenda De Haas
5 februari 2023 11:11
Afgelopen week gaf Odette en super leuke, lekkere en vooral leerzaam workshop bij mij thuis. Samen met mijn vriendinnen hebben wij 2 uur besteed aan leren hoe wij op een leuke manier iets gezonder kan eten zonder al te veel moeite. Zeker een aanrader.
Heidi Boddeus
25 januari 2023 12:12
Odette is super. Ze helpt je met alles. Adviezen en peptalks. Ook al zit je niet lekker in je vel. Odette helpt je wel. In 1 woord GEWELDIG dus
Cathinka Ouwendijk
26 juni 2021 08:08
Odette neemt de tijd voor je en kijkt zorgvuldig mee wat betreft jouw eetpatroon. Ik ben me nu veel meer bewust van mijn valkuilen en minder gezonde keuzes. De aanleiding voor ons contact was de constatering van beginnende osteoporose in het ziekenhuis. Na goede uitleg van Odette weet ik nu hoe ik osteoporose kan beperken.
Ingrid Hoogerbrugge
24 maart 2021 19:07
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op