Terug naar resultaten
mac Sportsclub

mac Sportsclub

mac Sportsclub uit Maastricht helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. mac Sportsclub is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

mac Sportsclub Reviews

4.8
251 beoordelingen
Top sportschool! Prettige sfeer. Vakkundig, behulpzaam en enthousiast personeel. Nieuwste apparatuur. Ruime keuze aan groepslessen. Pluspunt is ook de yogastudio.
Ben niet voor niets al 23 jaar lid. Een echte aanrader!!
Will Claassens
23 juni 2022 11:11
MAC is een moderne, goed geoutilleerde sportschool. Vrijwel iedereen kan hier aan zijn trekken komen. Fantastische groepslessen met deskundige en enthousiaste trainers. Ook speciale groepen voor sportende ouderen waar rekening gehouden wordt met individuele aandachtspunten. Uitstekende hygiëne en goede ventilatie. Voldoende kleedkamers met mogelijkheid tot d... Meer weergeven »
MAC is een moderne, goed geoutilleerde sportschool. Vrijwel iedereen kan hier aan zijn trekken komen. Fantastische groepslessen met deskundige en enthousiaste trainers. Ook speciale groepen voor sportende ouderen waar rekening gehouden wordt met individuele aandachtspunten. Uitstekende hygiëne en goede ventilatie. Voldoende kleedkamers met mogelijkheid tot douchen maar ook zonder. De persoonlijke aandacht van de trainers tijdens de groepslessen is uitmuntend. Men weet je altijd weer vanuit je mogelijkheden in beweging te krijgen. Mocht je absoluut niet in een groep willen, kun je gebruik maken van alle apparatuur en individueel sporten met een aanpast programma op maat. Kortom in een woord: geweldig! Minder weergeven »
Marijke Van Lierop
22 juni 2022 21:09
Al 1,5 jaar lid van deze sportschool en nog geen moment spijt gehad! Een hele fijn plek om naartoe te gaan door onder andere de variatie aan sportlesjes en mooi gym maar vooral door de fijne sfeer die er hangt. Ik zou iedereen een lidmaatschap hier aanraden!
Laurie
22 juni 2022 08:08
Nadat ik eindelijk de motivatie had gevonden om naar binnen te gaan bij mac SportsClub werd ik hartelijk verwelkomd. Dit maakt dat ik na 8 maanden nog steeds aan het sporten ben! Ik werd rondgeleid door de sportschool en wat ik prettig vind is dat er veel licht is in de ruimtes. Je wordt iedere keer begroet door enthousiaste medewerkers wanneer je er bent. H... Meer weergeven »
Nadat ik eindelijk de motivatie had gevonden om naar binnen te gaan bij mac SportsClub werd ik hartelijk verwelkomd. Dit maakt dat ik na 8 maanden nog steeds aan het sporten ben! Ik werd rondgeleid door de sportschool en wat ik prettig vind is dat er veel licht is in de ruimtes. Je wordt iedere keer begroet door enthousiaste medewerkers wanneer je er bent. Het is een fijne sportclub met een divers aanbod aan groepslessen met goede docenten waar ik nog een lange tijd gebruik van ga maken. Minder weergeven »
Katrien Verb
21 juni 2022 14:02
Al meer dan 15 jaar lid van deze vereniging waar ik twee keer per week met veel plezier ga sporten een club waar jezelf je eigen manier van fitnissen kunt kiezen Meedoen in een groep of alleen bezig zijn met alle apparaten In al die jaren ook veel inmiddels vrienden en bekenden erbij gekregen Waar het na afloop van de sport ook gezellig mee koffie drinken is... Meer weergeven »
Al meer dan 15 jaar lid van deze vereniging
waar ik twee keer per week met veel plezier ga sporten
een club waar jezelf je eigen manier van fitnissen kunt kiezen
Meedoen in een groep of alleen bezig zijn met alle apparaten
In al die jaren ook veel inmiddels vrienden en bekenden erbij gekregen
Waar het na afloop van de sport ook gezellig mee koffie drinken is
En ook daartoe nodigt de gezellige bar je uit.
Hoop er nog vele jaren aan deel te kunnen nemen
Ik wens vanaf deze plaats deze goed georganiseerde Maastricht Atletic Club nog een goede en fijne toekomst toe !!!! Minder weergeven »
Jo Langeweg
21 juni 2022 12:12
Een gezellige gym met een fijne klimaat en attitude. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het is een perfecte gym voor een vrouw: veel yoga en Pilates sessies. Maar ook mannen vinden hier genoeg activiteiten en apparaten. Altijd schoon en fris!
Catuber Catuber
21 juni 2022 09:09
Mac Sportsclub/Gym is een fijne laagdrempelige fitness met spiksplinternieuwe faciliteiten en een superschone huisvesting. Personeel is empathisch en er is altijd goedgehumeurdheid. Kom er graag
Staf van der Heijden
21 juni 2022 09:09
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op