Terug naar resultaten
Sandra van Miert

Sandra van Miert

Sandra van Miert uit Breda helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Sandra van Miert is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

GLI-programma CooL
Voeding en beweging

Sandra van Miert Reviews

5
3 beoordelingen
Erg leerzaam traject met zeer persoonlijke benadering. Een ervaring voor het leven !
Paul
9 februari 2024 19:07
Heel fijn traject bij Sandra. Ze neemt alle tijd voor je, is positief en eerlijk. De groepsessies waren leerzaam en ze betrok iedereen hier goed bij. Soms miste ik wat meer mensen van mijn leeftijd (tussen 20-28) om ervaringen te delen. Een traject naar een gezondere levensstijl is voor iedereen goed, dus hopelijk melden veel mensen zich aan die deze hulp no... Meer weergeven »
Heel fijn traject bij Sandra. Ze neemt alle tijd voor je, is positief en eerlijk. De groepsessies waren leerzaam en ze betrok iedereen hier goed bij. Soms miste ik wat meer mensen van mijn leeftijd (tussen 20-28) om ervaringen te delen. Een traject naar een gezondere levensstijl is voor iedereen goed, dus hopelijk melden veel mensen zich aan die deze hulp nodig hebben. Minder weergeven »
Juliet Plooy
8 februari 2024 08:08
Ik kwam bij Sandra terecht via de huisarts. Met als opdracht een paar kilo af te vallen ivm een te hoog suikergehalte. Omdat Sandra mij precies op de juiste manier wist te raken verloor ik in no time zelfs meer kilo’s dan opgegeven was. De reden? We gingen niet tellen (kilo’s of hoeveelheid) maar een plaatje in de toekomst visualiseren. Ik wilde een vitale... Meer weergeven »
Ik kwam bij Sandra terecht via de huisarts. Met als opdracht een paar kilo af te vallen ivm een te hoog suikergehalte. Omdat Sandra mij precies op de juiste manier wist te raken verloor ik in no time zelfs meer kilo’s dan opgegeven was. De reden? We gingen niet tellen (kilo’s of hoeveelheid) maar een plaatje in de toekomst visualiseren. Ik wilde een vitale vijftiger zijn; energiek! Door mijn NLP studie die ik ooit deed kon ik de aanwijzigingen van Sandra makkelijk integreren in mijn dagelijkse leven. Ik kan hier niet alles uitleggen maar het werkte top! Dank je Sandra! Minder weergeven »
Marjanne Riemens
1 februari 2024 12:12
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op