Terug naar resultaten
Lifestylecenter Mind&Motion

Lifestylecenter Mind&Motion

Lifestylecenter Mind&Motion uit Bedum helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Lifestylecenter Mind&Motion is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Lifestylecenter Mind&Motion Reviews

5
105 beoordelingen
Na ruim 30 jaar teamsport te hebben gedaan moest ik helaas het voetbal vaarwel zeggen… En dan? De stoute schoenen aangetrokken en bij Marit aangeklopt voor personal training en voedingsschema’s. Al 6 jaar sport ik bij Mind en Motion en hoewel ik dacht dat fitness nooit mijn ding zou zijn, ga ik nog iedere keer met veel plezier naar Mind en Motion toe voor fi... Meer weergeven »
Na ruim 30 jaar teamsport te hebben gedaan moest ik helaas het voetbal vaarwel zeggen… En dan? De stoute schoenen aangetrokken en bij Marit aangeklopt voor personal training en voedingsschema’s. Al 6 jaar sport ik bij Mind en Motion en hoewel ik dacht dat fitness nooit mijn ding zou zijn, ga ik nog iedere keer met veel plezier naar Mind en Motion toe voor fitness, maar ook voor af en toe een ontspanningsmassage, heerlijk! Minder weergeven »
E. kuil
11 februari 2024 21:09
Na een herseninfarct in juni 2022 heb ik het roer na 42 jaar volledig omgegooid. Ik ben acuut gestopt (na 30 jaar) met roken en begonnen (nav revalidatie) met sporten. Sporten, iets wat ik nooit deed en ook vreselijk vond maar een goede gezondheid gaat boven alles! In maart 2023 ben ik begonnen met sporten met een fantastische begeleiding op maat! Ik kreeg g... Meer weergeven »
Na een herseninfarct in juni 2022 heb ik het roer na 42 jaar volledig omgegooid. Ik ben acuut gestopt (na 30 jaar) met roken en begonnen (nav revalidatie) met sporten. Sporten, iets wat ik nooit deed en ook vreselijk vond maar een goede gezondheid gaat boven alles! In maart 2023 ben ik begonnen met sporten met een fantastische begeleiding op maat! Ik kreeg goede adviezen van de instructeurs en voelde me ontzettend op mijn gemak en nog steeds! Sinds een paar maanden ben ik bezig met het programma Vytal om meer grip te krijgen op een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Ook over deze begeleiding ben ik zeer te spreken! Ik sport nu 3x in de week en ik had nooit gedacht dit te zeggen maar ik vind het nu echt leuk! Dit ook natuurlijk omdat ik het gevoel heb welkom te zijn! Kortom ik kan Mind & Motion echt aanraden! Team M&M ontzettend bedankt voor alles tot nu toe! Jullie zijn stuk voor stuk toppers! Minder weergeven »
Jeanine de Jong
7 februari 2024 22:10
Was eerst wat sceptisch maar toch gestart en ben nu super enthousiast. Je bent niet zomaar wat aan het sporten onder het mom dat het wel goed zal zijn. Nu is het zichtbaar, meetbaar en werk je met een duidelijk doel. Bijkomend voordeel is dat alle machines automatisch en exact in ‘jouw’ stand gaan staan na inlog. Twee rondjes zijn haalbaar in een half uurtje... Meer weergeven »
Was eerst wat sceptisch maar toch gestart en ben nu super enthousiast. Je bent niet zomaar wat aan het sporten onder het mom dat het wel goed zal zijn. Nu is het zichtbaar, meetbaar en werk je met een duidelijk doel. Bijkomend voordeel is dat alle machines automatisch en exact in ‘jouw’ stand gaan staan na inlog. Twee rondjes zijn haalbaar in een half uurtje! Vlot en effectief sporten dus! Minder weergeven »
Marko ten Boer
29 januari 2024 21:09
Super dat e-gym wat je normaal gesproken verkeerd doet lukt nu niet. Je wordt begeleid met een soort Packman dat maakt het ook leuk. Regelmatig krijg je aanwijzingen over je houding. Kortom aan te bevelen.
Ludy Bultena
24 januari 2024 11:11
Nooit gedacht dat ik sporten weer leuk zou gaan vinden! Goede begeleiding, denken met je mee en nu met de e gym er bij is het voor mij helemaal fijn want je doet alles op je eigen kracht en kunnen.
Ik ga lekker zo door met hulp van m&m ♡
Jolanda Groenewold
21 januari 2024 09:09
Ten eerste een geweldige sportschool waar ik me vanaf het eerste moment al thuis voel. Heb er een paar maande geleden onder begeleiding de vegan flex kuur gedaan. Nog nooit eerder volledig veganistisch gegeten maar met de begeleiding en de recepten prima te doen. Voelde me daarna energiek en er waren een paar kilo af. Mooi begin om verder te gaan met gezonde... Meer weergeven »
Ten eerste een geweldige sportschool waar ik me vanaf het eerste moment al thuis voel.
Heb er een paar maande geleden onder begeleiding de vegan flex kuur gedaan. Nog nooit eerder volledig veganistisch gegeten maar met de begeleiding en de recepten prima te doen. Voelde me daarna energiek en er waren een paar kilo af. Mooi begin om verder te gaan met gezonder eten. Minder weergeven »
G- STYLE
19 januari 2024 06:06
Bij Marit net een sportmassage gehad. Het is een zeer bijzondere ervaring geveest omdat Marit het lichaam zo grondig masseert dat het de bindweefsel ook goed activeert. Erg aan te bevelen.
Georgiana Kleiverda-Badescu
10 november 2023 08:08
Mooie ruime, nette en gezellige sportschool met deskundige begeleiding en goed op maat gemaakte sportschema’s die na een aantal weken worden geëvalueerd. Ook een ruim aanbod van groepslessen en er is een fijne sauna aanwezig.
Ymie Van Der Ploeg
9 november 2023 13:01
Top sportschool! Al jaren lid en met veel plezier, waar het personeel je kent en goed advies geeft. Samen met een 8 wekelijkse trainingsschema en de gevarieerde spinninglessen blijf ik fit en gezond. Vorig jaar de uitdaging aangegaan om me extra fit te gaan voelen door te gaan Sportvasten, een echte aanrader!
Carlos Zumkehr
8 november 2023 13:01
Wat mij betreft heerlijk sporten in een zeer prettige omgeving! Vriendelijke medewerkers, begeleiding indien gewenst is op maat en onder de sporters een grote diversiteit. Wat mij betreft heerlijk om 3 tot 4 keer per week te sporten!
Gerard Schutter
5 november 2023 14:02
De enige sportschool voor mij. Inmiddels 3 jaar lid na andere sportscholen geprobeerd te hebben en de persoonlijke aandacht voor de mensen hier maakt echt het verschil. Medewerkers met verstand van sport, het lichaam en je geest helpen je op weg naar een gezond leven.
Simon Gramsbergen
5 november 2023 10:10
Hele fijne sportschool, goede begeleiding. En ze hebben Cycle master’s is een hele goeie vervanger voor het buiten fietsen! Heerlijke training met keuzen tussen veel bergen en Alpen!
Matthijs Zuur
25 oktober 2023 06:06
Bij Mind & Motion hebben ze veel verschillende groepslessen, o.a. meerdere keren per week yoga. Ik ben zelf lid geworden voor de ontspanning/ wellness. Ik vind de yoga lessen heel fijn. Een prettige vertrouwde sfeer, waarbij je helemaal jezelf kunt zijn en dan ook geheel kunt ontspannen. Ook heb ik inmiddels mijn eerste ontspanningsmassage van Marit gehad.... Meer weergeven »
Bij Mind & Motion hebben ze veel verschillende groepslessen, o.a. meerdere keren per week yoga. Ik ben zelf lid geworden voor de ontspanning/ wellness.

Ik vind de yoga lessen heel fijn. Een prettige vertrouwde sfeer, waarbij je helemaal jezelf kunt zijn en dan ook geheel kunt ontspannen. Ook heb ik inmiddels mijn eerste ontspanningsmassage van Marit gehad. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar! De sauna staat nu op mijn lijstje om binnenkort te gaan doen.

Kortom ook voor ontspanning/ wellness kun je super goed bij Mind & Motion terecht. Minder weergeven »
Frea V
26 september 2023 07:07
Super fijne massages bij Mind en Motion! Door professioneel handelen van de masseuse zijn de spieren weer soepel.
Inge Houwing
25 september 2023 19:07
Ik en mijn vriend sporten vanaf April dit jaar met veel plezier bij Mind en Motion in Bedum. Wij krijgen 2x per week personal training van Eamon en zijn hier meer dan tevreden over! Zijn professionaliteit, enthousiasme en positiviteit helpen ons onze doelen te bereiken en zelfs meer. De medewerkers hebben veel kennis en brengen dit goed over. Ook vinden wi... Meer weergeven »
Ik en mijn vriend sporten vanaf April dit jaar met veel plezier bij Mind en Motion in Bedum. Wij krijgen 2x per week personal training van Eamon en zijn hier meer dan tevreden over! Zijn professionaliteit, enthousiasme en positiviteit helpen ons onze doelen te bereiken en zelfs meer.

De medewerkers hebben veel kennis en brengen dit goed over. Ook vinden wij de sfeer prettig en voelen wij ons op ons gemak.

Kortom, een aanrader!!

Daniël & Marijke Minder weergeven »
Marijke Muller
13 augustus 2023 20:08
Het voedingstraject met Anneke. Zeer prettige en deskundige begeleiding. Er is goed geluisterd naar mijn wensen, haar adviezen sloten daar goed bij aan. Ik volg nu een goed en gezond voedingsschema zonder dat ik iets tekort kom, de maximum hoeveelheid punten is meer dan voldoende als je maar de juiste ingrediënten gebruikt. Met de app op je telefoon lukt dat... Meer weergeven »
Het voedingstraject met Anneke.
Zeer prettige en deskundige begeleiding. Er is goed geluisterd naar mijn wensen, haar adviezen sloten daar goed bij aan. Ik volg nu een goed en gezond voedingsschema zonder dat ik iets tekort kom, de maximum hoeveelheid punten is meer dan voldoende als je maar de juiste ingrediënten gebruikt. Met de app op je telefoon lukt dat prima. Mijn cholesterol-waarde sterk is verbeterd evenals mijn glucose waarde en ik zit weer op een acceptabel gewicht. Een aanrader voor een ieder die wil afvallen of er gezond uit wil zien. Minder weergeven »
Tom Kuipers
19 juni 2023 14:02
Dat sporten, samen zijn en gezelligheid samen kan gaan, bewijst Mind & Motion. Je voelt je hier thuis. Ze hebben de nieuwste apparatuur en er zijn diverse groepslessen. De sfeer binnen dit bedrijf is vriendelijk en gemoedelijk.
Ik vind het een TOP bedrijf.
Tjitske van der Ploeg
18 juni 2023 08:08
Ik sport al geruime tijd met heel veel plezier bij Mind & Motion. Er zijn leuke groepslessen van goede instructeurs en ik doe ook al lang PT. Dat bevalt uiteraard ook prima, daarom doe ik het ook al zo lang. ;) Het is een fijne sportschool met een prettige sfeer. Ook de massages zijn een aanrader!

Ik blijf nog heel lang komen hoor! 💪
Michelle Kind
14 juni 2023 18:06
Kom met ontzettend veel plezier naar jullie sportschool. Ik geniet enorm van de latin dance,steps en de maandagochtendles van Anneke. Degene die de les verzorgen maken er echt wat leuks van .Gezelligheid is er ook in de groep. Vind zelf de latin dance erg fijn en de sfeer in die groep vind ik super. Meestal nog even wat na kletsen na het dansen. Het meeste... Meer weergeven »
Kom met ontzettend veel plezier naar jullie sportschool. Ik geniet enorm van de latin dance,steps en de maandagochtendles van Anneke.
Degene die de les verzorgen maken er echt wat leuks van .Gezelligheid is er ook in de groep. Vind zelf de latin dance erg fijn en de sfeer in die groep vind ik super. Meestal nog even wat na kletsen na het dansen. Het meeste personeel kent je bij naam,of herkennen mijn sleuteltje(13..wil bijna niemand..haha)
Dus voor iedereen de complimenten..genoeg redenen om es te komen meesporten. Aanrader dus!...blije klant.. Minder weergeven »
Esther Flikkema
22 mei 2023 16:04
5 jaar geleden kwam ik geblesseerd voor het eerst binnen bij M&M. Na 3 mnden kon ik weer redelijk lopen en na een half jaar waren mijn klachten, dankzij de trainingen bij PT Anthony, zo goed als voorbij. Maar bleef bij deze sportschool omdat ik mij hier thuis voelde. Zowel cardio, krachttraining, groepstraining of spinning.. waren voor mij zeer motiverend! D... Meer weergeven »
5 jaar geleden kwam ik geblesseerd voor het eerst binnen bij M&M.
Na 3 mnden kon ik weer redelijk lopen en na een half jaar waren mijn klachten, dankzij de trainingen bij PT Anthony, zo goed als voorbij.
Maar bleef bij deze sportschool omdat ik mij hier thuis voelde. Zowel cardio, krachttraining, groepstraining of spinning.. waren voor mij zeer motiverend! De lessen waren altijd goed voorbereid en heel gezellig.
Altijd vriendelijk verwelkomd, en gezellig babbelen aan de koffietafel.
Woon nu alweer een paar maanden in Den Haag, geen spijt van. Heb daar ook weer gevonden…wel heimwee naar mijn favoriete sportschool in Bedum!
En als ik in de buurt ben ga ik altijd even een kop koffie halen bij M&M, en babbelen met de gezellige sporters daar!
En Marit je doet het super goed!
Respect….
Van een trouwe lid..Tina Minder weergeven »
tina bijstra
11 mei 2023 09:09
Lifestyle Mind & Motion is een top sportschool! De sfeer is erg gezellig en de begeleiding is altijd goed. Er is veel aanbod op het gebied van sport en fitness. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De apparaten zijn modern en up-to-date en er is voldoende ruimte om te sporten. Ik zou deze sportschool echt aan iedereen aanbevelen!
Niels Klemann
15 april 2023 10:10
Ben hier begonnen met mijn fitness en heb veel hulp gekregen om gemotiveerd te blijven en het leuk te houden. Maak ook al lange tijd gebruik van hun personal training en ben hier heel tevreden over. Medewerkers hebben veel kennis en brengen dit goed over. Verder heeft de sportschool alles wat je nodig bent qwa machines en wordt dit regelmatig uitgebreid. Daa... Meer weergeven »
Ben hier begonnen met mijn fitness en heb veel hulp gekregen om gemotiveerd te blijven en het leuk te houden. Maak ook al lange tijd gebruik van hun personal training en ben hier heel tevreden over. Medewerkers hebben veel kennis en brengen dit goed over. Verder heeft de sportschool alles wat je nodig bent qwa machines en wordt dit regelmatig uitgebreid. Daarbij is er ook altijd goede sfeer, mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Minder weergeven »
Rich ard
14 april 2023 10:10
Als je een sportschool wilt waar je echt gezien wordt dan moet je naar Mind & Motion. De brede keuze uit groepslessen sprak mij heel erg aan. De fitnessruimte wordt vaak geüpdate met nieuwe apparaten die erg gebruiksvriendelijk zijn en anders loopt er altijd iemand rond om je te helpen. Je komt met een goed gevoel naar de sportschool en met een nog beter gev... Meer weergeven »
Als je een sportschool wilt waar je echt gezien wordt dan moet je naar Mind & Motion. De brede keuze uit groepslessen sprak mij heel erg aan. De fitnessruimte wordt vaak geüpdate met nieuwe apparaten die erg gebruiksvriendelijk zijn en anders loopt er altijd iemand rond om je te helpen. Je komt met een goed gevoel naar de sportschool en met een nog beter gevoel ga je weer weg. Echt een top sportschool! Minder weergeven »
Julia De Jonge
13 april 2023 11:11
Ik kom hier al bijna 9jaar met veel plezier. Voel me gezien ,zonder me bekeken te voelen wat ik vaak in een sportschool wel had.voel me thuis en welkom. Vrolijk personeel en leuke mede sporters. Zelfs toen de kinderen klein waren kon ik ze meenemen en heb ik altijd doorgesport. Een heel fijne variabele keuze van groepslessen waardoor ik elke dag wel terecht... Meer weergeven »
Ik kom hier al bijna 9jaar met veel plezier.
Voel me gezien ,zonder me bekeken te voelen wat ik vaak in een sportschool wel had.voel me thuis en welkom.
Vrolijk personeel en leuke mede sporters.
Zelfs toen de kinderen klein waren kon ik ze meenemen en heb ik altijd doorgesport.
Een heel fijne variabele keuze van groepslessen waardoor ik elke dag wel terecht kan.
Maar heb zo wel mijn voorkeur lesjes😉 Minder weergeven »
Ciska Postma
12 april 2023 17:05
Deze sportschool is heel toegankelijk voor iedereen, met geweldige trainers en personeel die het beste in je naar boven halen. Hun positiviteit, professionaliteit en enthousiasme zal je helpen je persoonlijke doel te behalen. Hun fysieke en mentale ondersteuning geven je de kracht om trots op je zelf te mogen zijn. Verder de persoonlijke gesprekken, uitstral... Meer weergeven »
Deze sportschool is heel toegankelijk voor iedereen, met geweldige trainers en personeel die het beste in je naar boven halen. Hun positiviteit, professionaliteit en enthousiasme zal je helpen je persoonlijke doel te behalen. Hun fysieke en mentale ondersteuning geven je de kracht om trots op je zelf te mogen zijn. Verder de persoonlijke gesprekken, uitstraling van de locatie de toestellen en materialen en uiteraard het gezellige koffie praatje na het sporten geeft je een fijn gevoel. Minder weergeven »
Henk Mast
31 maart 2023 12:12
Mind & Motion is een hele fijne sportschool, waar ik met veel plezier al een aantal jaren lid ben. Divers aanbod van lessen en goede begeleiding. De medewerkers kennen de leden, waardoor het heel persoonlijk is. Er wordt veel aandacht besteed aan ontwikkeling van de medewerkers en continu uitbreiden van het aanbod, waardoor je ook voor bijvoorbeeld voedingsa... Meer weergeven »
Mind & Motion is een hele fijne sportschool, waar ik met veel plezier al een aantal jaren lid ben. Divers aanbod van lessen en goede begeleiding. De medewerkers kennen de leden, waardoor het heel persoonlijk is. Er wordt veel aandacht besteed aan ontwikkeling van de medewerkers en continu uitbreiden van het aanbod, waardoor je ook voor bijvoorbeeld voedingsadvies en sportvasten aan het juiste adres bent. Ook heb ik een hele fijne ervaring met personal training en zijn de massages erg aan te raden. Minder weergeven »
Jacqueline
31 maart 2023 09:09
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op