Terug naar resultaten
Pura Voedingscoach

Pura Voedingscoach

Pura Voedingscoach uit Leiden helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Pura Voedingscoach is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Pura Voedingscoach Reviews

5
3 beoordelingen
Instagram, hier is waar ik Pure Woman voor het eerst voorbij zag komen in een reel. Ik werd geïnteresseerd ten eerste omdat ik zelf al een aantal jaren in de overgang ben en veel lees wat deze lifechanging vrouwending mij geeft en brengt. Na een aantal postings te hebben gelezen kwam ik er achter dat Wendy ook klanten helpt welke PCOS hebben. Mijn dochter he... Meer weergeven »
Instagram, hier is waar ik Pure Woman voor het eerst voorbij zag komen in een reel. Ik werd geïnteresseerd ten eerste omdat ik zelf al een aantal jaren in de overgang ben en veel lees wat deze lifechanging vrouwending mij geeft en brengt. Na een aantal postings te hebben gelezen kwam ik er achter dat Wendy ook klanten helpt welke PCOS hebben. Mijn dochter heeft dit en het is heftig wat zij door maakt; heel veel gewicht aangekomen en bleef aankomen - niet meer dan 1x per jaar ongesteld worden - last van acne en huidirritaties etc.
Via IG contact met Wendy opgenomen en een intake gesprek gemaakt tezamen met mijn dochter. Na een heel fijn en informatievolle intake besloten we beide dat dit iets is waar wij ons in konden vinden.

Het is een teameffort geworden. 2 maanden het traject doorgelopen tezamen met Wendy. De eerste week was het pittigst. Je balans te kunnen vinden voor wat betreft voedsel. We konden Wendy 24/7 benaderen waarbij zij altijd heel snel terug reageerde. Zonder de hulp van Wendy hadden we nooit zover gekomen.
Als OMD heeft zij ons zoveel handvatten gegeven, inzichten in ons lijf en wat voedsel allemaal met je doet. Laat staan de stress die we allemaal in ons dagelijks leven doormaken en tot ons laten komen. De ondersteuning die we van haar gekregen hebben is waanzinnig fijn.

Na de kuur van 2 maanden zijn wij op ons eigen houtje verder doorgegaan.
(ps mijn dochter was 13 kg kwijt en ik ong 6, hier waren wij beide supersuper blij mee).
Vanaf April zijn we doorgegaan waar we mee gestart waren.
Mijn dochter is nu 20 kg kwijt en ze is weer elke maand ongesteld, haar acne is stukken verminderd, huidirritaties zijn bijna nihil. Waanzinnig en dit alles door onze stap richting Pure Woman . Zelf ben ik nu bijna 10kg kwijt en ik voel mijzelf beetje bij beetje mijzelf weer aan het worden. Je figuur kwijt raken door de Menopause is totaal niet leuk en nu zie ik het langzaam maar zeker weer die kant op gaan dat ik het leuk vind om weer jurkjes aan te trekken en iets aansluitende kleding ipv wijde blouses en truien.

Lieve Wendy, wij Christina en mijzelf willen jou super bedanken voor al je hulp, informatie en zeker steun. Zelfs al doen we de kuur niet je beantwoordt nog steeds onze vragen. (die we echt maar af en toe hebben).

Ik hoop dat heel veel mensen dit lezen en begrijpen dat jouw begrip echt helpt en mensen weer blij maakt en zichzelf weer terug kunnen en mogen vinden.

Gr Herms en Christina Minder weergeven »
herma maagdelijn
26 juli 2023 08:08
Wendy, is zeer kundig, bevlogen en enthousiast. Afvallen wilde maar niet lukken. Bij Wendy onder begeleiding de Lipolip kuur gevolgd. Echt enorm geweldig resultaat geboekt. Ben er zo super blij mee. Dank je wel voor je steun en de gezellige momenten in jouw praktijk!
Saskia
10 juli 2023 12:12
Eerlijke, persoonlijke en professionele welzijns begeleiding die echt resultaat geeft! Wendy staat er voor jou, geen commerciële BS, enkel welgemeende, doelgerichte raad en heerlijke producten, die ze voor jou met zorg en kennis heeft uitgezocht. Wendy luistert alvorens ze raad geeft. Ze is een steun en een toeverlaat. Haar ervaringen zijn steeds een duid... Meer weergeven »
Eerlijke, persoonlijke en professionele welzijns begeleiding die echt resultaat geeft!

Wendy staat er voor jou, geen commerciële BS, enkel welgemeende, doelgerichte raad en heerlijke producten, die ze voor jou met zorg en kennis heeft uitgezocht.

Wendy luistert alvorens ze raad geeft. Ze is een steun en een toeverlaat.

Haar ervaringen zijn steeds een duidelijke leidraad om haar klanten een steeds betere ondersteuning te kunnen geven. Minder weergeven »
Maurice Le Clef
9 juli 2023 07:07
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op