Terug naar resultaten
Quality Fysio

Quality Fysio

Quality Fysio uit Amstelveen helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Quality Fysio is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Quality Fysio Reviews

5
164 beoordelingen
Diederick is een allround fysiotherapeut, toegankelijk en kundig. Dit komt met name door zijn brede ervaring in de topsport en zijn voortdurende zelfontwikkeling in nieuwe en alternatieve behandelvormen. Naast de behandeling is Diederick vooral gericht op preventie en beweging. Daarnaast is Diederick ook gewoon een heel fijn mens.
Jelena Gnirrep
2 december 2023 15:03
Diederik is een zeer kundige fysiotherapeut die verder kijkt dan de reguliere behandeling. Hij luistert goed en legt ook dingen uit zodat je zelf ook beter begrijpt wat er aan de hand is, maar vooral ook wat je te den staat. Hij stimuleert je om zelf verder te werken aan je herstel.
Jorien Wiersum
1 december 2023 07:07
Fysio Quality is een uitstekende praktijk voor bewegingszorg. Diederick is een kundige behandelaar die goed luistert naar je en op basis van die informatie een behandelplan opstelt. Hij stimuleert je ook om zelf aan het herstel bij te dragen, door thuis serieus oefeningen te doen. Naast het feit dat hij heel kundig is , is hij ook gewoon een prettig persoon... Meer weergeven »
Fysio Quality is een uitstekende praktijk voor bewegingszorg. Diederick is een kundige behandelaar die goed luistert naar je en op basis van die informatie een behandelplan opstelt. Hij stimuleert je ook om zelf aan het herstel bij te dragen, door thuis serieus oefeningen te doen.
Naast het feit dat hij heel kundig is , is hij ook gewoon een prettig persoon ! Minder weergeven »
Erik Koehler
19 november 2023 08:08
Fysio Quality Amstelveen is voor mij een betrokken fysio praktijk. Diederick beschikt over veel kennis van zaken en geeft mij goed advies. Al jaren kom ik bij hem en zijn collega’s met bepaalde hardloop blessures en ben vrijwel altijd weer snel pijnvrij.
Claudia Kuijlenburg
7 november 2023 19:07
Diederick is een kundig en fijne fysiotherapeut die veel verstand heeft van het lichaam. Hij heeft me al verschillende keren goed geholpen.
Hans De Koning
9 oktober 2023 17:05
Zeer veel kennis in huis en uitermate kundig, daarnaast ook nog eens een ontzettend aardige man. Met goed advies en herstel plan kon ik snel weer verder.
Sjoerd Blok
3 oktober 2023 08:08
Aangeraden door iemand van de club waar ik zit. Diederik leren kennen als een sympathiek mens die weet waar hij het probleem moet vinden. Je vervolgens helpt met behandelingen en oefeningen voor thuis die ten goede komen aan het herstelproces. Alleen maar goede ervaringen!
Rob Dirkzwager
14 september 2023 14:02
Erg goede Fysiotherapeut. Luistert goed naar de klachten, zoekt de oorzaak van het probleem. Hij pakt de oorzaak aan en verwijst door naar wat hij denkt wat nodig is om mij verder te helpen. Zeer prettig in de omgang.
Hacer Simic
22 augustus 2023 19:07
Ik ga al meerdere jaren af en toe langs bij Fysio Quality voor rugklachten. Deze worden altijd heel erg professioneel aangepakt en gelukkig ook snel verholpen. Wat ik heel fijn vind is dat de benadering van Fysio Quality heel breed is. Er wordt meer gekeken vanuit de mens en oorzaak ipv verhelpen van symptomen.
Farzad karamati
19 augustus 2023 11:11
Ik ben heel lang geleden een keer bij Diederik terecht komen en was toen heel goed geholpen. Dus toen ik laatst een tennisarm had kon ik maar 1 iemand bedenken, Diederik, ook al woon ik in Purmerend en zijn er hier genoeg fysiotherapeuten in de buurt kies ik voor Diederik! Hij weet altijd precies zijn vinger op de zere plek te leggen en geeft daar ook de nod... Meer weergeven »
Ik ben heel lang geleden een keer bij Diederik terecht komen en was toen heel goed geholpen. Dus toen ik laatst een tennisarm had kon ik maar 1 iemand bedenken, Diederik, ook al woon ik in Purmerend en zijn er hier genoeg fysiotherapeuten in de buurt kies ik voor Diederik! Hij weet altijd precies zijn vinger op de zere plek te leggen en geeft daar ook de nodige uitleg en tips bij die je kan gebruiken voor een beter herstel. Echt een topper! Minder weergeven »
Lindsey Kroon
20 juni 2023 11:11
Wegens een hardloopblessure meerdere afspraken gehad bij FysioQuality. Ze zijn erg kundig en gaan op zoek naar de onderliggende oorzaken. Dus ze behandelen niet alleen de pijn, maar testen ook de verschillende spiersystemen en geven goede adviezen over oefeningen en spierbelasting. Daarnaast erg aardig en flexibel als het gaat om maken of verzetten van afspr... Meer weergeven »
Wegens een hardloopblessure meerdere afspraken gehad bij FysioQuality. Ze zijn erg kundig en gaan op zoek naar de onderliggende oorzaken. Dus ze behandelen niet alleen de pijn, maar testen ook de verschillende spiersystemen en geven goede adviezen over oefeningen en spierbelasting. Daarnaast erg aardig en flexibel als het gaat om maken of verzetten van afspraken. Ik zou FysioQuality zeker aanraden! Minder weergeven »
Victor Cnossen
28 april 2023 11:11
Mijn ervaring met Diederick is zeer positief. Hij is vrij makkelijk te bereiken. Hij gaat kundig te werk en denkt ook mee om in de toekomst de klachten te voorkomen. Kortom erg prettige fysiotherapeut.
Saskia Lang
13 april 2023 10:10
Mijn voet was in oktober gebroken, 6 weken gips, de revalidatie ging goed, maar ik was toch nog niet helemaal 100% pijnvrij . In Maart naar Fysio Quality gegaan en na 1 behandeling voelt mijn voet direct heel anders. Losser, beter, pijnvrij. Ik had eerder moeten gaan! Zeer vriendelijk en professionele fysio! Ik kan ze van harte aanbevelen.
bas westerbeek
21 maart 2023 14:02
Mijn huisarts raadde mij Fysio Quality aan en ik ben erg tevreden. Diederick is een professionele en vriendelijke fysiotherapeut die niet tot overhaaste conclusies komt maar grondig op zoek gaat naar de oorzaak van de klacht. Hij kan dit vervolgens ook goed uitleggen en geeft duidelijke oefeningen mee om thuis mee aan de slag te gaan.
Martijn Wardenaar
2 maart 2023 17:05
Vakkundig en aardig, Quality is an choice is hun lijfspreuk, en dit maken ze echt waar. De combinatie van behandeling van Diderik en Hide hebben me van mijn nekklachten afgeholpen.
Marcel Stoltenborg
26 januari 2023 08:08
Fysio Quality is een prettige praktijk. Zelf ben ik onder behandeling bij Diederick voor PPPD-klachten. Diederick is een vriendelijke fysiotherapeut. Hij legt goed uit wat de oorzaak van je klacht(en) is en wat de behandeling die hij geeft daarop voor invloed heeft. Hij werkt samen met andere specialisten om je klachten te verhelpen. Mijn klachten zijn na ee... Meer weergeven »
Fysio Quality is een prettige praktijk. Zelf ben ik onder behandeling bij Diederick voor PPPD-klachten. Diederick is een vriendelijke fysiotherapeut. Hij legt goed uit wat de oorzaak van je klacht(en) is en wat de behandeling die hij geeft daarop voor invloed heeft. Hij werkt samen met andere specialisten om je klachten te verhelpen. Mijn klachten zijn na een aantal maanden onder behandeling te zijn al vele malen minder. Minder weergeven »
Arjan
16 januari 2023 12:12
Ik ben erg tevreden over de behandeling van Diederick voor mijn frozen shoulder en mijn tennis elleboog. Hij denkt goed 'buiten de box' en geeft goede adviezen hoe je thuis zelf ook verder aan het verbeteren van de klachten kunt werken.
Bianca
9 december 2022 17:05
Ben zeer tevreden over Diederick, neemt de tijd om de bron van de pijn te achterhalen en voel na 1 a 2 behandeling al verlichting. Daarnaast geeft hij oefeningen mee om zo herhaling hopelijk te voorkomen. Staat ook open voor andere werkwijze/behandelmethoden, wat vaak tot een goede resultaat leidt. Kan Diederick zeker aanraden!
Serge Bottse
7 december 2022 18:06
Al een aantal jaar kom ik met enige regelmaat bij Diederik voor diverse klachten. Diederik is echt een voorbeeld in hoe hij holistisch kijkt naar je klachten. Daarnaast is hij ontzettend empatisch en geïnteresseerd, echt een fijne therapeut, maar bovenal ook mens.
Anneli Rispens
7 november 2022 13:01
Bij Fysio Quality werd ik door Diederick met de juiste diagnose goed geholpen met mijn klacht. Door zijn kundige behandeling, zijn goede advies en oefeningen voor thuis werd het snel beter en kwam ik uiteindelijk van mijn klacht af.
Gewoon een vriendelijke, no-nonsens fysioterapeut, die de tijd voor je neemt en inderdaad kwaliteit aanbiedt.
irma van den berg
3 november 2022 14:02
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op