Terug naar resultaten
MagniVita

MagniVita

MagniVita uit Drunen biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. MagniVita helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

MagniVita Reviews

4.9
19 beoordelingen
Ik was me er van bewust dat mijn levensstijl anders kon en ook moest. Maar hoe pak je zo iets aan? Totdat ik Magnivita tegenkwam op Facebook. Ik heb me ingeschreven voor een intakegesprek. Het eerste gesprek voelde heel goed aan waarna ik met Maartje het traject ben ingegaan. Ik had van begin af aan aangegeven dat ik niet op een rantsoen wilde van worteltjes... Meer weergeven »
Ik was me er van bewust dat mijn levensstijl anders kon en ook moest. Maar hoe pak je zo iets aan? Totdat ik Magnivita tegenkwam op Facebook. Ik heb me ingeschreven voor een intakegesprek. Het eerste gesprek voelde heel goed aan waarna ik met Maartje het traject ben ingegaan. Ik had van begin af aan aangegeven dat ik niet op een rantsoen wilde van worteltjes en crackers, maar al snel bleek dat het ook heel anders kon. Maartje gaf perfecte uitleg (al dan niet met gebruik van een boek en diverse bijlagen) dat het feitelijke niet meer is dan gezondere alternatieven zoeken en pakken en zeker niet te streng zijn voor jezelf. Ik ben inmiddels de nodige kilo’s kwijt maar nog belangrijker zal er binnenkort een vermindering in medicijnen gaan komen. En dit alles zonder het gevoel te hebben op “dieet” te staan. Maartje is een fijn persoon die mij heeft weten te motiveren op deze manier door te gaan. Minder weergeven »
Jacqueline van Logten
5 november 2023 11:11
Hele fijne goeie begeleiding. Ik heb een goeie uitleg gekregen. Ik ben een aantal kilo afgevallen en Maartje heeft mij geleerd dat je alles mag maar dat dat niet hoeft. Dat je hormonen, gewoontes heel veel invloed hebben. Je krijgt een mooi boek wat je altijd kan blijven gebruiken. Hierin staan ook mooie en lekkere recepten om je inspiratie en opleving te... Meer weergeven »
Hele fijne goeie begeleiding. Ik heb een goeie uitleg gekregen. Ik ben een aantal kilo afgevallen en Maartje heeft mij geleerd dat je alles mag maar dat dat niet hoeft. Dat je hormonen, gewoontes heel veel invloed hebben. Je krijgt een mooi boek wat je altijd kan blijven gebruiken. Hierin staan ook mooie en lekkere recepten om je inspiratie en opleving te geven. Na 6 maanden hulp ga ik het nu zelf doen.
Hartelijk dank voor je hulp en begeleiding.
Heel veel succes en wie weet tot ooit.
Lieve groetjes Daniella Minder weergeven »
Daniella Michielsen
10 augustus 2023 20:08
Een aantal maanden geleden ben ik bij Maartje een traject gestart. Ik wilde wat kilo’s kwijt. Ook had ik last van darmklachten. Maartje heeft me geholpen bij het vinden van een balans in mijn voeding. Ook heb ik geleerd dat afvallen niet alleen te maken heeft met gezond eten. Je reptielenbrein, gewoontes, hormonen en zelfliefde hebben allemaal invloed op je... Meer weergeven »
Een aantal maanden geleden ben ik bij Maartje een traject gestart. Ik wilde wat kilo’s kwijt. Ook had ik last van darmklachten. Maartje heeft me geholpen bij het vinden van een balans in mijn voeding. Ook heb ik geleerd dat afvallen niet alleen te maken heeft met gezond eten. Je reptielenbrein, gewoontes, hormonen en zelfliefde hebben allemaal invloed op je gezondheid. Mijn doel heb ik bereikt: ik ben een aantal kilo’s kwijt en nog belangrijker, ik heb geen darmklachten meer. Ontzettend blij met alle hulp die ik van Maartje heb gehad! Een echte aanrader! Minder weergeven »
Marlies
8 april 2023 07:07
Goede informatie en begeleiding gekregen. Iemand die ook kijkt naar wat er achter je eetgedrag schuil gaat. Fijn dat het online kon plaats vinden. Veel van geleerd!
Wendy van den Bosch
8 december 2022 09:09
Een fijn traject met goede ondersteuning van Maartje. Wat een bevrijding dat het niet gaat over lijnen, diëten en wat je niet mag en wel moet. Maar advies op maat om goede keuzes te maken en nadenken waarom je iets eet en dan patronen veranderen. Hartelijk dank Maartje!
noor van iersel
23 november 2022 13:01
Tien bezoeken bij Maartje van MagniVita gehad. Maartje nam alle tijd om mij stap voor stap naar een gezonde levensstijl te helpen. Het boek geeft een mooie houvast, veel herhalingen en is heel toepasbaar. Maartje bood begeleiding, maar ik moest het wel zelf doen. Zelf keuzes maken en zelf oude gewoontes en patronen doorbreken. En dat is me met hulp van Maa... Meer weergeven »
Tien bezoeken bij Maartje van MagniVita gehad. Maartje nam alle tijd om mij stap voor stap naar een gezonde levensstijl te helpen. Het boek geeft een mooie houvast, veel herhalingen en is heel toepasbaar.
Maartje bood begeleiding, maar ik moest het wel zelf doen. Zelf keuzes maken en zelf oude gewoontes en patronen doorbreken. En dat is me met hulp van Maartje gelukt. Nooit geen diëten meer voor mij. Ik mag alles eten :)
Zes maanden heeft Maartje mee gekeken, nu is het tijd om het zelf te gaan doen!
Maartje dank je wel

groetjes Elly Minder weergeven »
Tino Schellekens
12 juli 2022 19:07
Bij Maartje op cursus geweest is echt een eyeopener geweest voor mij! Vele diëten gedaan, maar hier zijn mijn ogen opengegaan. Altijd met getalletjes bezig op de weegschaal, maar Maartje heeft het voor elkaar gekregen bij mij dat ik mijn weegschaal aan de kant heb gezet! En meer op gezonde voeding let, etiketten leer en lees! Een eerlijke betrouwbare vrouw d... Meer weergeven »
Bij Maartje op cursus geweest is echt een eyeopener geweest voor mij!
Vele diëten gedaan, maar hier zijn mijn ogen opengegaan.
Altijd met getalletjes bezig op de weegschaal, maar Maartje heeft het voor elkaar gekregen bij mij dat ik mijn weegschaal aan de kant heb gezet! En meer op gezonde voeding let, etiketten leer en lees!
Een eerlijke betrouwbare vrouw die weet waar ze over praat. En iedere keer als ik kwam had ze nog iets lekkers gemaakt wat ook zeker gezond en verantwoord was!
Echt een aanrader deze cursus, en het wordt nog vergoed ook bij VGZ…
Maartje, bedankt voor alle wijsheid in dit leerproces.

Lieve groetjes,
Marian Verbruggen Minder weergeven »
Marian Verbruggen
21 februari 2022 18:06
Maartje heeft me op een fijne manier laten inzien dat je met de juiste voeding op mij gericht gezond kunt leven en ook afvalt zonder honger te hebben. Ik voel me gehoord en krijg veel tips. Op deze manier kan ik het goed volhouden. Je hebt echt de tijd nodig om bepaalde dingen in je leven te veranderen. Maar ik ben trots wat ik tot nu toe bereikt heb. Ik ben... Meer weergeven »
Maartje heeft me op een fijne manier laten inzien dat je met de juiste voeding op mij gericht gezond kunt leven en ook afvalt zonder honger te hebben. Ik voel me gehoord en krijg veel tips. Op deze manier kan ik het goed volhouden. Je hebt echt de tijd nodig om bepaalde dingen in je leven te veranderen. Maar ik ben trots wat ik tot nu toe bereikt heb. Ik ben blij dat ik de stap naar Maartje gezet heb. Minder weergeven »
marcoensandra maas
22 september 2021 16:04
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op