Terug naar resultaten
Marian de Munk Voedingsadvies en coaching

Marian de Munk Voedingsadvies en coaching

Marian de Munk Voedingsadvies en coaching uit Nijmegen biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Marian de Munk Voedingsadvies en coaching helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Marian de Munk Voedingsadvies en coaching Reviews

5
2 beoordelingen
Gezond en bewust eten, dat is waar het bij Marian om gaat. Niet om kilo’s verliezen en streefgetallen. Erg fijn om bewustzijn te vergroten en alternatieve voedingsmiddelen te bespreken die passen in jouw leven. Laagdrempelig, kundig en helder.
Maike Van Kempen
10 december 2021 16:04
Zeer deskundige en vriendelijke voedingscoach. Erg duidelijk dat Marian veel verstand van zaken heeft en zich heel flexibel op kan stellen en rekening kan houden met jouw prioriteiten/doelen. Ik waardeer het dat Marian niet met een dieet werkt maar in plaats daarvan naar een blijvende positieve verandering kijkt. Ik kan iedereen aanraden om hier heen te gaan... Meer weergeven »
Zeer deskundige en vriendelijke voedingscoach.
Erg duidelijk dat Marian veel verstand van zaken heeft en zich heel flexibel op kan stellen en rekening kan houden met jouw prioriteiten/doelen. Ik waardeer het dat Marian niet met een dieet werkt maar in plaats daarvan naar een blijvende positieve verandering kijkt. Ik kan iedereen aanraden om hier heen te gaan. Minder weergeven »
Martijn Hakze
29 juni 2021 13:01
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op