Terug naar resultaten
Sason Personal Training & Coaching

Sason Personal Training & Coaching

Sason Personal Training & Coaching uit Hoofddorp biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Sason Personal Training & Coaching helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Sason Personal Training & Coaching Reviews

5
9 beoordelingen
Ik ben blij dat ik mijn rolschaatsen weer heb opgepakt, Saskia legt het zo fijn en geduldig uit. Het maakt ook niet uit als je net een stapje minder ver bent, je kan gewoon voor jezelf oefenen. Uiteindelijk kom je er wel! Het gaat vooral om de fun die je er mee krijgt. En dat heb bij Saskia gekregen. Ik vind Sassy skates echt een fijne skate school. Wil je (... Meer weergeven »
Ik ben blij dat ik mijn rolschaatsen weer heb opgepakt, Saskia legt het zo fijn en geduldig uit. Het maakt ook niet uit als je net een stapje minder ver bent, je kan gewoon voor jezelf oefenen. Uiteindelijk kom je er wel! Het gaat vooral om de fun die je er mee krijgt. En dat heb bij Saskia gekregen. Ik vind Sassy skates echt een fijne skate school. Wil je (weer) leren rolschaatsen kom dan naar Sassy Skate! Minder weergeven »
Eva Storm
15 oktober 2023 11:11
Privé les rollerskaten met Sas gedaan. Was super! Communicatie voor en achteraf was duidelijk en snel. De les zelf was heel leerzaam. Alle belangrijke basics kunnen leren in een uurtje. Veel zin om nu met de groepslessen mee te gaan doen ⭐
Rebecca
2 juni 2023 10:10
Ik had met 2 vriendinnen een les rollerskaten bij Saskia. Wat een goede les! Saskia is enthousiast, duidelijk en kan de (voor ons ingewikkelde) moves overzichtelijk uitleggen. Wij werden er helemaal blij van en weten nu hoe we moeten remmen, vallen, rondjes kunnen skaten en hebben ook nog een choreografie op muziek geleerd 👌 Ik ben fan en kom zeker terug vo... Meer weergeven »
Ik had met 2 vriendinnen een les rollerskaten bij Saskia. Wat een goede les! Saskia is enthousiast, duidelijk en kan de (voor ons ingewikkelde) moves overzichtelijk uitleggen. Wij werden er helemaal blij van en weten nu hoe we moeten remmen, vallen, rondjes kunnen skaten en hebben ook nog een choreografie op muziek geleerd 👌 Ik ben fan en kom zeker terug voor nog een les! Minder weergeven »
ans ans
2 februari 2023 15:03
Vandaag een super leuke les roller skaten gehad van Saskia. Ik voelde me helemaal terug in de 80’s, zoals ik me als klein meisje voelde. Ik weet nu weer waarom ik het toen zo leuk vond. We begonnen met het oefenen van vallen. Het lukte Saskia om me over mijn angst voor vallen heen te krijgen. Niet denken, maar doen! Daarna zijn we langzaam door de andere no... Meer weergeven »
Vandaag een super leuke les roller skaten gehad van Saskia. Ik voelde me helemaal terug in de 80’s, zoals ik me als klein meisje voelde. Ik weet nu weer waarom ik het toen zo leuk vond.

We begonnen met het oefenen van vallen. Het lukte Saskia om me over mijn angst voor vallen heen te krijgen. Niet denken, maar doen! Daarna zijn we langzaam door de andere noodzakelijke vaardigheden gegaan. Ik voel me klaar om zelfstandig op pad te gaan. Minder weergeven »
Annemarie Hondius
1 september 2022 14:02
Sinds kort begonnen met rolschaats lessen bij Saskia (fit met Sas) en zeer tevreden. Saskia ziet waar je extra hulp nodig hebt, zowel fysiek als mentaal en past haar manier van lesgeven aan naar wat je nodig hebt. Ze vergroot niet alleen je skill level,
maar ook je zelfvertrouwen. Lesuur vloog voorbij, ik kan niet wachten op mijn volgende les.
N vdL
17 augustus 2022 09:09
Bij Saskia van Fit met Sas train ik al geruime tijd. Ik vind het prettig dat ze mij flink achter de broek zit want dat heb ik nodig want anders word ik lui. Op elegante manier maar toch erg overtuigend laat ze me toch een stuk verder gaan dan dat ik zelf zou doen. Daarnaast is de persoonlijke aandacht die ze geeft in de vorm van metingen, voedingsadvies erg... Meer weergeven »
Bij Saskia van Fit met Sas train ik al geruime tijd. Ik vind het prettig dat ze mij flink achter de broek zit want dat heb ik nodig want anders word ik lui. Op elegante manier maar toch erg overtuigend laat ze me toch een stuk verder gaan dan dat ik zelf zou doen. Daarnaast is de persoonlijke aandacht die ze geeft in de vorm van metingen, voedingsadvies erg bruikbaar en motiverend. En niet te vergeten de motiverende appjes die je krijgt als je er even doorheen zit met spierpijn of geen zin hebt, die appjes zorgen ervoor dat je de draad weer oppikt! Saskia zit er boven op!!! Minder weergeven »
Robert Versteeg
6 juli 2022 10:10
Voor mij is Saskia de stok achter de deur om te gaan trainen. Met haar humor en enthousiasme weet zij met telkens te motiveren waardoor ik mijn trainingsdoeleinden heb weten te halen. Ik heb al een aantal vrienden weten over te halen om bij Saskia te gaan trainen en zij zijn net zo enthousiast als ik.
Frank Dijkmann
12 januari 2022 20:08
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op