Terug naar resultaten
Praktijk voor je leefstijl

Praktijk voor je leefstijl

Praktijk voor je leefstijl uit Veenendaal biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Praktijk voor je leefstijl helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

GLI-programma CooL
Voeding en beweging

Praktijk voor je leefstijl Reviews

5
4 beoordelingen
Marianne Meijer
25 februari 2024 12:12
Toppers 👍👍👍
Harry Schievink
20 mei 2023 13:01
Gezellige, nonsense sportschool waar iedereen welkom is.
Samgar Oudshoorn
15 april 2023 08:08
Ik kwam hier terecht doordat ik begeleiding nodig had tijdens het sporten na mijn nieuwe heupprothese. Maar je bent hier ook welkom als je gewoon aan jezelf wil werken. Tijdens mijn intakegesprek met Maikel, erg vriendelijke jongeman die me wegwijs maakte, en ik dezelfde avond om was. Ik hoefde er niet eerst nog over na te denken en ben gelijk lid geworden.... Meer weergeven »
Ik kwam hier terecht doordat ik begeleiding nodig had tijdens het sporten na mijn nieuwe heupprothese. Maar je bent hier ook welkom als je gewoon aan jezelf wil werken. Tijdens mijn intakegesprek met Maikel, erg vriendelijke jongeman die me wegwijs maakte, en ik dezelfde avond om was. Ik hoefde er niet eerst nog over na te denken en ben gelijk lid geworden.

Wat een fijn sportcentrum, daar waar ze de volledige aandacht voor je hebben. Groot opgezette zaal met veel apparaten waar je aan jezelf kan werken. Je krijgt een trainingsprogramma op maat gemaakt.
Je stopt de sleutel in het apparaat en bewegen maar, je hoeft geen tijd bij te houden of te tellen dat doet de computer. Super handig!

Ze lopen de eerste keren met je mee om de apparaten en de oefening uit te leggen. Daarna houden ze je in de gaten of het goed blijft gaan. Wanneer je een oefening verkeerd uitvoert bijv maar ook een compliment wanneer ze vooruitgang zien. Je kan er ook aan groepsessies meedoen wat ik ook leuk vind.
En binnen lopen wanneer het mij uitkomt. De openingstijden zijn erg breed namelijk.

Er staat in de open kantine een grote keukentafel met veel stoelen, waar ieder lid even gezellig een gratis kopje koffie kan drinken en kletsen.

Kortom ik, liever gezegd WIJ, want ook mijn man is om, nadat ik hem mee heb genomen om te komen kijken. Wij hebben ons sportcentrum gevonden. Minder weergeven »
Willeke van Kempen
11 november 2022 08:08
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op