Terug naar resultaten
Medi Sport Fysio & Training

Medi Sport Fysio & Training

Medi Sport Fysio & Training uit Geleen helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Medi Sport Fysio & Training is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Medi Sport Fysio & Training Reviews

4.4
41 beoordelingen
Van jongst af aan veel getraind bij Medisport. Voelt altijd weer als thuiskomen waarbij iedereen altijd zeer geinteresseerd is in alles wat je doet. Veel dank voor het altijd klaarstaan om mij verder te helpen. Niks is te gek!
Luc Steins
8 november 2021 12:12
Al twee jaar sport ik bij medisport. Een kleinschalige locatie waar spontane en vriendelijke sportintructrices les geven. Ik voel me welkom en kom met veel plezier sporten ! Bij Anita volg ik de lessen: battle, club power en challenge. Anita heeft aandacht voor elk individu in haar les. Ze motiveert haar leden, maar biedt ook een stukje ondersteuning hij het... Meer weergeven »
Al twee jaar sport ik bij medisport. Een kleinschalige locatie waar spontane en vriendelijke sportintructrices les geven. Ik voel me welkom en kom met veel plezier sporten !
Bij Anita volg ik de lessen: battle, club power en challenge. Anita heeft aandacht voor elk individu in haar les. Ze motiveert haar leden, maar biedt ook een stukje ondersteuning hij het aanleren van technieken. Daarnaast vergroot ze het vertrouwen van haar leden in het kunnen uitvoeren van deze sporten door middel van complimenten. Ook straalt Anita veel enthousiasme uit in haar lesssen. Dit maakt dat ik ook met veel plezier kom. Haar enthousiasme zorgt voor enthousiasme bij mezelf waardoor het sporten zo leuk blijft
Medisport is een aanrader voor leden die plezier en resultaat willen halen uit het sporten ! Minder weergeven »
Lieke Colier
8 september 2021 16:04
Medi Sport heeft een gezellige huiselijke sfeer waar leuke en pittige lessen gegeven worden. Wil je sporten in een sportschool waar diverse lessen gegeven worden en het niet uitmaakt of je jong bent of wat ouder en maat 36 of 52 hebt , zit ( of liever gezegd sport ) je bij Medi Sport goed !! Sporten en gezelligheid gaan hier hand in hand.
Karien Hamsvoort
26 augustus 2021 14:02
Ik ga elke keer weer met een voldaan gevoel naar huis na de cross-lessen, een prima uitdaging om elke keer weer alles uit de training te halen.
Kelly Leurs
23 augustus 2021 15:03
Goede accomodatie en goede instructies voor yoga, body&mind en tai chi.
Annet Werlemann
17 augustus 2021 22:10
Gezellige sfeer. Niet zo macho gevoelig als andere sportscholen
Paula Canton
13 december 2019 11:11
Vriendelijk personeel en het gebruik van de squashbaan was eveneens erg leuk. Kleedkamers netjes en schoon. Prima accomodatie wat mij betreft.
Marc Koetsier
17 augustus 2018 13:01
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op