Terug naar resultaten
Sportcentrum de Studio

Sportcentrum de Studio

Sportcentrum de Studio uit Elst biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Sportcentrum de Studio helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Sportcentrum de Studio Reviews

4.5
143 beoordelingen
Prettige sportschool met uitgebreid aanbod aan groepslessen.
Irene Brito
14 februari 2024 07:07
Fijne sportstudio. Als ik mijn voorkeur qua groepslessen zou mogen uitspreken zou ik graag ook wat meer vinyasa yoga of power yoga willen 🙏😊
Adriana H.
13 december 2023 15:03
Fijne sportstudio. Als ik mijn voorkeur qua groepslessen zou mogen uitspreken zou ik graag ook wat meer vinyasa yoga of power yoga willen 🙏😊
Sharon H.
13 december 2023 15:03
De 3 sterren heeft vooral te maken met de prijs. Ik vind het schreeuwend duur als je alleen voor groepslessen wilt komen(gemiddeld 1 a 2 x per week).. als ze hier iets op verzinnen en het wel betaalbaar kunnen maken, kom ik er heel graag! Iets van een strippenkaart?
Helaas was dit voor mij de reden om het op te zeggen.
michelle p
3 oktober 2023 20:08
Fijne sportschool, gemoedelijke sfeer. Ruim aanbod aan lessen. Kleedkamers en doucheset een sauna. Doucheruimte zijn schoon wel verouderd.
Jolanda Bekker
14 juli 2023 16:04
Moderne toestellen en prettige begeleiding. Als je alleen voor jezelf wilt sporten is dat natuurlijk ook mogelijk. Fijn sportcentrum.
Hans Maassen
12 juli 2023 09:09
Na een paar jaar niet sporten weer een warm ontvangst. Vanavond al eerste les kickboksen gevolgd. Pittig maar wel lekker en daarna nog even 'uitfietsen'. Nu weer doorpakken!
Ernst Staal
3 juli 2023 19:07
De allerbeste sportschool in de omgeving. Uitgebreid lesaanbod en vriendelijk personeel.
hans klop
1 juni 2023 14:02
Ik ging vandaag rustig sporten en toen kwam fitnessinstructeur Hans naar mij toe en zei op een respectloze manier dat ik het helemaal fout deed. Aangezien hij niet respectvol tegen mij zat te praten zei ik dat ik dat ik zijn hulp niet nodig had. Toen hij wegliep ging hij meteen naar een collega om over mij praten. De rede dat ik dit weet is omdat hij naar mi... Meer weergeven »
Ik ging vandaag rustig sporten en toen kwam fitnessinstructeur Hans naar mij toe en zei op een respectloze manier dat ik het helemaal fout deed. Aangezien hij niet respectvol tegen mij zat te praten zei ik dat ik dat ik zijn hulp niet nodig had. Toen hij wegliep ging hij meteen naar een collega om over mij praten. De rede dat ik dit weet is omdat hij naar mij ging wijzen. Zelf vond ik dit niet normaal dus ging ik naar de balie om dit te melden. Bij de balie sprak ik met Nedie maar Hans kwam er meteen aan toen hij mij bij de balie zag zitten, waardoor er meteen weer een argument werd gestart. Toen het argument over was liep Hans weg en had ik nog een kort gesprek met Nedie maar kreeg ik niet het gevoel dat het serieus werd genomen dus ging ik gewoon weer sporten. Dit is helaas niet de eerste keer dat Hans naar mij toe kwam en op een respectloze manier zei dat ik iets niet goed deed. Ik vind het prima als je naar mij toe komt en zegt dat mijn form niet helemaal goed is maar doe het op een respectvolle manier.
Het meest vervelende vind ik dat mijn klacht niet serieus werd genomen.
Ik vind het jammer dat het zo had moeten gaan want het is een hele mooie sportschool met veel aardige, beleefde en respectvolle medewerkers waar je een gezellig praatje mee kan maken. Maar na vandaag kan het niet hoger geven dan twee sterren omdat klantenservice niet respectvol was tegenover mij. Minder weergeven »
Teetje T
18 mei 2023 09:09
Fantastische apparatuur, echter ontbreekt het echte sportschool gevoel voor mij. Ik ga dan liever naar een Big Gym in Nijmegen.
Naud Hadders
6 februari 2023 08:08
Super mooi gebouw zo van buiten zie je niet echt dat het een sportcentrum is maar van binnen super mooi allemaal nieuwe apparatuur squash banen fitness apparatuur ga zo maar door alles wat sporters kunnen wensen zit daar heel verschil met wat ik gewend ben . Niks zakelijke looks.super begeleiding . Echt gewoon top 👍🏻 geen kapsones gewoon lekker normale men... Meer weergeven »
Super mooi gebouw zo van buiten zie je niet echt dat het een sportcentrum is maar van binnen super mooi allemaal nieuwe apparatuur squash banen fitness apparatuur ga zo maar door alles wat sporters kunnen wensen zit daar heel verschil met wat ik gewend ben . Niks zakelijke looks.super begeleiding . Echt gewoon top 👍🏻 geen kapsones gewoon lekker normale mensen Minder weergeven »
Joachim De Graaff
11 december 2022 17:05
Kort bezoek aan De Studio om een collega te spreken. Mooie werkomgeving met sfeervolle ambiance!
Rob de Wolff
2 december 2022 13:01
Mooie ruime sportschool met Nautilus apparatuur. Er is altijd een trainer aanwezig om je te helpen. Bij Gold en Silver lidmaatschap zijn de groepslessen een squashbanen inbegrepen.
Alfred Portengen
27 maart 2022 11:11
Prima voor als je zelf je gang wil gaan met wat toestellen of gebruik maakt van de eGym. Helaas wel erg prijzig en de spinningbikes zijn duidelijk aan vervanging toe.
Ruben van Kempen
24 november 2019 10:10
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op