Terug naar resultaten
Olijf Voedingsadvies

Olijf Voedingsadvies

Olijf Voedingsadvies uit Odijk biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Olijf Voedingsadvies helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Olijf Voedingsadvies Reviews

5
7 beoordelingen
Door Annette ben ik mijn glucose eens gaan bijhouden. Meten is weten. Samen zoeken we uit waar de pieken vandaan komen en hoe ik mijn suikerspiegel kan verlagen/normaliseren op een manier die bij mij past. Ik krijg advies over maaltijdsamenstelling, maar ook welke opties er zijn wanneer ik "snelle trek" heb. Ze kijkt mee naar gerechten die ik zelf heb gevond... Meer weergeven »
Door Annette ben ik mijn glucose eens gaan bijhouden. Meten is weten. Samen zoeken we uit waar de pieken vandaan komen en hoe ik mijn suikerspiegel kan verlagen/normaliseren op een manier die bij mij past. Ik krijg advies over maaltijdsamenstelling, maar ook welke opties er zijn wanneer ik "snelle trek" heb. Ze kijkt mee naar gerechten die ik zelf heb gevonden en bedenkt beter passende alternatieven voor maaltijden die ik niet wil missen. Superfijn, geïnteresseerd en kundig Minder weergeven »
Suzanne van Rooijen
9 april 2023 17:05
Annette biedt een fijne plek om kwetsbaar te zijn en heeft mij geholpen om de vinger op de zere plek te leggen. Ik heb door de goede begeleiding precies gevonden wat ik nodig had!
Bas Postema
29 maart 2023 19:07
Annette wist mijn persoonlijkheid goed te analyseren, waardoor zij mij heeft weten te motiveren om de nodige kilo's af te vallen.
Haar kennis weet zij goed over te brengen zodat je leert hoe jij je lichaam gezond kan houden en waarom het belangrijk is om hier een goede balans in te vinden. Je moet het tenslotte zelf doen!
Marianna Lekkerkerker
23 september 2021 07:07
Bij Olijf Voedingsadvies krijg je begeleiding op maat. Je bent geen nummer. Annet kijkt naar jou met al je behoeften, valkuilen, werk- en thuissituatie. Annet haalt alles voor je uit de kast. Je merkt aan alles dat ze haar baan super leuk vindt. Heb je een vraag waar ze nu het antwoord niet op weet, dan gaat ze net zolang door tot ze het wel weet. Annet oor... Meer weergeven »
Bij Olijf Voedingsadvies krijg je begeleiding op maat. Je bent geen nummer. Annet kijkt naar jou met al je behoeften, valkuilen, werk- en thuissituatie. Annet haalt alles voor je uit de kast. Je merkt aan alles dat ze haar baan super leuk vindt. Heb je een vraag waar ze nu het antwoord niet op weet, dan gaat ze net zolang door tot ze het wel weet. Annet oordeelt niet. Ook al moet je het uiteindelijk zelf doen, je voelt dat ze naast je staat en het maximale voor jou als klant eruit wil halen. Bij Annet mag je gewoon mens zijn met je eigen zwakheden. Zij kijkt altijd naar een positieve oplossing. Consulten zijn heel waardevol en ook nog gezellig. Sinds kort alles corona proof. Annet blijft zich ontwikkelen. Nu ook overgang specialist. Echt heel fijn. Ik kan de praktijk van harte aanbevelen. Minder weergeven »
Alita Altena
18 juni 2020 18:06
Annette heeft veel kennis van zaken en heeft ons goed geholpen bij de begeleiding van werknemers. We zijn erg tevreden!
Lorraine Luchjenbroers
29 januari 2019 19:07
Annette denkt heel erg goed mee over lastige situaties waar je tegen aan loopt, geen moeilijke diëten maar goed advies om ‘normaal’ en gezond te eten.
Laura Mocking
26 januari 2019 10:10
Annette heeft veel kennis van zaken en bereidt zich zeer goed voor op een afspraak. Voor mijn dochter, die graag vegetarisch wil eten, gaf ze een fantastisch advies op maat, passend bij haar leeftijd en voorkeuren. Ze legde heel duidelijk uit wat de consequenties zijn van geen vlees meer eten en waar we rekening mee moeten houden. Dat bleek veel meer te zijn... Meer weergeven »
Annette heeft veel kennis van zaken en bereidt zich zeer goed voor op een afspraak. Voor mijn dochter, die graag vegetarisch wil eten, gaf ze een fantastisch advies op maat, passend bij haar leeftijd en voorkeuren. Ze legde heel duidelijk uit wat de consequenties zijn van geen vlees meer eten en waar we rekening mee moeten houden. Dat bleek veel meer te zijn dan alleen vleesvervangers eten.

Ook is Annette heel praktisch: eten moet geen opgave worden en ze denkt echt mee over hoe bepaalde dingen in te passen zijn. We kregen een heel duidelijk boekje mee waarin alles op een rij stond. Bedankt Annette! Minder weergeven »
Babet uit Utrecht
19 november 2018 10:10
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op