Terug naar resultaten
Saskia Deckers

Saskia Deckers

Saskia Deckers uit Sprang-Capelle biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Saskia Deckers helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Saskia Deckers Reviews

4.8
6 beoordelingen
Prima advies en vooral de motivatie en begeleiding dat je het zelf moet doen...en daar gaat het om...toch? Telkens een duwtje in de goede richting.... perfect
A van Iersel
7 december 2023 21:09
Saskia is een zeer deskundige diëtiste! Fijn persoon met altijd goede raad.
Ferdi Merkx
11 december 2021 09:09
ap zelst
21 september 2021 14:02
Ben via een vriendin bij Saskia gekomen. Ze helpt je goed met een plan te maken en motiveerd je ook zeker om je doel te halen. Zeker een aanrader.
Joy Blom
22 januari 2020 08:08
Echt een sùper praktijk is dit!! Waar het me eerst nooit lukte om langdurig een "dieët" vol te houden, lukt me dat nu wel. Ik heb eigenlijk geen honger gevoel omdat ik dankzij gezondere keuzes tòch veel en heel lekker kan eten. En gaat het even iets minder, weet ze altijd wel iets om je nog even extra te motiveren zodat je er weer tegen aan kan. Ik weet zek... Meer weergeven »
Echt een sùper praktijk is dit!! Waar het me eerst nooit lukte om langdurig een "dieët" vol te houden, lukt me dat nu wel. Ik heb eigenlijk geen honger gevoel omdat ik dankzij gezondere keuzes tòch veel en heel lekker kan eten. En gaat het even iets minder, weet ze altijd wel iets om je nog even extra te motiveren zodat je er weer tegen aan kan. Ik weet zeker dat ik dankzij Saskia dit keer wèl mijn doel ga halen!!! Minder weergeven »
Angela Maat
22 maart 2019 14:02
Bram van Iersel
22 februari 2017 20:08
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op