Terug naar resultaten
Leefstijlstudio Nathalie Barkmeijer

Leefstijlstudio Nathalie Barkmeijer

Leefstijlstudio Nathalie Barkmeijer uit Rotterdam biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Leefstijlstudio Nathalie Barkmeijer helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Leefstijlstudio Nathalie Barkmeijer Reviews

4.8
18 beoordelingen
Met overgangsklachten (angst en depressie) kwam ik via de organisatie waar ik werk bij Nathalie terecht. Nathalie kwam op mij direct heel integer, sociaal en betrokken over. Ze luisterde goed naar mijn verhaal en kon prima uitleg geven over de oorzaak van mijn klachten en nog belangrijker het aandragen van goede oplossingen. Ze is op het gebied van leefstij... Meer weergeven »
Met overgangsklachten (angst en depressie) kwam ik via de organisatie waar ik werk bij Nathalie terecht. Nathalie kwam op mij direct heel integer, sociaal en betrokken over. Ze luisterde goed naar mijn verhaal en kon prima uitleg geven over de oorzaak van mijn klachten en nog belangrijker het aandragen van goede oplossingen. Ze is op het gebied van leefstijl, zoals voeding en bewegen, maar ook wat de invloed van hormonen zijn, iemand met veel deskundigheid en kennis. Ze draagt dit uit uit op een hele duidelijke en sympathieke wijze. Ik omschrijf Nathalie dan ook als een echt mensen mens. Ook al werkt zij inmiddels niet meer voor onze organisatie, blijf ik wegens alle positieve ervaring met Nathalie contact met haar praktijk behouden. Minder weergeven »
Winanda Van kleef
26 maart 2023 16:04
Afgelopen januari kwam ik bij Nathalie toen ik 3 jaar herstellende was van een burn-out; ik durfde niet te sporten (een hoge hartslag vond ik super eng), ik kon/durfde niet langer dan 20 minuten te wandelen en mijn algehele energie was erg laag. Toen ik bij Nathalie kwam dacht ze gelijk met mij mee; een uur sporten vond ik veel te veel, dus begonnen we met... Meer weergeven »
Afgelopen januari kwam ik bij Nathalie toen ik 3 jaar herstellende was van een burn-out; ik durfde niet te sporten (een hoge hartslag vond ik super eng), ik kon/durfde niet langer dan 20 minuten te wandelen en mijn algehele energie was erg laag.

Toen ik bij Nathalie kwam dacht ze gelijk met mij mee; een uur sporten vond ik veel te veel, dus begonnen we met 3 maanden lang elke week een half uur sporten. Elke week keek Nathalie wat ik op dat moment aankon, zowel fysiek als mentaal, waarop zij de oefeningen aanpaste.

Na 2 maanden sporten zag ik al veel verschil in mijn energie; ik liep opeens gemiddeld 40 minuten per dag ipv 20 minuten.

Na die eerste 3 maanden durfde ik het aan om een uur te gaan sporten, dus zo geschiedde! Nathalie heeft mij weten uit te dagen, zonder dat ik over mijn grenzen ging. Dit heeft zij altijd op een fijne, rustige en aanmoedigde manier gedaan.

Ook weet Nathalie veel over voeding en hormonen. Vooral haar kennis over hormonen heeft er voor gezorgd dat ik mijn lichaam en energielevel zo veel beter begrijp!

Nu zijn we ruim een half jaar verder en voel ik mij sterk (fysiek en mentaal), durf ik weer alleen te sporten en is mijn energie ontzettend toegenomen. Sporten met Nathalie was echt het zetje wat ik nodig had om de volgende stap te zetten in mijn herstel en ik zou haar dan ook aan iedereen aanraden! Minder weergeven »
Sanne Evers
2 september 2022 12:12
Na 20 jaar avonden bankzitten en tussentijds meerdere pogingen te hebben gedaan om sportief te worden bij verschillende sportscholen, waar ik dan diep ongelukkig rondliep, heb ik uiteindelijk Nathalie ontdekt. Zij geeft mij het vertrouwen dat mijn lichaam meer kan dan ik dacht (ivm medische oorzaken). Daarnaast kan ze mij goed motiveren en blijft het spor... Meer weergeven »
Na 20 jaar avonden bankzitten en tussentijds meerdere pogingen te hebben gedaan om sportief te worden bij verschillende sportscholen, waar ik dan diep ongelukkig rondliep, heb ik uiteindelijk Nathalie ontdekt. Zij geeft mij het vertrouwen dat mijn lichaam meer kan dan ik dacht (ivm medische oorzaken). Daarnaast kan ze mij goed motiveren en blijft het sporten leuk door de verschillende soorten oefeningen. En mocht ik het nodig hebben ...... ik weet zeker dat ze me ook een trap onder mijn hol kan geven ...... :-) Minder weergeven »
John van Vliet
4 april 2022 09:09
Nathalie is een goede motivator en personal trainer. Ze let uitstekend op je houding en varieert voldoende. Ze legt alles uitstekend uit en is geduldig en een aangename persoonlijkheid.
Bernadette de Blieck
3 april 2022 13:01
Een buitengewone ervaring,dat is wat mij betreft de beste omschrijving voor de lessen van Nathalie. Zeer deskundig en betrokken. De kleine groepslessen die ik gevolgd heb waren altijd zeer uitdagend en altijd passend, ook als je geen jonkie meer bent.
Jolanda van der Kolk
3 april 2022 11:11
Bij Nathalie gestart met personal training en daar nog steeds heel blij mee. De training is echt helemaal passend bij wie je bent en wat je mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Hoewel die onmogelijkheden vaak dan helemaal niet zo onmogelijk blijken 😊. Ik ben veel sterker geworden en voel me er veel beter bij. Zonder Nathalie was me dit nooit gelukt. Maar... Meer weergeven »
Bij Nathalie gestart met personal training en daar nog steeds heel blij mee. De training is echt helemaal passend bij wie je bent en wat je mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Hoewel die onmogelijkheden vaak dan helemaal niet zo onmogelijk blijken 😊. Ik ben veel sterker geworden en voel me er veel beter bij. Zonder Nathalie was me dit nooit gelukt. Maar nog belangrijker is de manier waarop Nathalie je traint. Stimulerend maar niet zonder je grenzen te bewaken, met humor en lichtheid. Ze doet dit werk echt vanuit passie en dat voel je in alles. Haar nieuwe leefstijlstudio is overigens geweldig. Ik kijk al uit naar de groepstrainingen! Minder weergeven »
Balans in Beweging
26 januari 2020 10:10
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op