Terug naar resultaten
nok-clinics

NOK Clinics Heerlen

NOK Clinics Heerlen Onder de naam NOK Clinics bieden wij wetenschappelijk bewezen behandelingen en coaching op gezond gedrag waarbij stap voor stap nieuwe patronen en gewoontes worden ontwikkeld. Bij de behandelingen is geen operatie of verdoving nodig. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals een maagballon of afvallen met medicatie.

Focus

Begeleid afvallen met medicatie
Maagballon

NOK Clinics Heerlen Reviews

3.4
31 beoordelingen
Tot nu toe, 9mnd na operatie, alles goed verlopen. Goede begeleiding en mogelijkheden voor extra contact. Had ik eerder moeten doen.
Patrick Quaedvlieg
8 maart 2024 22:10
Hele leuke open dag beleefd. Het was gezellig en er waren leuke activiteiten en lekkere hapjes. Ik heb zelf een gastric bypass ondergaan. Ik moet zeggen dat ik geen moment spijt heb. Fijne en duidelijke begeleiding.
Ronnie Gijzen
8 maart 2024 20:08
Ik heb het héle gastric bypass traject doorlopen en ben 30 maart 2022 geopereerd door chirurg Boerma. Ben van 142 kg naar 54 kg gegaan en ben dus 88 kg afgevallen! Super begeleiding gehad en nu nog nacontroles. Had ik het maar 10 jaar eerder gedaan! Ben nu officieel ervaringsdeskundige daar. Kan het iedereen aanraden die met ernstig overgewicht kampt.
Bianca de Bruin-Franssen
8 maart 2024 17:05
Fijne mensen wat er werken. Opendag was zeer informatief. De bijeenkomst van ervaringsdeskundige is altijd interessant.
Anja Bruynen
8 maart 2024 09:09
Is geen fijne kliniek bij de eerste afspraak kraken ze je gelijk af en helpen ze je niet omdat je te flink bent en laten je vervolgens maanden wachten en laten vervolgens niks meer horen
r en c zeguers/franssen
17 januari 2024 11:11
Bij mij ging het al mis met de doorverwijzingsbrief. Deze kwam niet aan bij het NOK. Zelf hier weken lang achteraan moeten bellen. Brief werd verstuurd door meerdere disciplines maar op de een of andere manier bereikte deze niet het NOK? Uiteindelijk wel een intake gehad. Er werd gezegd binnen 6 weken geven wij een advies. 9 weken later had ik nog steeds nik... Meer weergeven »
Bij mij ging het al mis met de doorverwijzingsbrief. Deze kwam niet aan bij het NOK. Zelf hier weken lang achteraan moeten bellen. Brief werd verstuurd door meerdere disciplines maar op de een of andere manier bereikte deze niet het NOK?
Uiteindelijk wel een intake gehad. Er werd gezegd binnen 6 weken geven wij een advies. 9 weken later had ik nog steeds niks gehoord. Hier ook zelf weer meerdere keren voor moeten bellen.
Ik weet niet of dit de gebruikelijke manier van doen is, maar netjes is het niet. Minder weergeven »
Carla Beucken
5 januari 2024 13:01
Ik word aan lijntje gehouden
Je word niet gehoort eerts word gezegt 6 week en nu hen ik alweer gebelt nu heb ik gehoord 8 week
Voor mijn vrouw zijn gezond hij gaat niet goed mee maar ik word niet gehoord namens haar man adam
ilona vlinder93
7 december 2023 15:03
Nog nooit zo een slechte kliniek meegemaakt!! Overal zelf achteraan bellen en nog niks kunnen regelen

Nu 10 maanden later nog steeds geen normaal contact. Hun bepalen hoe ze jou willen helpen
Sporen allemaal niet, dat deze kliniek nog bestaat..

GA ER NIET HEEN :D
kunt beter naar België gaan, die helpen je gelijk en je mag gelijk langskomen
Didi
2 oktober 2023 11:11
Venlo nok , mooi traject en veel van geleerd .Jors is echt super goed en begrip vol veel aangehad en de dokter is echt heel betrokken bij je persoonlijke vragen zo blij mee en zelf ben ik nu ook heel blij en tevreden ❤️ top team
Susanne Drissen
10 juli 2023 12:12
Fijne begeleiding! Traject in Venlo doorlopen operatie in Heerlen.
Vooral Sjors echt een topper!
Blij met de behandeling.
Petra Nagel-van de Ven
10 juli 2023 12:12
Vorig jaar in juli 2022 ben ik naar een voorlichtingsbijeenkomst geweest. Wist ik toen veel dat nu in juli 2023 er 40 kilo af is. Ik hoef geen hoge bloeddruk medicijnen meer, pre-diabetes dat is nu ook een ver van mijn bed show en ik voel me energiek en vooral weer mezelf. De begeleiding van de artsen, fysio's, diëtisten, psychologen is zo waardevol. Wat ee... Meer weergeven »
Vorig jaar in juli 2022 ben ik naar een voorlichtingsbijeenkomst geweest. Wist ik toen veel dat nu in juli 2023 er 40 kilo af is. Ik hoef geen hoge bloeddruk medicijnen meer, pre-diabetes dat is nu ook een ver van mijn bed show en ik voel me energiek en vooral weer mezelf.

De begeleiding van de artsen, fysio's, diëtisten, psychologen is zo waardevol. Wat een prachtig werk. Het is in geen woorden uit te drukken hoe dankbaar ik ben.

Bedankt!! Minder weergeven »
Loes Paters
10 juli 2023 12:12
Zeer slechte communicatie( overleggen niet) .. ben je het ergens niet mee eens wordt je zonder pardon eruit gegooid . Maken beoordelingsfouten. Zullen dit nooit toegeven . Je bent een nummer geen persoon.
Jacky A
5 mei 2023 05:05
Wat een waardeloze organisatie! Als ze het geld binnen kunnen harken om de operatie te doen zijn ze er snel bij. Maar ik heb hier mijn dochter met complicaties. Ze is opgenomen met uitdrogingsverschijnselen door braken. Bijeenkomsten worden niet structureel opgevolgd en ook de psychologische nazorg is niet goed. Je word van het kastje naar de muur gestuurd... Meer weergeven »
Wat een waardeloze organisatie! Als ze het geld binnen kunnen harken om de operatie te doen zijn ze er snel bij. Maar ik heb hier mijn dochter met complicaties. Ze is opgenomen met uitdrogingsverschijnselen door braken. Bijeenkomsten worden niet structureel opgevolgd en ook de psychologische nazorg is niet goed. Je word van het kastje naar de muur gestuurd, zelfs haar eigen huisarts! Wat een vreselijke en pijnlijke teleurstelling !😭 Minder weergeven »
Sonja
28 maart 2023 14:02
Zeer goede begeleiding en ondersteuning na de operatie en een super leuke groep dat we hebben
Fredy Frissen
23 februari 2023 04:04
Zeer slechte ervaring; ik voel mij in de steek gelaten. Is dit nu een kliniek die je helpt met je obesitasprobleem? Nee dus. Eerste chirurg zegt dat het 5 voor 12 is en dat ik asap geopereerd moet worden (maagverkleining), maar tweede chirurg zegt precies het tegenovergestelde; hij wil helemaal niet opereren omdat ik volgens hem niet bereid ben om begeleidin... Meer weergeven »
Zeer slechte ervaring; ik voel mij in de steek gelaten. Is dit nu een kliniek die je helpt met je obesitasprobleem? Nee dus.
Eerste chirurg zegt dat het 5 voor 12 is en dat ik asap geopereerd moet worden (maagverkleining), maar tweede chirurg zegt precies het tegenovergestelde; hij wil helemaal niet opereren omdat ik volgens hem niet bereid ben om begeleiding te krijgen (juist wel), ontkent dat mijn maagband kapot is (artsen van het ziekenhuis hebben dat geconstateerd na onderzoek),
zegt dat ik de operatie als een redmiddel zie (hetgeen het ook is,
waarom ben ik anders daar?) en zegt dat ik het eerst maar met een diëtiste moet proberen.
Als een diëtiste mij had kunnen helpen, had ik daar nu niet gezeten. Met andere woorden; zoek het je maar uit.
Hij zegt ook dat er een risico is op een lekkage als je opereert na een maagband. Dat werd anders niet verteld bij de
de eerste kennismaking/groep-meeting waar de helft ongeveer ex-maagbandpatiënt was.
Ik denk dat de echte reden (om niet te opereren) is dat ik waarschijnlijk na de operatie geen 40 kilo kwijtraak
maar minder. De kliniek krijgt bij minder resultaat ook minder vergoed van de ziektekostenverzekering en wil dus enkel de
patiënten helpen die het meeste afvallen. Terwijl mijn gezondheid al gebaat zou zijn met 20 kilo afvallen, gezien mijn
andere gezondheidsproblemen. Maar dat interesseert de kliniek niet; het gaat niet om jou, het gaat om hun eigen score. Minder weergeven »
math willems
22 december 2022 10:10
Nog nooit zo een slechte kliniek meegemaakt!! Overal zelf achteraan bellen en nog niks kunnen regelen
Didi
22 november 2022 15:03
Waardeloos. Omdat ik tegen de psychologe zei, dat wanneer ik niet lekker in mijn vel zit, wel eens de neiging heb om de koelkast leeg te eten, werd ik bestempeld met het hebben van een "eetstoornis". Nu dankzij het NOK, krijg ik dus door dat stempel, geen maagverkleining. Het enige waar het NOK goed in is, is mensen de afgrond in duwen.
A. Nonymous
6 juli 2022 07:07
Waardeloze diëtiste van NOK Zuid Limburg tijdens screening. Diëtiste was irritant tijdens de intake gesprek, veelste veelste waarom vragen achter elkaar dat je echt moe en irriteert van wordt. Verder doet de verpleegkundige en de psycholoog wel prima hun werk naar behoren. Ik raad de team wel aan om de cliënten/patiënten tijdens de screening meer aan te moe... Meer weergeven »
Waardeloze diëtiste van NOK Zuid Limburg tijdens screening.
Diëtiste was irritant tijdens de intake gesprek, veelste veelste waarom vragen achter elkaar dat je echt moe en irriteert van wordt.
Verder doet de verpleegkundige en de psycholoog wel prima hun werk naar behoren.
Ik raad de team wel aan om de cliënten/patiënten tijdens de screening meer aan te moedigen, want uiteindelijk gaat het om iemands bestwil.
Het kan beter! Minder weergeven »
NMS Kruithoff
16 oktober 2019 14:02
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op