Terug naar resultaten
Mijn Mediterrane Leefstijl

Mijn Mediterrane Leefstijl

Mijn Mediterrane Leefstijl uit Vleuten helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Mijn Mediterrane Leefstijl is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Mijn Mediterrane Leefstijl Reviews

5
9 beoordelingen
Superleuke workshop gezonde pasta maken gevolgd met mijn vriendin. Ik kan het iedereen aanraden! Ze heeft heel veel kennis in huis, heeft in Italië namelijk zelf pasta leren maken.
Patricia van der Does
16 februari 2024 13:01
Ik heb zowel de workshop skip je dip en pasta maken gevolgd en beide zijn zeker een aanrader! Heerlijke recepten, ontspannen sfeer en een kleine groep waardoor er genoeg aandacht en uitleg voor iedereen is. Ook heel leuk om, nadat alles gemaakt is, met z'n allen de gemaakte gerechten te eten. Ondanks dat je met vreemde aan tafel zit is het erg gezellig. Kort... Meer weergeven »
Ik heb zowel de workshop skip je dip en pasta maken gevolgd en beide zijn zeker een aanrader!
Heerlijke recepten, ontspannen sfeer en een kleine groep waardoor er genoeg aandacht en uitleg voor iedereen is. Ook heel leuk om, nadat alles gemaakt is, met z'n allen de gemaakte gerechten te eten. Ondanks dat je met vreemde aan tafel zit is het erg gezellig.
Kortom, zeker een workshop gaan volgen! Minder weergeven »
Chantal Smit
16 oktober 2023 16:04
Wat een super leuke workshop, “gezonde lunch” maken van Elisabetta, behalve dat alles heel goed werd uitgelegd was de lunch bereiden al een feest en helemaal toen we gezellig samen gingen lunchen. Veel goede ideeën op gedaan, om op een gezonde en makkelijke manier een heerlijke voedzame lunch te maken voor meerdere personen .😀
Carola Groot
22 september 2023 07:07
Ik heb een keer een pasta workshop bij Elisabetta gedaan. Doordat zij cursussen heeft gevolgd in Italië en ook Italiaans spreekt weet zij er erg veel van. Ik vond het erg leuk en maak nog steeds verse pasta met de feestdagen. Aanrader!
Lotje Lomme
12 juni 2023 12:12
Wat een leuke workshop “Pasta maken”. Elisabetta geeft goede uitleg en alles is prima verzorgd. Echt een aanrader om een keer mee te doen.
Susannah Goes
9 juni 2023 20:08
de workshop verse pasta maken is echt een aanrader. heerlijke recepten duidelijke uitleg en een kleine groep waardoor je goede begeleiding krijgt. het samen eten met overwegend "vreemde" mensen waarmee je dan samen iets maakt en samen nuttigt is erg leuk. kijk nu al uit naar de workshop skip je dip. De workshop skip je dip inmiddels ook mogen ervaren. Heel... Meer weergeven »
de workshop verse pasta maken is echt een aanrader. heerlijke recepten duidelijke uitleg en een kleine groep waardoor je goede begeleiding krijgt. het samen eten met overwegend "vreemde" mensen waarmee je dan samen iets maakt en samen nuttigt is erg leuk. kijk nu al uit naar de workshop skip je dip. De workshop skip je dip inmiddels ook mogen ervaren. Heel veel nuttige informatie waaruit een gezonde voedzame lunch bestaat waardoor je lang verzadigd blijft en daardoor geen dip hebt zo rond eind van de middag. Heerlijk lunch bereid met elkaar en super lekker gegeten. Leuke groep bij elkaar was weer echt gezellig. Wil je gezonder en ook lekker eten dan raad ik deze workshop zeker aan Minder weergeven »
Marion Angel
6 juni 2023 06:06
De Kickstart sessie bij Mijn Mediterrane Leefstijl was echt heel waardevol. Je gaat met een actieplan naar huis, leert het één en ander over de Mediterrane leefstijl en maakt samen een heerlijke Mediterrane lunch. Echt een aanrader om aan de slag te gaan met je doelen.
Irene de Vries
28 mei 2023 15:03
Workshop 'pasta maken' was een feestje! Samen met mijn moeder een heerlijke ochtend gehad: lekker eten, heerlijk gezelschap, gemoedelijke sfeer bij Elisabetta thuis.
Astrid Bouman
28 mei 2023 11:11
de workshop verse pasta maken is echt een aanrader. heerlijke recepten duidelijke uitleg en een kleine groep waardoor je goede begeleiding krijgt. het samen eten met overwegend "vreemde" mensen waarmee je dan samen iets maakt en samen nuttigt is erg leuk. kijk nu al uit naar de workshop skip je dip
Marion Angel
26 april 2023 06:06
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op